Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 019
  • 1 745
  •   2
Отговори
# 90
Дори да имам някаква достоверна информация за Светозар не бих я споделил. Не е никак коректно от моя страна.

Благодаря за снимките на Вики Тейлор. Василена наистина доста се различава от Луна, но все пак е по-млада.

Доколкото за това дали е трудно богат мъж да намери млада жена  мисля, че най-достоверна информация би ви дал Христо Сираков.

За причините да е толкова харесван пък може да попитате някоя от бившите му партньорки.

Не твърдя, че любов се купува с пари. Като доказателство мога да посоча скорошния развод на Джеф Безос. Самия факт, че най-богатия мъж се развежда е неоспоримо доказателство, че спре ли една жена да обича един мъж няма сума, която да я накара да остане при него.

Обезщетението след развода може да е тази сила, пардон сума Simple Smile

# 91
  • Terra incognita
Ал Бънди не е Светозар, личи си по стила на писане, изказа, както и по...."чувството за хумор".
Но с г- н Бънди явно говорим на различни езици, или просто той не иска да ни разбере и постоянно натъртва къщата и колата като причини за масовото нехаресване на приятеля му. Някак, много удобно прооуска всички постове, в които му се обяснява съвсем ясно и нагледно, че в очите на масовия зрител Светозар проявява черти, които никак не се харесват, по- нагоре много добре са описани от teddy_kb, да не навлизам пак в подробности да ги обяснявам.

# 92
  • Обран бостан ;)
Ал Бънди не е Светозар, личи си по стила на писане, изказа, както и по...."чувството за хумор".

И аз твърдя същото но не ми вярват.

И след като сте толкова уверени, че Светозар се държи по своя воля неадекватно бихте ли ми дали някакво разумно обяснение защо партньорката му не тропне по масата и не му покаже вратата ?

# 93
Заради камерите. Не иска да се излага като Василена. И аз не бих. Зад кадър - може.

# 94
  • София /Абсурдистан
Е как да му покаже вратата, има договор и неустойки.

# 95
  • Terra incognita
Партньорката му е прекалено деликатна и добре възпитана, за да влиза в шутския му тон. Тя, за разлика от него, запази достойнството му, а имаше много възможности да му натрие носа.

# 96
Да, ако е вярно, че Светозар позволява във ФБ по адрес на Таня да се сипят хули, показва че е елементарен комплексар и нищо друго.

# 97
  • Обран бостан ;)
Заради камерите. Не иска да се излага като Василена. И аз не бих. Зад кадър - може.

Браво.

А сега включете в уравнението и факта, че предаването се прави за да е гледано, а не за да харесвате участниците.

Ако Светозар и Таня се гледат в очите и си гукат като два гълъба зрителят ще превключи на 5-тата минута

п.п. За да не е като Василена не е удачен аргумент. Предполага се, че двойките не са гледали предаването и няма как да знаят как са се представили другите.

# 98

Ако Светозар и Таня се гледат в очите и си гукат като два гълъба зрителят ще превключи на 5-тата минута

п.п. За да не е като Василена не е удачен аргумент. Предполага се, че двойките не са гледали предаването и няма как да знаят как са се представили другите.

Не съм съгласна с теб. В последните няколко епизода насам аз превъртам сцените със Светозар. Просто не ми е приятен, това лигавене ми идва в повече. Не ме интересува дали продуцентите и сценаристите на предаването го карат да се държи така или не, но след като видях как отговаря във фейсбука си добих допълнително лична представа за него и това е. Даже смея да твърдя, че ако в личния си фейсбук отговаряше той по друг начин, сигурно по-малко щеше да ме дразни.
Аргументът "За да не е като Василена" има смисъла на това да не се държи инфантилно, първосигнално, грубо и невъзпитано. А не конкретното представяне на Василена.   

# 99
  • София
Зарко, ти като някакъв наставник ли ни се падаш, та уравнения...? И тоя номер е ясен - всеки, който се изложи публично, се изкарва жертва на монтажа или, че за шоуто го бил правил, ама иначе е друг човек. Smile

# 100
И тоя номер е ясен - всеки, който се изложи публично, се изкарва жертва на монтажа или, че за шоуто го бил правил, ама иначе е друг човек. Smile

Понякога е така. В случая не е така, но понякога е така. Simple Smile
Не мога да си представя от какъв положителен контекст трябва да е изкарана сцената, в която Светлозар го играе безжичен рутер, че да злепостави целенасочено човека. Определено ми се иска да я видя в оригинал обаче.

# 101
  • София
И тоя номер е ясен - всеки, който се изложи публично, се изкарва жертва на монтажа или, че за шоуто го бил правил, ама иначе е друг човек. Smile

Понякога е така. В случая не е така, но понякога е така. Simple Smile
Не мога да си представя от какъв положителен контекст трябва да е изкарана сцената, в която Светлозар го играе безжичен рутер, че да злепостави целенасочено човека. Определено ми се иска да я видя в оригинал обаче.
То е очевидно, че преиграва и гледа към камерата с тъпите си физиономии, но това не променя същността му, характерът е видим.

# 102
Е няма как Ал бънди да е Светозарко с този грамотен стил и с тази брилянтна пунктуация.
Пуснали сте някаква снимка на Васи-Луна и Форчо, ми те направо като красавеца и зверкинята. Форчо бързо ще се задоми-гарантирам. Ама васи-Луна нЕма шанс.

# 103
  • София
alinnna, твоят приятел не е неграмотен. И стига с тази Василена, обсъдихме я вече и е аут, какъв ви е проблемът с Лисан, че толкова ви вълнува?

# 104
Качиха ли някъде прословутото промо за следващия епизод?

Edit: Отговарям си сама на въпроса, открих го. Ето линк, ако има и други, които не са го гледали:

https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2019-04-08-jeneni-ytre

Благодаря и аз попитай по - напред, такаче благодаря, че споделихте!

Общи условия

Активация на акаунт