ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 3

• 23 633
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Dark chocolate яки са, а видя ли колко са големи, аз какви ли начини не измислях да ги пия и едва се поглъщат. Сега ги режа на три части Simple Smile
То е добре да ти е нисък. Колко нисък е? Според мен Сигридов щеше да ти каже, ако е проблемен.
И аз четох, че липсата на йод може да доведе до разбъркани стойности на тсх, обаче останах с впечатление че говорят за висок по скоро.
Аз пък вече три месеца свалям тсх, защото след стимулацията ми беше станал доооста висок.

# 616
И аз пия същите витамини и още едни пт Здравис, омега3
За БХС и ФМ, винаги се притеснявам, чак сърцебиене получавам, докато чакам да ми дойде реда, и кръвното ми пада... Много ми е страшно, въпреки че при първия не съм имала лоши резултати.
Аз даже ходих на две фетални първия път, сега като се знам,.може и на три да ида Joy
Мъжа ми вече е вдигнал ръце от мен, лекарите още не са, ама е въпрос на време сигурно. Последно питах, дали може да ходя на преглед всеки ден, казаха ми не, после вдигнах честотата, на веднъж в седмицата поне, пак казаха не...и се споразумяхме за веднъж на две седмици...

# 617
Мъжа ми вече е вдигнал ръце от мен, лекарите още не са, ама е въпрос на време сигурно. Последно питах, дали може да ходя на преглед всеки ден, казаха ми не, после вдигнах честотата, на веднъж в седмицата поне, пак казаха не...и се споразумяхме за веднъж на две седмици...

😂😂😂 Голям си образ!

# 618
И аз ходя на две седмици веднъж, но единият лекар така иска, защото той вече е вдигнал ръце от мен и около ситуациите ми( винаги нереални и не по план) реши да ходя на две, за да сме спокойни и двамата.
Пък вече след втората ФМ ще разредя, ако всичко е наред.

# 619
  • not found
Момичета, ако няма причина да ходите веднъж седмично или три пъти месечно на преглед - просто не го правете . Така се натоварвате допълнително , всичко ще е наред не се тревожете.
Аз витамини пия Елевит , Про комбо пробиотик за матката , магнерот , но шпа и дуфастон . Изписаха ми и още цяла рецепта хапчета след ФМ , но ще обсъдя с лекарката , която ми води ЖК дали да ги пия .

# 620
  • Пловдив
Аз пия еутирокс (който не е витамин, де Grinning ) и вигантол. На мен пък хич не ми се ходи по прегледи, но ще се наложи.
И изобщо някак си идеята за бременността ми е много абстрактна все още, не мога да го приема като нещо, което ми се случва в момента. Може би като проимам бременен корем (че сега имам дебел корем само) и започна да усещам движения ще е по-различно, не знам.

# 621
Момичета, как са ви гърдите...
Мен много ме болят, особено зърната. Не мога да ги пипна. Чудя се, нормално ли е? Т.е нормално е да, но от толкова ранен период ли? В 15+3г.с съм..

# 622
Amerikkas, 0.037 ми е ТСХ-то при долна граница 0,3, ама аз не ходи при Сигридов. Много лекари ми се събраха нещо и се отказах от него Simple Smile Щитовидните хормони ми ги следи ендокринолог, на когото имам доверие

Гърдите ми толкова огромни не съм ги виждала Joy Може и да не са чак толкова големи спрямо преди, но аз съм с чашка А/В и определно ги намирам за доста по-наедрели Grinning Иначе чак болка не, но да речем, че зърната са ми по-чувствителни

# 623
Нормално е да болят гърдите и да са чувствителни зърната. И моите доста се уголемиха, нито един сутиен не ми е удобен и не знам какъв да си взема.

# 624
Относно гърдите и мен ме болят и не ги оставям без сутиен, за да не се намеси гравитацията, през деня все още съм с такъв с банели, но за в къщи и спане си купих два на Триумф, много меки стоят хубаво и са с меки чашки, доволна съм.
Да ви попитам чували ли сте за новият начин за правене на секцио, където наподобява естествено раждане и възстановяването е много бързо, а и за бебето било по-добре.
Гледах клипче на такова раждане в БГ мама, много е интересно, нарича се метода на Щарк, др Велев го практикува София.

# 625
Моето мнение е че е операция,  няма какво да измислят, за да стане по-лека. Хубавото е, че поне са помисли ли за бебетата, дано поне за тях има резултат, но за майката няма какво да ми обясняват, че процедурата е по щадяща, минала съм я и си е тегаво.
Моето мнение е, че при нормалното те боли по време на раждането, при секциото след. Друг начин няма.
Възтановявянето при едното е сякаш повече психически, при другото определено е физическо.
Ако ми разрешат да раждан нормално, може би ще избера това, единствено защото не съм го преживяла и няма да знам колко ще боли.

# 626
Golden,про комбо защо го пиеш за матката?лекарят ми каза ако искам да го взема но понеже се оказа че нямам лактобацили след микробиологията..аз се записах за втора фм много ми е важна... много спокойно приемам бременноста си,доста време съм я чакала и сякаш съм психически подготвена,единственото нещо което напоследък много ме изнервя е че понеже вече доста ми личи и всеки който ме познава и ме види ме упреква че работя,едва ли не да се чувствам виновна...

# 627
  • София
Аз тъкмо се гласях да почвам работа на 4ч. и заради шийката няма да мога. Иначе не обръщай внимание на хората. Щом си добре и ти се работи това си е твоя живот.

# 628
 Важно е за мен бебето да се роди живо и здраво. И за нормално и за секцио съм чувала, различни версии... Моето мнение е че всичко е индивидуално за всяка родилка, едни раждат лесно нормално а други се мъчат от разрези и разкъсвания. Аз лично живи и здрави ако всичко е наред ще реша според състоянието ми. Успех на всички

# 629
Това с работата ми е изнервящ въпрос и на мене... ама защо още идваш... това е най- хубавият момент от живота ти, наслаждавай се, окей аз знам, че е най- хубавият ми момент в живота, но именно защото живота си е мой и аз преценявам до кога да ходя на работа. Немога още в 4 месец да се затворя вкъщи и само да лежа, все още имам сили да движа и мисля да си продължа с работата, докато самата аз не почувствам, че немога да се справям и ми става трудно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт