ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 3

• 23 622
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, не бях влизала няколко дни ии сега прочетох набързо какво сте писали.
И моите гърди са пораснали, само зърната са ми чувствителни, но на моменти. Дори вече са потъмняли и са се уголемили (не е ли рано?).
Живея в Бургас ии вече нямам търпение да ходя на плаж, естесвено не в най-големите жеги и ще гледам да не стоя повече от час-два.
И аз много се вълнувам и притеснявам за втората фетална, на 19 май ще е.
Някой пита дали да пие отделно фолиева след като във витамините, които приема ги има, моя АГ ми каза да ги спра, че нямало смисъл да взимам допълнително.

# 661
Mомичета, как се справяте с безсънието...
Почти 01.00ч е, а аз си седя като кукувица и сън не ме лови. Чувам всеки шум, всичко ме дразни...

# 662
Почти 01.00ч е, а аз си седя като кукувица и сън не ме лови. Чувам всеки шум, всичко ме дразни...
Ровичкам из нета и си чета😂

# 663
Ровичкам из нета и си чета😂

Мен телефона още повече ме разсънява, предполагам заради светлината на дисплея. Аз лично чета книга, това ми се струва най-ползотворно и ме приспива 🤗 Аз вечер заспивам доста лесно, но често се будя 2-3-4 ч и будувам по няколко часа 🤣

# 664
И аз съм така със съня,заспивам но събудя ли се 2/3 и няма заспиване,две вечери се натискам след мъжа ми да легна току виж си спя до сутринта но уви същата работа,най интерсното  че заспивам към 6 и не мога да стана като звънне алармата...аз имам котка и то дългокосместа,обезпаразитена,ваксинирана,нямам намерението да се разделям с нея,свекърва ми е имала 3 котки когато се е родил мъжът ми и то във времена когато не са полагали никаква ветеринарна грижа,имам приятелка на която и откриха токсоплазмоза никога не е имала котка и не е имала допир с такава,обяснили и и че повече се хваща от не добре съхранявано месо,друг случай с кучтешка тения без да имат куче хората обяснили им че доста често се хваща от зелена салата..

# 665
Аз пък вечер заспивам добре, но сутрин се будя в 6 и това е края. Събуждам се в някаква еуфория.
Преди това едва ставах в 9 часа.

# 666
  • Пловдив
Аз пък снощи се събудих към 3 и си напипвах ясно "топка" в корема. Дали  от въртенето получавам контракции не знам.

# 667
Аз май контракции нямам, но ми е странен корема, докато се мажа с олио против стрии усещам твърда топка и винаги си е така... при вас такова ли е усещането?

# 668
Момичета аз днес усетих 2-3 пъти стягане и втвърдяване на корема. Дали това са контракции и от кой месец е нормално да се появят? Лекарят ми каза да пия магнерот.

# 669
Момичета колко често ви пускат кръв и урина, и микробиология. Аз съм в 15 седмица до сега само веднъж са ми пускани

# 670
Аз съм в 18 седмица и на мен само веднъж са ми пускали. Незнам по колко пъти трябва, може би и от самия АГ си зависи.

# 671
Момичета, аз още съм на Утрогестан, а съм вече в 17.седмица- веднъж дневно по 2 капс. вагинално. Вие до кога ги приемахте? Притеснявам се да не прекаля вече, но АГто ми каза да ги продължавам...

# 672
Момичета, аз още съм на Утрогестан, а съм вече в 17.седмица- веднъж дневно по 2 капс. вагинално. Вие до кога ги приемахте? Притеснявам се да не прекаля вече, но АГто ми каза да ги продължавам...
Новичка, аз го слагам вагинално след прегледа в 13та седмица. На консултация съм на 27ми май, когато ще съм в 19та седмица. Аз го слагам 2х2.

# 673
А при теб заради контракции ли се наложи?

# 674
Аз ще съм докрая с прогестерон - 2×1 капсули-от клиниката провеждат някакво проучване с тези капсули,дали и при двуплодна бременност намалят риска от преждевременно раждане и реших да се възползвам:) За контракциите - още от 3ти месец е нормално да има,важното е да са без болки.

Общи условия

Активация на акаунт