Мъжът ми ми изневерява.

• 12 926
  • 218
  •   1
Отговори
# 75
Подписвам се с две ръце под последното мнение.
Изневярата ще се преглътне, ама натам как ще е....

# 76
  • Terra incognita
Естествено, че ще си вземеш детето. Да не мислиш, че Мунчо на 20+ г + гадже, ще се прави на бавачка?
Плюс това, съдът почти винаги присъжд аоравата на майката, освен ако няма доказана липса на родителски капацитет, данни за насилие в дома и прочее.

# 77
Ще му чистя, готвя и ще го обгрижвам, детето му ще гледам, той ще си вее байряка и няма да се прибира, ще ходи да мърсува и на всичкото отгоре ще ми каже, че трябва да му се усмихвам. Ако това ми дойде до главата на другия ден съм си събрала багажа и съм при първия бракоразводен или според нуждата адвокат.

Детето ти няма да го вземе, гаранция. Никоя любовница не би била хепи на мъж с багаж, а той за баща хич не става. Може да те шантажира и заплашва, но не бива да поддаваш. Ако се интересуваше от детето си нямаше да си проваля семейството.

Надявам се да разбереш, че единственото, което трябва да спасиш то тази връзка, е себе си и детето си.

# 78
Как така дали ще може да си вземеш детето?

# 79

Не знаем дали мъжът ѝ е не е син на някой дерибей с много връзки и пари и затова да я притеснява, че няма да може да си вземе детето.
Трябва да даде малко повече подробности.

# 80
Леле какво разбирам? Знаеш ,че ти изневерява и то от 7 месеца,нито прави секс с теб нито нищо,все едно както каза ти - му стоиш за домашна помощница.Ужас момиче този човек изобщо не те обича,какво чакаш не знам тая да дойде да се натресе у вас и на нея да слугуваш ли? Отдавна са му свършили чувствата към теб стои с теб заради детето ,на твое място вече да ме няма от там. Не знам кое те спира ,нямаш финансови възможности ли?

# 81

Не знаем дали мъжът ѝ е не е син на някой дерибей с много връзки и пари и затова да я притеснява, че няма да може да си вземе детето.
Трябва да даде малко повече подробности.
Точно такъв е. Миналата година се бяхме скарали много (не по тази тема) и ме заплаши, че ще се раздели с мен и никога повече нямало да видя детето. Не искам да се разделям с детето си.

# 82
Има ли как да привелечеш родителите му на своя страна? В какви отношения си с тях?

# 83
Има ли как да привелечеш родителите му на своя страна? В какви отношения си с тях?
Опитах, по принцип сме в добри отношения. Майка му му се скара пред мен, дори му удари шамар, не знам дали баща му си е говорил с него по тази тема. Не знам дали му пука въобще кой какво ще му каже.

# 84
Ама взел ти е страха порядъчно. И до тавана да скача с тая изневяра родителски права ще види през крив макарон, а пък и не му трябва ремарке. Така че, споко, действай натам смело.

# 85
Опитах, по принцип сме в добри отношения. Майка му му се скара пред мен, дори му удари шамар, не знам дали баща му си е говорил с него по тази тема. Не знам дали му пука въобще кой какво ще му каже.

Ама тоя твоя човек голяма трагико-комедия, щом майка му го шамаросва още. Верно на колко години сте и двамата?

# 86
Ох горката... Сега като прочетох за родителите му и какво ти е казал ми стана мъчно за теб. Наистина имаш нужда от силна подкрепа,че май яко си затънала с този боклук.Такива жени като теб са нежни и плахи ,не могат да се противопостави на мъж си, майка ми е преживяла същото,но съчетано с насилие.По-добре виж какви са отношенията с родителите му и си намери някой добър адвокат.Но на първо място седни поговори с него съвсем нормално без скандали ,пък дай Боже да се получи

# 87
  • Terra incognita
Това са обикновени заплахи на един надъхан младок. И да ти вземе детето, кой ще го гледа? Това не е като да ти вземе котката. Вярвам, че родителите му имат повече акъл от него и не биха лишили внучето си от майка.

# 88
Намирай си адвокат и действай. Тук само ще си излееш яда с думи и пак ще се върнеш мирно и кротко до печката.

# 89
Е, хайде да не преувеличаваме. За изневяра никой не оставя другият родител без родителки права. Момиче, никой, никой няма да ти вземе детето. Разбери го!

Общи условия

Активация на акаунт