Мъжете Рак - 2

• 27 293
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
  • BG
Баш пък на тебе да се обяснявам, хах. Joy

# 661
Аз затова те питам, щото гледам, че ми се злобиш нещо Simple Smile Но от поведението ти на практика разбирам какво е инфантилно.

# 662
  • BG
Толкова сте предсказуеми Раците, но аз вече не се връзвам 😁😁😁

# 663
Сега всички раци ли са виновни, че те е напуснал съпруга ти? Съчувствам ти, ама айде малко по на ниво да си говорим Simple Smile

# 664
  • Тра-ла-ла
Раците в някаква степен са френдли хора, могат бързо да свалят стената в подходяща среда с готини хора и да се отпуснат. И е възможно приятелското и отворено отношение да се тълкува като нишан за нещо повече. А то не е.

Преди ехеее години имах връзка с мъж Рак. Флиртаджия - ДА. Мания да привлича внимание -ДА. Ексцентричен и... комплексиран. Тогава никак на приличаше на Рак. Сега като го плясна кармата през ръчичките - типичен Рак в отрицателните си черти.

# 665
  • София
За мен това, което Флейм цитира, е инфантилност. Нищо лично. Да запазиш детското означава да не си станал цинично л@йно и да продължаваш да даваш на хората benefit of the doubt. Да имаш романтични копмежи към живота. А не да се кефиш на захарен памук и балони.

# 666
Смятате ли, че мъжете раци са серийни флиртаджии? Наблюдавам няколко и оставам с такива впечатления- все се хихикат и лекинко задяват с поне 4-5, а после се дърпат и се чудят що около тях е батак.
Не, въобще даже нямам такива впечатления.

# 667
  • ...на безопасно
Да, но на млади години.

# 668
  • BG
Сега всички раци ли са виновни, че те е напуснал съпруга ти? Съчувствам ти, ама айде малко по на ниво да си говорим Simple Smile
Ей, ама много обичате да злобеете, хах, и за злобата като не стане на вашето сте предсказуеми. За да спиш спокойно-аз го напуснах и благославям всеки ден за това. Особено факта, че съм жива, защото вашата зодийка като си изпусне нервичките обича да посяга.

# 669
  • София
Абе, не всички мъже раци посягат. Аз познавам и много кротички. Просто някои да токсични и от там идват и други гадни нещица.

# 670
Не знам що за ненормалник би посегнал на жена. Няма да е от зодията това.

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 00:11 от Deziderata

# 671
Раците в някаква степен са френдли хора, могат бързо да свалят стената в подходяща среда с готини хора и да се отпуснат. И е възможно приятелското и отворено отношение да се тълкува като нишан за нещо повече. А то не е.

Преди ехеее години имах връзка с мъж Рак. Флиртаджия - ДА. Мания да привлича внимание -ДА. Ексцентричен и... комплексиран. Тогава никак на приличаше на Рак. Сега като го плясна кармата през ръчичките - типичен Рак в отрицателните си черти.
Да, точно така е.

# 672
Ей, ама много обичате да злобеете, хах, и за злобата като не стане на вашето сте предсказуеми. За да спиш спокойно-аз го напуснах и благославям всеки ден за това. Особено факта, че съм жива, защото вашата зодийка като си изпусне нервичките обича да посяга.

Остави го bratan, той не показва от високите проявления на зодията.

Има ли значение кой кого е напуснал? Не оставяй такива малки злобни коментарчета да те разклащат. Важното е, че сега не си с токсичния човек. Няма кой да ти трови вече живота.

А по въпроса на Catcher, аз съм била влюбена в две момчета Рак в ученическите години. Единият нямаше против да пуска кукички на обожателките, и да разиграва няколко наведнъж, за да може да си чеше егото.

Другият беше верен на своята приятелка и едва ли не "обсебен" от нея. Та зависи и зависи. В един момент ме беше блокирал даже, защото приятелката му така му беше казала (и от сегашна позиция - била си е права Simple Smile ). В интерес на истината и аз не играх тогава честно (казвам го от сегашна гледна точка). Аз постоянно си писах с него и го търсех, въпреки че знаех, че  е обвързан. Не съм искала да ги разделям, наистина. Не съм била кучка никога. Но не бях съобразителна. Беше ми много приятно да комуникирам с него, все пак бях влюбена. Но от сегашна гледна точка искрено съчувствам на тогавашната приятелка, сигурно  е било неприятно да знаеш, че около приятеля ти постоянно се навърта обожателка и му търси компанията. В крайна сметка, постъпката му към приятелката му си беше за уважение - прекрати контакти с мен, за да й запази достойнството или може би да засвидетелства вярност. Знам ли. Изгубих следите на този човек и вероятно за добро.

Според мен раците по принцип обичат да си повдигат егото със странични флиртове, иначе по принцип са верни. Но това с флиртовете си е гадничко за официалната половинка.

# 673
Имам познат Рак, роден на същата дата като мен, с около час разлика. Романтичен, верен, семеен. Не държи жената да е красавица, явно открива и се впечатлява от други ценности. Познаваме се от деца, затова и имам някакъв поглед върху връзките му, включително върху разочарованията.

# 674
Има си хора, умират да потъпчат детското в теб, наивността, романтизма.

Трябва и ти да се превърнеш в съсухрен, обруган и циничен човек, иначе няма да мирясат..

Мхм, много такива съм срещала. Повтарят ми, че си витая някъде в облаците, прекалено приказно го раздавам и животът не бил такъв. Каква ти романтика през 21ви век и айде малко по - сериозно. Аз пък още се бухвам в сняг, за да си правя ангелчета и си мечтая за стая, пълна с балони, за рождения ми ден аххаха..

Оооо да. До болка познато. Заради разни въздухари, сноби и сектанти бях оставил китарата. Но една компания металюги ми показаха какъв е подобаващия отговор на такива с преобладаващ среден. И почваш да иронизираш, почваш да им се подиграваш, почваш да си правиш гаргара с такива. Особено жена. Физиономията на "сериозен", съсухрен сноб, който е "над тези неща" и който е чул мръсен виц от жена, който тя с нескрито удоволствие разказва на всеослушание е безценна.

Общи условия

Активация на акаунт