Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 475
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 650
Монако, ти си права, ама ако е както го виждаш да е нормално. В случая, ако семейството няма пари, то все някой трябва да помогне. Юлия е тази дето може би се грижи и плаща някои неща. Може и да не е така разбира се. Ако стои, защото и е така удобно, права си. Но, ако има проблем, то момичето е правилно постъпило. Фитнеса, може да е за тонус и разнообразие нещо да прави. Сумите не са големи, да си ангажира времето. Но пък майката ми е малко странна на мен, сякаш командори момичето, властна ми се вижда. Още нищо не знаем. На Юлия чертите не са миловидни, има властна брадичка, аз съдя и по чертите на лицето за хората понякога (може и да не съм права) Има малко...лукаво в нея.(за мен)
Мишето на мен ми харесва, даже съм му фенка)) Още в началото си го харесах, нещо ме привлече (без прическата де, ама това се оправя)

# 1 651
На мен ми е по-интересно новото инфо, че Таня все още си носи халката. Мислех, че няма да изтрае Лиси и ще се разделят след снимките. А и с промото за следващия епизод...
Може да е халката от първия брак.

# 1 652
  • Тра-ла-ла
На мен ми е по-интересно новото инфо, че Таня все още си носи халката. Мислех, че няма да изтрае Лиси и ще се разделят след снимките. А и с промото за следващия епизод...
Все пак предаването не е свършило за нас. Договор, това-онова Whistling

# 1 653
И аз това бих си помислила, че е халката от 1 ѝ брак.

# 1 654
Аз пък мисля, че по договор трябва да са с халки до края на предаването.

# 1 655
  • София
fanfanito, аз по темата за живеенето при мама изобщо не се включих, не защото нямам мнение. Simple Smile А и смятам, че всяка ситуация, всеки живот са индивидуални. Тук коментираме участниците в условията, в които ни ги представят, че живеят. Не ги познаваме лично, няма как да сме 100% прави, защото нашето мнение се гради на личен опит. Този, с когото не съм съгласна, може да се окаже прав за конкретната ситуация на Юлия примерно, затова не искам да влизам в такива спорове. Нито искам да се обяснявам и да говоря за себе си, ама защо мисля така...
За Таня, странно наистина, че е с халка, ако е брачната. Но може и да не е тя, а може пък да имат някакви условия от продукцията, докато не приключи. Някой май спомена, че и Ивана била с халката още.

# 1 656
Прочетох във фейса,че Ивана и Мерал били вече разведени официално. Пък дали е така не знам. Нещо под някаква снимка тяхна се изказала някаква жена, явно ги познава, питали са я после хора, ама нищо не е отговорила повече.
Монако, права си. Трябва да разберем повече неща за Юлия. Така погледнато е странно да е при мама, баба, брат. Но може пък да има причина и да се "жертва" заради семейството си.

# 1 657
  • Тра-ла-ла
Прочетох във фейса,че Ивана и Мерал били вече разведени официално. Пък дали е така не знам. Нещо под някаква снимка тяхна се изказала, явно ги познава, питали са я после хора, ама нищо не е отговорила повече.
Аз лично никога е вярвам на такива писания. Всеки, жаден за внимание, може да изтресе някаква шок! бомба! новина! Whistling

# 1 658
  • София
Гледах профила на майката на Ивана, с която се оказа, че имаме общи приятели - двама, и двамата от Пловдив. Може нещо в Пловдив да е работила.  Та, тя напоследък поства много снимки на Ивана. Преди и от сватбата, а сега предимно сама. И под снимките нейни приятели  я питат вярно ли е, че са разделени, но тя отговаря, че още не може да говори за това. От друга страна един от най-близките, роднина на Мерал слага лайкове под снимките на Ивана. Но все пак мисля, че са се разделили.

