В ЮЛСКИТЕ тумбачета има лъвчета и рачета. Тема 5

• 29 737
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, бях се разровила в стари теми и се зачудих. Посещавате ли училища за бременни? И какво ви е мнението? Да споделя, че аз си ходя и двете бременности. Станаха доста вече в София, а няколко пъти срещам момичета, които изобщо не знаят, че има такова нещо. Та питам от любопитство и да се намираме на приказка, особено с лежащите и скучаещи 😜

# 601
Хубаво е, че някой се сеща за лежащите Simple Smile
Браво , Миленка 🤗
Аз не съм ходила и май няма и да мога, ще се уча в движение. 

Намерила съм разни списъци за новородени в нета и така като гледам още биби не съм им взела на моите ...че и шишета 😂

Има промоция на комплект Томи типи в George на доста прилична цена , със стерилизатор, уред за топлене на храна и многоооо шишета. Чудя му се  🤔
Също съм в процес на избиране не пелени  ...приемам съвети.

# 602
Аз ходя от м. Януари на някакви форуми за бременни и родители, някое друго събитие тип училище в уикенда безплатно, но и още ходя на работа. А иначе доста се повтарят темите и повече ходя за рекламните материали - биберони, памперси, мостри на масла, мокри кърпички. Последно като ходих ми дадоха някакво олио за стрии на матернеа, малко ми е като вода, но се мажа и с него, по добре ми е от без нищо.

# 603
Да, раздават се доста подаръци, запознаваш се с продукти, понаучаваш нещо, което не знаеш, пък е и безплатно. Аз вече имам 4 шишета, 3 биби, не знам колко лигавника, тестери, подплънки за кърма. Иначе по въпроса със списъците трябва да се внимава, че има и доста излишности, понякога се унасят хаха

# 604
При нас на всяка бременна дават безплатна грозна зелена раница с одеалце, шише и биба, реклами, неизползваеми ваучери Simple Smile

Взех си я де Simple Smile  може би ще използвам талона за - 25% на Икеа (при покупка за бебе над 100 евро), евентуално за матрак. Креватче мисля от втора употреба да взема

# 605
Здравейте момичета! 🤗

Честит имен ден на празнуващите🍀

Стискам палци на лежащите мами, да устискате колко може повече 🤗

Аз мисля да ходя на лекции за родители този месец, но повече да си  запълня свободното време, макар че след 2 деца може и да ми е скучно 🙄, но пък човек цял живот се учи. Насочила съм се към лекциите в Майчин дом.

# 606
За тези от София бих препоръчала лекциите на Елена Василева в Люлин. На който не му е далече.

# 607
  • София
С първата бременност бях доста редовна на лекциите на 9 месеца. Сега отидох на една лекция на “И за мама” - нищо ново не чух, но съм набелязала още поне 2, които искам да посетя, та се надявам нещо ново да науча.

# 608
За тези от София бих препоръчала лекциите на Елена Василева в Люлин. На който не му е далече.
записах се току що за 13.05 и ще дам отзиви след това Simple Smile а иначе ако има навити мами да ходим някъде през седмицата съм за, от другата седмица съм в 45 дневния и ще се радвам на компания.

# 609
Данито87, извинявай, но ми стана интересно, с какъв термин си, та 45 дневния е от следващата седмица, пак извинявай, но вероятно съм пропуснала, ако си споделила преди.. Blush

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 09:32 от Кики_кики

# 610
Някой да страда от безсъние?
Откакто лежа по 24/7 успявам  да спя по 2 часа ...
Спи ми се, затварям очи и след 30секунди се събуждам, просто е кошмарно...

# 611
записах се току що за 13.05 и ще дам отзиви след това Simple Smile а иначе ако има навити мами да ходим някъде през седмицата съм за, от другата седмица съм в 45 дневния и ще се радвам на компания.

На 08.05. също има лекция. Пози за нормално раждане. По принцип е всяка сряда, иначе на 13.05 по изключение е в понеделник. Аз съм редовна. Ходя чат пат на 9 месеца, когато са в мега мол. Миналата бременност съм ходила и в Мола на Стамболийски на лекции. Те мисля бяха вторник от 10 00 часа.

# 612
  • София
Откакто лежа по 24/7 успявам  да спя по 2 часа ...

Скоро прочетох следното: “Безсънието се повлиява успешно от комбинацията Шуслерови соли №5 калиев фосфат и №7 магнезиев фосфат. Калиевият фосфат действа релаксиращо на нервната система – вземайте по 5 таблетки преди обед. А магнезиевият фосфат, приеман вечер по 5 таблетки, успокоява при нервност и напрежение.”
Чаша чай от лайка може да опиташ.
Аз също не спя много добре, но през деня гледам да наваксам. Кафето също съм го спряла тотално.

# 613
hope, не се уморяваш за това така. Ама няма как, щом трябва да лежиш... Пробвай да гледаш някакви сериали, да не ти е скучно поне.
Моя 45дневен болничен ще започне от 20. Лекаря ми каза да ида на 22, защото само на 15 и 22 имаше свободни часове. Той може ли така да го пусне със задна дата? Много ми е странно...

# 614
Откакто лежа по 24/7 успявам  да спя по 2 часа ...

Скоро прочетох следното: “Безсънието се повлиява успешно от комбинацията Шуслерови соли №5 калиев фосфат и №7 магнезиев фосфат. Калиевият фосфат действа релаксиращо на нервната система – вземайте по 5 таблетки преди обед. А магнезиевият фосфат, приеман вечер по 5 таблетки, успокоява при нервност и напрежение.”
Чаша чай от лайка може да опиташ.
Аз също не спя много добре, но през деня гледам да наваксам. Кафето също съм го спряла тотално.

Незнам колко е истина,но по телевизията казаха че част от лайка не е полезен за бременните. Защо така и не разбрах.
Ето една статия която намерих. https://m.az-jenata.bg/a/1-bremennost/15949-layka-i-bremennost/

Общи условия

Активация на акаунт