Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 575
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 365
Аз мисля,че интимности е имало само при Таня и Заро.Той и затова я докосва постоянно,като да парадира,че тази жена е негова вече и може да си прави каквото си иска.Ако не се лъжа и многократно повтаряше " моята съпруга".

# 1 366
Не мисля, че Таня и Лиско са били интимни. По последния епизод си личеше, че не са имали интимни отношения., а и тя спомена, че не се знае нищо ще се види какво ще се получи няма гаранция за нищо.

# 1 367
Ивана няма да намери по свестен мъж, така че добре щеше да е да се постарае да станат нещата.
Майка му е душичка, той е добър, образован, разбран. Колко мъже на място биха взели такава чалгарка за жена...

# 1 368
Ивана ще оцени Мерал, когато стане на 27-8 поне, сега ѝ е през ....хиалурона за създаване на семейство. Явно наистина се е записала за ПР и за приключения, изобщо не е готова за брак.

# 1 369
    Не мисля, че Таня и Лиско са били интимни. По последния епизод си личеше, че не са имали интимни отношения., а и тя спомена, че не се знае нищо ще се види какво ще се получи няма гаранция за нищо.
    Мисля,че говореше за отношенията им занапред.
    Там в Йордания, с това постоянно гушкане и целуване на мен ми говори това.А пък и те са на порядъчна възраст,едва ли Заро я е оставил да размисля дълго.Не знам,разсъждавам си.

# 1 370
    Това са ѝ любимите цветя.
    И на мен дивите теменужки са ми любими, обичам и зюмбюли, въобще ароматни цветя. Зюмбюлите заради това, че ми миришат на моя рожден ден, тогава повечето хора ми подаряват именно от тях.
    За вас двете, момичета, поздрав от моите опитомени /по Екзюпери/ диви теменужки. Wink
    Тази година още не са цъфнали, но намерих и една снимка от преди:

Скрит текст:
    Скрит текст:
    Хиляди благодарности......голяма красота наистина, усетих аромата през екрана чак....
    А Ивана че не е готова за брак не е, това го виждаме всички, но "експертите" я преценили, че е готова, защото "тя много искала да се ожени"

# 1 371
    • София
    Кадрите са толкова нагласени и по сценарий, за седмица се правят снимки, които ни показват два месеца, така че трудно може да се установят и проследят периодите. Но по жестове и езика на тялото ми се струва, че Таня и Лисан са били най-интимни първият ден в Йордания. А Мерал и Ивана в нощта, след която се размотаваха по халати и лицата им "светеха". Не мисля, че са имали някаква пречка да "изконсумират" брака си, дори и Мерал да е по-консервативен - той е мъж, а тя му е съпруга. Ивана е в облаците по принцип, авантюристка си е, младо момиче очевидно без задръжки, матракът ѝ хареса.  Но на последващите кадри пак се върнаха в изходна позиция, и то по-скоро тя, защото Мерал при намирането на халката например, се наведе няколко пъти да я целува, а тя му даваше буза. И пак той нещо спомена уж на шега да видят матрака при майка му. Simple Smile Ама, как да го видят, като напира да се облича и да излиза да се забавляват навън.

# 1 372
    Аз съм сигурна, че Мерал и Ивана спят заедно, но за Лисан и Таня категорично-не! Само като гледам как се стяга, когато я докосне или целуне, не мога да си представя да е допуснала секс, очевидно не го понася.

# 1 373
    Само Юлето се е дала на Мишо 😎

# 1 374
    На всички прегръдки Таня отвръща с такава, която показва дистанция, затова си мисля че не са имали нищо, или поне не е продължило след Йордания, като се е уверила вече , че е пълен льольо Лиско.

# 1 375
    И 101 червени рози да ми подари, няма да му позволя да ми рови в ухото...
    Няма какво да продаде, за да купи "миллион алых роз", а и тарифата му е кокиченца в салфетка, доволен, че ги е откраднал. Grinning

# 1 376
    Аз мисля, че всички с  изключение на Н и В са " консумирали"брака. Сами незнам защо при всички двойки, все едно нещата вървят наобратно. Първо бяха по- близки, а сега всички си дават бузките. Отрезвяването, бързо дойде

# 1 377
    На всички прегръдки Таня отвръща с такава, която показва дистанция, затова си мисля че не са имали нищо, или поне не е продължило след Йордания, като се е уверила вече , че е пълен льольо Лиско.

Абе много са ми съмнителни за Йордания - Танчето беше в еуфория още от самата сватба, той не беше се разгърнал още в целия си блясък -:) - близичко вървяха един до друг, докосваха се, смееха се, без да чувстват притеснение - за мен може да се е случило нещо там. Обаче пък после нещо преобърна каруцата - даже си мисля, че Таня измисли това да гледата децата на дъщеря си точно с цел да не остава насаме с него, да не се нанася в къщата - пак по този причина - съзнателно или подсъзнателно започна да го избягва. Ето сега сподели, че първата нощ в новия апартамент била много уморена - пък той го изтълкувал като студенина, че даже му се извинявала за това! Явно Зарко усеща, че му се дърпа Танчето и сега е предприел мерки да я изкара поне в очите на зрителя - сухарка!

Секс при Ивана и Мерал също е имало - може да бъркам, но мисля, че Ивана под влияние на алкохол, не се нуждае от много уговорки. Мислех в началото, че той като представител на друг етност, с друг тип възпитание, първоначално ще спазва някаква дистанция - с цел да не злепоставя жена си и самия себе си по някакъв начин. Обаче както казвате - все пак е мъж - няма как толкова дълго време да са си само на целувки по бузките,  струва ми се и леко хлътнал. Времето напредва - вече пък става ненормално да не демонстрират интимност! Simple Smile Така, че остана - тя да настоява за подобно "приятелско" поведение пред камерата - или не са й приятни толкова ласките му, или така са я инструктирали за имидж - да избяга от етикета на чалгаджийка или пък ако някой чичко й е платил участието като реклама и сега не ще да го ядосва с прекалено свободно поведение.

# 1 378
    Разглеждах профила на "специалистката" Ева Ку-кулева. След като прочетох фаталните ѝ любовни истории в сайта, очаквах да видя някаква малко по-фатална жена, макар в шоОто да беше абсолютно невзрачна леля. Не знам как учи другите на love и рибоlove, но тя самата изглежда като да има нужда от помощ. И най-вече зъболекар..не знам как богатите чичковци имат изобщо мерак да я целуват при тия ѝ ужасни жълти зъбаци...блякс!

# 1 379
    • Пловдив
    Оле майко, айде то цветът може да е ген, ама трябва ли да ги показва всичките, все пак не е Джулия Робъртс Fearful

Общи условия

Активация на акаунт