В ЮЛСКИТЕ тумбачета има лъвчета и рачета. Тема 5

• 29 692
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, да сте чували за намаление на всичко -50% в Хиполенд на 17.05?

# 661
Да, ще има намаление на 17-ти, но служител на магазина ми каза, че ще е 25 процента.

# 662
Да, ще има намаление на 17-ти, но служител на магазина ми каза, че ще е 25 процента.
Намаление на всичко ли?
Аз видях само за играчки Confused

# 663
Намаление на всичко ли?
Аз видях само за играчки Confused
Казаха ми, че ще е на всичко. Дано да е така.
Преди време в Комсед също споменаха, че ще правят черен петък през май. Предполагам, че и при тях ще е на 17-ти.

# 664
Момичета, да сте чували за намаление на всичко -50% в Хиполенд на 17.05?
Ще има, но ще е 25% 🙂

# 665
Два пъти годишно има намаление на абсолютно всичко - 25%. Едното обикновено е май, тази година явно на 17ти и другия път е ноември. Винаги е в петък. Важи и онлайн.

# 666
Два пъти годишно има намаление на абсолютно всичко - 25%. Едното обикновено е май, тази година явно на 17ти и другия път е ноември. Винаги е в петък. Важи и онлайн.
Супер, ще чакам тогава, че съм си набелязала някой неща. Онлайн поръчките много ли се бавят? Някой поръчвал ли е?  Аз търсих, но никъде не видях обявено намаление. Явно още е рано.

# 667
Супер, ще чакам тогава, че съм си набелязала някой неща. Онлайн поръчките много ли се бавят? Някой поръчвал ли е?  Аз търсих, но никъде не видях обявено намаление. Явно още е рано.
Нарочно не се обявява, защото така всипки ще спрат да пазаруват до 17ти 🤣 ще го обявят 2-3дни преди това. По принцип има забавяне, но е не повече от 10 дни общо от датата на поръчката. Поне при мен е било така де.

# 668
Това за намалението в хиполенд е супер полезна информация, аз мисля да поръчам един шезлонг: https://www.hippoland.net/moni-shezlong-5v1-mastela-ava-lilav-106953
Моето бебе явно расте по-малко, в 30+5 г.с. на ФМ беше 1432 грама (в 27 г.с. беше 1153 гр.), според доктора било в 20% квантил, но като чета вашите как са супер големи Simple Smile Има и друго, че беше хоризонтално и според мен не успяват да го измерят перфектно по права линия..
Ще видим другата седмица за 4 седмици колко сме пораснали..

# 669
Да попитам мамите от Варна дали са запознати с дните на отворени врати на различните болници? 🙂

# 670
Да попитам мамите от Варна дали са запознати с дните на отворени врати на различните болници? 🙂

Запозната съм само с Майчин дом,тъй като там мисля да раждам. Може да отидеш в отделението всеки ден в часовете за посещение. Мисля че бяха от 15 до 17 ч. Но преди да отидеш най-добре се обади на регистратура за точните часове. 😉

# 671

Запозната съм само с Майчин дом,тъй като там мисля да раждам. Може да отидеш в отделението всеки ден в часовете за посещение. Мисля че бяха от 15 до 17 ч. Но преди да отидеш най-добре се обади на регистратура за точните часове. 😉
Благодаря много 😊

# 672
# 673
Идвам да се оплача...
От миналата вечер съм в болница с хранително натравяне. За щастие бебчето е добре. Мен ме наливат със системи. Стискайте ми палци всичко да е наред с изследванията и утре вече да ме пускат да си ходя, че хич не ми се стои тука.

# 674
Идвам да се оплача...
От миналата вечер съм в болница с хранително натравяне. За щастие бебчето е добре. Мен ме наливат със системи. Стискайте ми палци всичко да е наред с изследванията и утре вече да ме пускат да си ходя, че хич не ми се стои тука.
Ужас! Пожелавам ти да те изпишат бързичко! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт