Тренировки в домашни условия - 99

• 32 372
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
За днес - Perfect Body с Ева. Може би ще включа и някаква десетминутка за крака по-късно.

# 136
Днес FB- Brutal at home butt and thigh workout:
https://www.youtube.com/watch?v=LyeuYIGTPJk&t=896s

Завърших добре седмицата- 3 домашни (Кристин в понеделник, ШонТ двойна за корем Core Cardio + Ab Intervals във вторник FB днес).
2 почивни дни имах, и 4х тичах в парка. Общо 79км. Почти 80, но ме домързя.

# 137
И забравих да поздравя именичките.

# 138
  • 1st floor
Отчитам БР1 за днес.

# 139
Добро утро! Simple Smile
петък - почивка
събота - Metabolic Total Body + Muscle Meltdown • Chest + Blizzard Blast, ударих час и 20 мин тренировка
неделя - Chiseled Lower Body Blast + Muscle Meltdown • Shoulders + Icy Core 2
Днес предстои Boot Camp Circuit + Muscle Meltdown • Biceps +  евентуално ако има време Blizzard Blast
Втората седмица определено ги няма мускулните трески от първата.
Направих си изводи от тренировките Muscle Meltdown, че бицепс и трицепс са ми слаби, гръб, гърди и рамо са силни...понеже за бицепс и трицепс се налага да ползвам много по-малка тежест от тяхната за да издрапам до края на тренировката, а гръб, гърди и рамо ползвам долу горе техните тежести...до колкото мога да пресметна паунди в килограми разбира се Smile .
Програмата много ми харесва и ще я правя до края на май, до тогава мога да си позволя по-дълги тренировки и ще се възползвам максимално. После, по време на лятната ваканция, ще е нещо за 40-50 мин най-много.
Агент, Зведичке, нямам гривна, но ми се струва, че тези тренировки горят доста калории, не че ще разчитам на това де...но вие как мислите...Simple Smile

# 140
  • Козлодуй
Здравейте и от мен Simple Smile Аз повтарям ChaLEAN Extreme и съм в края на 1-ва фаза спазвам си точно календара и този път имам точните тежести и латици. Първо си отварям на компютъра таблица с паунди - килограми - https://www.metric-conversions.org/bg/weight/pounds-to-kilograms-table.htm после следя кои тежести взима сестрата на Шалиин Джонсан - много я харесвам изиграла съм 4 пъти Turbo Fire но вече съм много тежка за такова лудо подскачане - имам проблем със свалянето на килограми дори и много строго да се храня пак качвам. Благодаря отново за събраната информация в началото на темата Simple Smile

# 141
Арсен, според мен калорийният разход е висок при всички без чистите силови/бонусните за горната част/, силовата за горна част и пилатеса за крака, при които пулсът не се вдига чак толкова много. За бицепс не й се стряскай, там тя традиционно си вдига доста тежко. Правило ми е впечатление, че в някои програми дори ползва едни и същи тежести за бицепс и  гърди, а при мен винаги има доста разлика/3-4 кг/ при тези групи.

# 142
Арсен, според мен калорийният разход е висок при всички без чистите силови/бонусните за горната част/, силовата за горна част и пилатеса за крака, при които пулсът не се вдига чак толкова много...
+1, но ти не леж на таз кълка, сестро!

Моето просто тройно правило е, че няма толкова тежка тренировка, чийто енергоразход да не мога да "изям" за 3 мин. Калории се контролират с храна, а не с тренировки.

Боже, адаш, завидях за Аржентина съвсем неблагородно, чак ми причерня! Hug Разкажи и покажи , моля! Hug  Hug

Аз съм рядко кисела, защото се налага да избирам Queen and Adam Lambert VS. София през Август...

3/13 Кростренажор 69 мин
4/13 Reebok Step The Video 1992
Покрай вас ми се доправи степ, сложих и утежелители на ръце (.5кг) и крака (1кг) и утре от простичката тренировка ще съм с МТ и на рамена и на прасци.

И си мислех колко яко би било ако Джин Милър събере пак оригиналния състав и заснеме нова, само 28 год след оригиналната Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 апр 2019, 22:16 от Agent Provocateur

# 143
Гръб, бицепси, крака. И се справих и с енергийния разход Simple Smile

# 144
Влязох в последните две седмици от Хич. Днес Total Body Chisel + 10 min Ab Chisel. Може би ще продължа с календара на Чизъл и Т25.

# 145
За днес - основно долна част на тялото с Ева и Ćaly Trening, последвана от Booty тренировката от една нова балетна програма, на която попаднах - For the Love of Barre - https://www.alomoves.com/series/for-the-love-of-barre. Бути тренировката беше допълваща към основната програма/само 15 минути/, като доста напомня тези на Physique 57, но без топка за пилатес.
п.п. днешната я има и в ютюб
https://www.youtube.com/watch?v=fGFasHqrhZQ

# 146
  • На ръба..
Аз имам въпрос за Т25 програмата
В скрит текста слагам календара за Алфа фазата, но на ден 5-ти са посочени по 2 тренировки, изпълняват се и двете или е по - избор, макара че не виждам да пише or Blush
Скрит текст:

# 147
  • 1st floor
И двете. Но на мен ми беше трудно и втората я правех в събота.  Laughing Не съм много по кардиото...
Днес ще правя БР2. Вчера се поизложих с храната и ударих 1700ккал. Днес не виждам как ще компенсирам 400ккал, но здраве да !... Laughing

# 148
Мда, пътъците гледах да го правя една сутрин и една вечер.
Днес правихме контролно. Мислих следобед да се поразкарам, но времето не е подходящо. Ще съм на Чизел Пауър. Може ми и малко корем.

# 149
Здравейте,
за вчера The Butt Bible Lower 1 и моят си комплекс за дупе,
за днес The Butt Bible Upper 1 и това от ФБ https://www.fitnessblender.com/videos/kellis-upper-body-workout- … ulders-upper-back - малко не ми се получиха много добре тренировките днес, защото ММ си беше вкъщи и трябваше да тренирам в стаята на малкия, а там няма много място, пък и не ми се мъкнеха всички гири - и тренирах само с 2 и 3 кг., а те ми идват леки за някой упражнения. Но важното е, че тренирах все пак Blush

Общи условия

Активация на акаунт