На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 25

• 118 298
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, кога започва празника им? Дали ще има наплив на границата и ще работят ли магазините? Става въпрос за 1.06 събота

Последна редакция: пт, 31 май 2019, 08:04 от nedi73

# 661
10.06. e понеделник.

# 662
  • Пловдив
Добро утро! Мобилните данни ли изключвате или минавате на самолетен режим в Турция?
Чувам, че сметките били страшни, ако си забравиш включени мобилните данни.

# 663
Добро утро! Мобилните данни ли изключвате или минавате на самолетен режим в Турция?
Чувам, че сметките били страшни, ако си забравиш включени мобилните данни.

Мобилните изключваш и избираш ръчно Водафон по дифоулт, че са с най-добри цени.

# 664
Здравейте, кога започва празника им? Дали ще има наплив на границата и ще работят ли магазините? Става въпрос за 1.06 събота
извинете грешка не 10.06 а 01.06

# 665
Здравейте дами, имам нужда от вашето съдействие.
В момента сме в Сиде и след малко тръгваме за към България.
Налага се обаче да купя спешбо някакви лекарства за настинка. Имах ама всичко свърши.
Дайте идеи, ако може с турски названия на лекарства.
Опитах да намеря с търсачката, но не можах

# 666
Здравейте дами, имам нужда от вашето съдействие.
В момента сме в Сиде и след малко тръгваме за към България.
Налага се обаче да купя спешбо някакви лекарства за настинка. Имах ама всичко свърши.
Дайте идеи, ако може с турски названия на лекарства.
Опитах да намеря с търсачката, но не можах
Здравейте, това е прахчето таилол хот.
TYLOL HOT POSET 500 MG 12 POŞET GRANÜL 11,53TL

# 667
  • до най-прекрасния мъж
OLEDRO HOT също е много добро. Около 12-13 лири за 10 прахчета е. За болки в гърлото спрей MAJEZIK е много добър.

# 668
  • Бургас / UK
Снощи , по новините, показаха километрични опашки от тирове и коли( точно за байряма се прибират хората)така че по всяка вероятност ще има голямо чакане...но както винаги всичко е въпрос на късмет.

# 669
Снощи , по новините, показаха километрични опашки от тирове и коли( точно за байряма се прибират хората)така че по всяка вероятност ще има голямо чакане...но както винаги всичко е въпрос на късмет.

Голямо пътуване се очаква  посока Булгаристан..
Но пътуването е три денно незнам колко ще се отрази на границата..  (Петък вечер - Събота - Неделя)

Връщане - четвъртък, събота, неделя   

# 670
  • Пловдив
Къде обменяте левове за лири? Сега разбирам, че банка Райфайзенбанк, ДСК не работели с турски лири🙄

# 671
  • Стара Загора
Последните 2 пъти купуваме от едно село преди границата (Генералово - межд. път Е-80 паркинг "Генералово", преписвам от касовия бон директно). Курса беше 0,299 лв. Работи денонощно, питах касиерката в неделя като купувахме. Слизате от магистралата, свивате надясно и след 1-2 км ще видите магазинчета, ресторант и Change е между тях. Изненадаха ме приятно, че исках да купя 11 евро и се притеснявах, защото обикновено само едри банкноти продават. Жената каза имаме и монети. Simple Smile Това е за Капитан Андреево.

# 672
Привет, обмислям еднодневна разходка на 17.06.2019. Освен разходка ми се иска да разгледам мебелни магазини, фаянс, гранитогрес и ламиниран паркет. Прочетох за Текзен ( на сайта нямат нито фаянс, нито паркет или поне аз не намерих де). Моля да ми дадете адреси и имена на такива магазини.

# 673
лирата тръгна на горе от два дена насам
около 0,315 нещо е
след два дена колко ще е никой не знае..

# 674
  • Бургас / UK
Привет, обмислям еднодневна разходка на 17.06.2019. Освен разходка ми се иска да разгледам мебелни магазини, фаянс, гранитогрес и ламиниран паркет. Прочетох за Текзен ( на сайта нямат нито фаянс, нито паркет или поне аз не намерих де). Моля да ми дадете адреси и имена на такива магазини.

Копирам от стара тема :
Къде в Одрин има плочки за баня, ламиниран паркет, бани, пособия за банята ,конкретни магазини търся ? До петъчния пазар има такива магазини.
Мястото на петъчния пазар може да видите на 1-ва страница. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт