.
.
. Мда. Признавам се за виновен. Рак. Юлски. Проклет. Труден. Кисел. На моменти отвратително кисел. И двамата, примерно, сабахлем сме, както казва мой приател "малиии". Който ме е виждал рано сутрин знае за какво иде реч. Ph-то е далеч под нулата. Говорим за нормално ставане без часовници, аларми, телефони или СТОТИНКИ!!!!. И единственето, което излиза от устата ми е "кафееееееее" с интонацията и настроението на Лърч от "Семейство Адамс". За година и половина наистина общуваме, спорим и се караме все едно 20 години сме заедно. А нейна милост сабахлем отива в своята черно лилава крепост, в черно лилавата тъмница и трябва да мине поне час преди да мога да говоря нещо с нея. Пък ако ще и 14-ти да е, ако ще и 08. 03 да е, ако ще и кръгла годишнина да е. Ужас! А я питайте какво става сабахлем когато моя милост си спи сладко и тя реши точно тогава да си прави ивентаризация на джобовете точно в спалнята. За протокола, съм с ламиниран паркет, на който се чува и ходене по чорапи, КАМО ЛИ падащи стотинки. Аааааа! Е тогава можете да си представите, дами и господа какъв е моят период, когато не съм за гледане. То не че иначе съм самата прелест...
Препоръчани теми