# 1 659
Скрит текст:
Явно правилното е ако дъщерята сподели, че иска да се махне от бившия си, майката да я прати в кризисен център.
По твоята логика, когато жената се раздели и няма живи родители, трябва да я осиновят? 
Скрит текст:
Стига сте носили вода от 9 села, то не бяха сериали, то не бяха измежду пръстите измъкнати глупости. Не й е най-големият проблем на Юлия, че живее с роднините, проблема й е, че няма амбиция. Поне това видях аз, никой не е казал, че сакън трябва да завърши висше, може занаят да хване и да изкарва много добри пари. Като някоя студентка\ученичка забременее и ви пита в "Семейните отношение" какво да прави, повече от вас я съветват да го махне. Нямала била доходи, не е завършила още, нямала професия, мислила си, че бебето е кукла. Като някой|някоя се оплаче, от мързелив|а приятел\ка или не амбициозен\озна, съветвате: Бягай от този\тази с 200. Бил мамин син или дъщеря, щял да лежи на партньора си.  Дондуркайте си децата до 50 години, стига да сте живи и здрави и такива познавам, майка им тази година ще навърши 80г. и работи и ги издържа, че и децата и съпрузите им издържа. Кой както намери за добре, така да живее, не можете да ме убедите, че вие сте прави! Айде със здраве!
Нямам такава логика. Хората които нямат родители, нямат и подкрепа. Тези, които имат - могат да разчитат на тях. Поне в повечето случаи. Отчуждението е грозно.

# 1 660
  • София /Абсурдистан
Стига с тази псевдо самостоятелност, всичко опира до пари. Хората живеят заедно, за да си помагат, а и да оцеляват, за съжаление. От кой зор да живее с всякакви съквартиранти и да търпи какво ли не, като може да си помагат с близките и, явно имат нужда от нея, а тя едва ли може да си позволи прилично жилище. Как биха оцеляли 2 пенсионерки само на една пенсия, ако няма кой да помогне. И ако отношенията са добри, какво пречи, че живеят заедно. Като се омъжи момичето, ще се отделят с мъжът и. Двама ще се справят по- лесно вече.
За протокола - от 18 годишна живея отделно, но то е защото се омъжих рано. Иначе питайте ме кога щях да се изнеса, точно никога. Аз не бих могла да живея със съквартиранти. Само веднъж, докато карах специализация в друг град, за 2 седмици имах съквартирантка колежка - всяка от нас си имаше стая и деляхме общи баня и кухненски бокс. Ами тя сутрин преди да тръгнем на занятия, надуваше до дупка тв Планета, от което ми гръмваше главата за цял ден. Ай няма нужда да си го причинявам, след като имам и по- добър избор.

# 1 661
За Мерал и Ивана, дори и да не са се разделили сега, след време пак щяха.
Стига вече с това кой къде живее, стана много досасдно. Който както иска, така да живее

# 1 662
Аз викам всяка седмица да женят по една двойка. До Нова година ще могат вече да придобият опит и усещане за съвместимост, а ние ще си станем рода и ходим на гости)))
Какво стана с този Ицо стоте манекенки. Бях гледала предаването (не цялото) май избра една (не помня вече коя беше), та...не разбрах какво стана и как завърши. Нали трябваше да се ожени за нея. Ми кат се е записал, пък сватба нямаше май(( Ей така ни замазват очите и накрая нищо.

# 1 663
Grin Вие пък... Нищо не разбирате от лайф коучинг Grin Жената е сменяла толкова работни места защото е искала да се потопи в житиежо на клиентите си Grinning Нещо като методично актьорство Trollface Trollface Trollface

# 1 664
Монако, благодаря за поправката.Значи грешно съм разбрала,много инфо се изписа и от различни хора,та понякога се получава така.Само ,че различните мнения и гледна точка не трябва да се заклеймяват като щуротии,а да се приемат просто като различни.Щуротията беше толкова изписани  страници подигравки към една жена явно с отклонения.

Общи условия

Активация на акаунт