Тренировки в домашни условия - 99

• 32 382
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Отчет за днес - Killer Core с Джилиян (много ми хареса, някои упражнения ми бяха познати от БР) и 30 мин. комплекс за Д. Направо много разбиваща тренировка направих днес и се чувствам добре.
За козунаците, тази година реших да не правя, нещо не ми се занимава. Поръчала съм на една приятелка, която има пекарна.
Хубав ден Grinning

# 166
  • 1st floor
Аз тази година се сдобих с хлебопекарна и признавам, че от там ми дойде музата.  Mr. Green Обичам да готвя, но като меся на ръка правя мазаляк в малката ми кухня и после ми тежи миенето на лепкаво тесто от всякъде.  Crazy Иначе и на ръка ги правя добре.  bowuu
Джери ще пробвам и с шоколад и орехи! Какъв шоколад слагаш? Simple Smile

# 167
Тайга, разбрах сега какво имаш предвид Blush

Непо, Джери, аз се кандидатирам за главен дегустатор. Къде и кога да се явя Grinning

# 168
Аз тази година се сдобих с хлебопекарна и признавам, че от там ми дойде музата.  Mr. Green Обичам да готвя, но като меся на ръка правя мазаляк в малката ми кухня и после ми тежи миенето на лепкаво тесто от всякъде.  Crazy Иначе и на ръка ги правя добре.  bowuu

Значи аз не обичах да готвя и у нас само аз обичам козунак, та преди години и аз правих в пекарната Wink Да ти кажа ... бледо подобие ми е получи на мен, но поне не ядох много Grinning  Ето го моят Laughing
Аз все още не мога да меся ама грам, та козунака ми е в сферата на фантастиката Simple Smile Ще пробвам този, щото така и така нормален няма кой да яде у нас Wink

За да не е спам, днес тренирах с FB lower body, после дарявах кръв, та утре ще разпускам и после празници здравей Simple Smile Планирали сме обиколка из страната с детето на лов за печати от 100-те национални обекта Simple Smile

# 169
Непокорна, и аз ги меся в хлебопекарната, попаднах на една много сполучлива рецепта от един блог в интернет. После ги пека във фурната.

# 170
  • 1st floor
О, да, и аз пека във фурната. Пекох веднъж в машината, но прилича на хляб, не е същото.  Naughty

Мацнах на два фитила шоколад с орехи по рецепта на Джери, на другите два сложих локум и стафиди, защото ги бях нарязала вече. Ще видим какво ще стане.  Mr. Green Дано остане само с гледането, де! Mr. Green

desi_ks, аз вчера правих по прословутата рецепта на Цвети, днес по рецептата на Денислав с престой в хладилника. Че ми е интересно какво ще се получи. Laughing

Сори за оспамването...ако искате сега за яйца да си поговорим! Joy

# 171
Непо, моята е от блога Кулинарен еликсир - рецепта за обикновен козунак.
Ами да поговорим за яйца - аз ще боядисвам в събота Joy

# 172
Аз няколко пъти съм месила козунаци, получават ми се, но майка определено ги прави по-добре от мен. А и нейните винаги са в огромни количества и има за всички. Иначе правя на око,  не следвам рецепти. Според мен, за да са хубави, трябва да не се щадят продуктите -  да се правят с много яйца, масло, прилично количество захар и т.н, ром,  лимонова кора и т.н  Част от тестото правя на руло с плънка, другото си го опичам класически. Мъжът ми помага за измесването.
 Но много не обичам козунаци, сладките тестени продукти не са ми най-любимите. Затова пък агнешкото го чакам с голямо нетърпение, още повече, че издържах цял великденски пост без месо.
Тайга, добре дошла! Тренировките наистина са страхотен антидепресант.
Днес тренировката на Руми беше с пистоли. Така и не се научих да ги правя.... много са ми трудни и все си мисля, че ще се пребия.

# 173
Непо, така супер ще стане!
Баща ми ще прави сини, зелени яйца, аз ще боядисам моите в обелки от лук, че съм алергична към бойте.
Да, здрав спам му удряме.
Айде малко друго, аз ще взема и да се поразходя в това хубаво време.

# 174
Добре си ни дошла, Тайга Hug Рядко драго ми е да те видя и в тази тема!

Девойки, месенето на козунаци можем и да го вкараме в графа  "тренировка за ръце и рамене", ама яйцата!?!?!? Grinning Grinning Grinning

През живота си не съм месила козунак, но да не се заричам на дърти години. Като се ожених и яйце не можех да изпържа, пък за 15 год и до баници го докарах! С тази скорост може да почна и The Great British Baking Show да загледам преди да се пенсионирам  Grinning
(горното е самоирония!)

# 175
Или когато се пенсионираш. Тамън ще му е време hahaha hahaha hahaha

# 176
Или когато се пенсионираш. Тамън ще му е време hahaha hahaha hahaha
Нали Grinning
Онзи ден се появявам от мазето потна и задавам някакъв очевидно рядко тъп въпрос на семейството си, което дружно гледа The Great British Baking Show барабар с мъжете. Мома Ангелина ме попогледна леко иронично и отегчено и рече: "Мами, иди да си правиш тренировката, ти от тия неща не разбираш!" hahaha hahaha hahaha

PS Пия кафе и гледам модни ревюта с класически саундтраци - нова форма на медитация и душевна чекия е това, горещо препоръчвам!
https://www.youtube.com/watch?v=T-xUKG_rUGA
https://www.youtube.com/watch?v=DdDVL6rijAk

6/13 Гребане 36 мин

Последна редакция: ср, 24 апр 2019, 19:27 от Agent Provocateur

# 177
Музиката е супер, дрешоляците във второто видео също. Първото обаче е твърдо не от мен Joy Не става фешън икона от мен и туй си е.

# 178
Ох, разсмяхте ме. Веднага си признавам, че съм изгледала всички сезони не само на Great British Bake Off, но и на Australian Bake Off hahaha
Козунаците ми ги меси машината за хляб, но, признавам, много добре ми се получават.
Направо съм си за пенсия Mr. Green

# 179
Гледам 15 нови мнения от сутринта и си викам:  мале момичетата здраво са тренирали днес, а те козунаци месят Joy Hug Иначе, аз не мога да меся и поръчах от една пекарна.
По темата: два дена не съм тренирала, но имам много навъртян километраж с количката. Ще го броя за монотонно кардио... Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт