Тренировки в домашни условия - 99

• 32 481
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
Непо, стои си без зъбче. На 16 сме в София и тогава ще ни кажат какви варианти имаме. Неговото зъбче нямаше как да се реинплантира, тъй като беше минало твърде много време след избиването му.

За днес отчитам 45 минути изолирани упражнения за дупе. Правих https://youtu.be/hJ7-9CJuMD8.и част от тези упражнебия но 3х20 повторения https://youtu.be/Cc43NGhLZ_E

# 406
Беси, успех. Сигеа имплантите са доста надеждни. Най-много да трябва да изчакате малко, за да се подготви костта.
За днес - Step Reebok Circuit Challenge.
Специално за Орхидея и всички останали, които се борят за офомяне на коремните мускули, пускам една силно натоварваща ги тренировка на Пол Катами.
https://www.youtube.com/watch?v=FBr1bUZrfaI

# 407
Лично аз мисля, че коремните на Орхидеята са си чудесно оформени, все пак тя не тренира от 9 мес, но ако корем/паласки и е слабо място оттам подкожната ще изчезнем когато всичко друго вече е окльощавяло. А да жертваш такива гърди за сикспак е хмммммм....

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 03:34 от Agent Provocateur

# 408
Вчера събиране сили за маратона. С 12 часа сън.
Днес се надявам на маратона, дано не вали много.

# 409
  • 1st floor
Няма да вали! Успех! Peace

# 410
Докато всички са по леглата, успях да направя един HIIT от FB. https://youtu.be/E4tiWhsQhQg.

Джери, успех и от мен.

За съжаление, дребния е малък за имплант. Но като стане на 18-20 може да му се сложи. Сега ще е с протеза, най-вероятно, освен ако не направят автотрансплантация на premolar. Но май такива неща не правят още в БГ.

# 411
Излезе й втората част на статията Simple Smile https://momichetata.com/momicheshki-taini/kak-da-trenirame-u-dom … chast-2?pr3vi3w=1

Джери успех. Ние днес социално ще ходим над Панчарево. Планът беше да катерим до върха, но се включиха още три двойки приятели и решихме по полекичка Simple Smile

# 412

Няма да вали! Стискам палци! Hug
Завиждам за съня, много добре си напрвила.

ДНес възобновявам тренировките. Не знам какво точно ще правя, предполагам Кристин ило ФБ, но много се радвам.
Ще тичам и 8км по график.

ДУх, прочетох ти статията. Много приятно четиво, но....късо.  Grinning Четеше ми се още.

# 413
За днес 6 week 6 pack 1 и втората половина от Killer Cardio 1.
Беси , дано всичко мине добре.
Джери, успех на маратона и от мен.

# 414
Благодаря ви, момичета! В златната среда финиширах. Като се сметне, че бях най-дъртата си е постижение.
От умора не ми се и яде, поне един протеин да ударя.

# 415
За първи път правих кардио то на Екстрийма, мислех да го метна след кафето и преди закуската, да чилна с филмче и след обяда на фитнес Stuck Out Tongue Winking Eye това кардио обаче ме изтощи доволно, че е и с тежести..... След сиестата ще направя кратката тренировка с топка на Румяна.

# 416
Хахах, Дези има още една част Simple Smile
Ух отчитам 5 часа преход над Панчарево. Черпя с гледка
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 17:40 от Анонимен

# 417
Джери, браво за маратона!

Какъв хубав ден в било в София за разходка! Завидях на Дух!

Днес като по чудо отпадна мача на щерката и ще ги измъкна да покараме колела преди българското училище. Само да събера воля, че имам чудна МТ на дупето от Катето вчера.

# 418
За днес бродене по същите маршрути като на Дух - до връх Половрак / Агентката, Непо и Джери също ги познават добре:smile:/ - общо 12 километра, направих и тренировката за корем, показана от Звезди. Много ми хареса.
Вчера само малко степер, оня ден си надвих над мързела и направих една тренировка за цяло тяло на Кристин.

# 419
Джери, браво за маратона. Аз сигурно и на най-късата дистанция няма да завърша и ще приседна някъде за кафе по пътя.
За днес - Rockout Knockout с Кети, която изпълнявах с тежести на китките и глезените, в резултат на което се изпълних със съчувствие към пълните хора. Особено тежестите на глезените оказаха голямо влияние и след 20 минути от мен течеше вода. С тежестите на китките съм свикнала, но въпреки това сега доста си усещам мускулите на гърба.
Агент, а ползва ли си подаръка на PHA тренировката? Любопитно ми е какъв е средният и най-високият ти пулс и как е сравнен с обичайните ти показатели при относително интензивно кардио. Винаги съм имала усещането, че с тази тернировка горя повече или поне същите калории като при изцяло кардио тренировка. А за Орхидея съм съгласна. Тялото няма нужда от диета, особено след бременност и кърмене. Но аз останах с впечатление, че тя си тренира, макар и на по-ниски обороти, и просто иска да се орелефи в областта на корема, което би могло да се получи със съответните тренировки.

Общи условия

Активация на акаунт