Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 66 978
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема Simple Smile
Мъжът от новата двойка ми изглежда страшно познат - не знам дали ми прилича на някого, или съм го гледала в някое предаване...

Според мен, фигурата на Таня е много запазена и като цяло тя изглежда много по-млада от Светозар. Сравнявате я с Гала, но Гала се интересува от мъже с 10 години по-млади от нея...
По въпроса за ражданията - Джанет Джаксън е моят пример в живота ))

# 16
  • София
Не знам защо се захвана темата за възраст и външен вид. В началото Лисундер дори беше симпатичен, преди да си покаже... антенките. Вече ми е мазен. Мерал, ако беше с друго поведение, също щеше да изпъкне с шкембе и бузи, а той изглежда стабилен, но и забавен. Имам един огромен приятел, в смисъл - дебел и висок, но е с толкова готино чувство за хумор и интелект, че веднага ти става симпатичен.

# 17
В първия сезон на предаването участниците бяха представени много по-добре, с възможност да бъдат опознати като поведение и нрав. Сега, от накъсаните от коментари на психолози или участници сценки,  не можем да придобием никаква реална представа за осмелилите се да участват двойки. Може би затова и коментарите тук са насочени повече към външността им или към изявите им във ФБ.

# 18
Вторият сезон наистина не показва почти нищо от характерите, ежедневието и навиците на участниците, както беше в първия. А и коментарите на "експертите" са напълно излишни и дразнещи. Същите изводи всеки си ги прави, само ако следи излъченото. По въпроса дали новата двойка са познали лица - то както се видя излъчваното шоу е някакво продължение на София ден и нощ, няма да се учудя, ако те са участвали и там.

# 19
  • Обран бостан ;)
Не знам защо се захвана темата за възраст и външен вид.

Защото това е единствения начин една жена да привлече който и да е мъж и присъстващите тук са напълно наясно с това.

И преди да ми кажете , че акъла на една жена е по-важен ми покажете поне една реклама на курсове за повишаване на квалификацията. Виж за подмладяване и за перфектен външен вид с лопата да ги ринеш. 

# 20
  • София
Не виждам какво значение има външният вид на Таня и Светозар за нас. Те определено се харесаха на външен вид, други са им проблемите.

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 11:46 от Niya-

# 21
Горе-долу същото се отнася и за мъжете Simple Smile
Не си спомням много реклами с грозни мъже.

# 22
Мъжът от новата двойка ми изглежда страшно познат - не знам дали ми прилича на някого, или съм го гледала в някое предаване...
На мен ми прилича на един участник от Къртицата 2.

# 23
Като му кажат имената, ще го проверим Simple Smile

# 24
Айде да ни е честита новата тема Joy. Няколко пъти се написа, че Мерал е отслабнал, има ли снимков материал? Дайте да изровим фейсбуците на новите, някой знае ли фамилиите?

# 25
На Стоян, който си счупи крака ли? Има някаква прилика с него, но този човек се казва Мишо, поне така се чува от промото.

# 26
  • София
О, Зарко - Al_Bundy, добре дошъл отново! Надявам се да кажеш все пак нещо лошо и  за мъжете, но се съмнявам, предвид самооценката ти.
Не съм гледала предния сезон, но тук психо-тата са повече диктори, заместват коментар зад кадър.
Получих още едно потвърждение от много запознат източник, че новата двойка са се познавали и преди това. Някой каза, че семействата им щели да знаят, ами - не е задължително. А може пък да са се запознали във Фейсбук и да са си писали известно време, без все още да са се виждали и наистина на сватбата да им е за пръв път. Имам една приятелка, която си писа с момче от София (тоест и двамата са от един град и могат лесно да се видят), но минаха 3 месеца преди реалната им среща.
Никрис, Мерал има профил, но не го е актуализирал във ФБ отдавна.  https://www.facebook.com/meral.s.hasan?__tn__=%2CdlC-R-R&eid=ARBn3SVmE-Ssqgxpj0Gm9lEpuQ05OidEsdk2DcB-c1MpLlpEToLyzFYxk6JtNRM0NyDjC_gfJ8rQ9GuX&hc_ref=ARThGMN9H8gaLNtGI-kCJtea3QQENqMUWkoq69cO1cblbXPLF5VsZN8GaRZVZriU1xE

Eто снимка от преди седмица, не виждам да е отслабнал.

# 27
На Стоян, който си счупи крака ли? Има някаква прилика с него, но този човек се казва Мишо, поне така се чува от промото.
Не на Стоян, на оня, дето свиреше на пианото. Но не е той, просто на мен ми заприлича.

# 28
Е айде сега пък-Медунчо може да е дебеличък, но чак пък грозен. А в Йордания поведението му беше доста прилично. Вероятно има някаква причина , за да се прави на клоун след медения месец...
Да, Таня има прекрасно тяло, но си е темерут. Ми тя почти не се усмихва.....п оне за пред камерите.

# 29
  • София
Е айде сега пък-Медунчо може да е дебеличък, но чак пък грозен. А в Йордания поведението му беше доста прилично. Вероятно има някаква причина , за да се прави на клоун след медения месец...
Да, Таня има прекрасно тяло, но си е темерут. Ми тя почти не се усмихва.....п оне за пред камерите.

Да не си Валя Михайлова? Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт