Наближава лятото,а задникът ми е ужасен.Има ли някакви упражнения,който със сигурност помагат да се стегнат задните части?Чудо не очаквам...,като се има на предвид,че физически съм зле.
трудно... Това бразилско дупе не е никак лесна работа. Тренирах 2 години почти всеки ден и това си остана мираж за мен. Да, стегна се, но не изпъкна. Мускула расте с тежести и доста упражнения. Също игра има и гена... ако глутеусът ти е слаб мускул, мъка ще е да порасне, трябва си специалист - треньор.
не се вманиачавай, защото, от личен опит казвам, нещата могат да станат доста... грозни и кофти. С 10000 ръце съм за това, да започнеш да ходиш на тренировки, да започнеш да се храниш балансирано, здравословно, без лишения - те така се правят мускули!
успех! 

). Научи се правилно да ги използваш в ежедневието – при ходене, при навеждане, при изкачване на стълби... Ако ги активираш правилно при всички тези движения, ще имаш добре оформено и стегнато дупе и без допълнителни упражнения (при седяща работа и малко движение вече ще трябват и допълнителни усилия). Хората в Африка например не правят по цял ден целенасочени упражнения за дупе, просто се движат както ни е заложено. И не, не е до ген. Всички деца също имат добре оформени седалищни мускули докато не усвоят неправилните движения от нас възрастните...

). Така трябва да изглеждат движенията при всички нас. 

Препоръчани теми