Мъжете Рак - 2

• 27 287
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз пък сякаш убих детското отдавна. Поне в смисъла, в който Флейм говори. Вътрешно си имам някакви романтични нишки, но не са балони, ангелчета и кикот. Странни са ми подобни неща и лигави.

Скрит текст:
Ти помниш ли как в нас
                     полека-лека
изстиваха последните надежди
и вярата
        в доброто
                  и в човека,
в романтиката,
              в празните
                        копнежи?

# 646
От няколко месеца наблюдавам отношения на двама раци мъже-баща и син,битка на титаните..тежко тежко въздуха с нож да го режеш напрежение..възрастния се опитва да се налага по всякакъв начин буквално да подчини младия,той пък се дърпа и инати на живот и смърт,възрастния не може да приеме че децата са му порастнали,постоянни изисквания за внимание..и нещата ескалираха още повече когато на младия му се роди дете,ревности,егоизъм..трудна комуникация..особенно с друго поколение хора..това извън романтиката общуването има и други страни...

# 647
  • София
Смятате ли, че мъжете раци са серийни флиртаджии? Наблюдавам няколко и оставам с такива впечатления- все се хихикат и лекинко задяват с поне 4-5, а после се дърпат и се чудят що около тях е батак.

# 648
Смятате ли, че мъжете раци са серийни флиртаджии? Наблюдавам няколко и оставам с такива впечатления- все се хихикат и лекинко задяват с поне 4-5, а после се дърпат и се чудят що около тях е батак.
Изключваш ли вероятността 4-5 да задяват мъжа рак, а не той тях?

# 649
  • София
Интересна гледна точка: тпй казва нещо подобно. Joy.
Те се задяват с него, а той горканчо не дава индикации. Взаимно е, Братанчо. Както жените, така и мъжете дават нишани за свалка.
Когато някой флиртува с мен и не ми е приятен, гледам да охладнея, че да дам знак. Случаят не е такъв.

# 650
Това казва и мм че те го търсели пък той не искал да бъде невъзпитан...

# 651
Кечър, моят пример не беше случаен пример, дано схванеш какво имам предвид Wink

Likeawind, да, мъжете раци отвръщат на флирта учтиво, дори понякога прекалено учтиво, което може да създаде грешно впечатление.

# 652
Да bratan,и аз това го питам знае ли какви впечатления остава отсреща някой може да го разбере грешно ...

# 653
  • София
Баш правилно си ги разбират. "Нямам нищо против да ми се слагате, продължавайте".

# 654
  • Тра-ла-ла
От учтиво флиртуване към учтиво бодване...да не се обиди някоя мома и да се почувства нежелана Joy Това да не е бюро социално подпомагане?! JoyJoy

# 655
  • София
Хахаха, и аз си го помислих.

# 656
От учтиво флиртуване към учтиво бодване...да не се обиди някоя мома и да се почувства нежелана Joy Това да не е бюро социално подпомагане?! JoyJoy
Ами зависи от мъжа дали може да постави границата и това не зависи от зодия, а възпитание.
Джулая, грешнице, ти да не си се затворила в манастир? Grinning

# 657
  • Тра-ла-ла

Джулая, грешнице, ти да не си се затворила в манастир? Grinning
ДА...в мъжки манастир Joy

# 658
  • BG
Абе едно е да си инфантил на 30+, съвсем друго да запазиш детското в себе си. Но доста от хората явно не правят разлика.
Оф, тоя филм колко  съм го гледала с БНД... все едно рокзвезда на концерт Joy

# 659
Обясни каква е разликата.

Общи условия

Активация на акаунт