ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 3

• 23 605
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
На мен ми смени схемата, искаше да видим ако слагам инжекции през ден и редувам с Аспирин как ще се държат показателите и вече 3 ден не мога да се видя с него, защото сестрата не ми дава. Направо бях побесняла днес. Утре уж в 16 ще ходя и ще ми ги разчете. Такова безотговорно отношение не съм очаквала.
Тя е много дразнеща... и изобщо не може да организира часовете, слага ги през 15мин, като е ясно, че никога няма как прегледа да е с такава продължителност.
За терапията и аз така знам, че се редуват аспирина и инжекциите. На мен ми бяха много неприятни и страшни. Ако пак трябва да ги слагам, ще ми е много кофти..

# 706
  • София
Здравейте.
Минавам само да кажа, че има момичета от нашата темичка, които са спечелили награда изненада от играта на БГМАМА, в която писахме термина на раждане. Погледнете темата, за да видите как да получите наградата си. Трябва да пишете да 13 май. Честита 😊

# 707
MGDM, съвсем нормално е. Нямаш място за притеснение. И ще напредва с размери спрямо термина,и ще изостава спрямо него. Развитието става с различен темп включително и на различните органи. В даден момент главата може да отговаря на 25гс, а бедрото на 23гс. Съвсем нормални са тея неща.

# 708
На мен ми смени схемата, искаше да видим ако слагам инжекции през ден и редувам с Аспирин как ще се държат показателите и вече 3 ден не мога да се видя с него, защото сестрата не ми дава. Направо бях побесняла днес. Утре уж в 16 ще ходя и ще ми ги разчете. Такова безотговорно отношение не съм очаквала.
Аз съм на инжекции и аспирин през ден от началото на бременността...всеки месец пускам колаголационен статус, за да контролираме терапията и проблемът идва от разминаването в мненията на лекарите...АГ казват да спра инжекциите и да карам само на аспирин , имуноложката и хематоложката настояват да си ги редувам през ден....и мен честно казано ме е страх да спра инжекциите, а резултатите от изследванията нищо не ми говорят, какво се гледа, кое какво означава.....

# 709
MGDM, съвсем нормално е. Нямаш място за притеснение. И ще напредва с размери спрямо термина,и ще изостава спрямо него. Развитието става с различен темп включително и на различните органи. В даден момент главата може да отговаря на 25гс, а бедрото на 23гс. Съвсем нормални са тея неща.
Много благодаря Simple Smile

# 710
  • Пловдив
Здравейте.
Минавам само да кажа, че има момичета от нашата темичка, които са спечелили награда изненада от играта на БГМАМА, в която писахме термина на раждане. Погледнете темата, за да видите как да получите наградата си. Трябва да пишете да 13 май. Честита 😊

Да. И аз съм от тях. Писах вчера и утре пакетът с изненада идва у нас. Мнг бързи. Нивея са наградите. Радвам се.

# 711
Ако ще се спира нещо, смятам че е по добре да е аспирина, а не инжекциите.
Тази е ултра дразнеща, аз днес много се ядосвах точно на записването на часове през 15 мин и реално почти всички седят поне един час вътре.
Утре ще влизам на живот и смърт там Grinning не ме интересуват, като ще ми сменя схемата, ще носи отговорност.
На тъпите инжекции им свикнах вече, почти мине все тая, тялото ми е в синини и буци и не ми пука. Каквото такова. На някои лесно, на други не, такъв е живота. Wink

# 712
Здравейте.

Да. И аз съм от тях. Писах вчера и утре пакетът с изненада идва у нас. Мнг бързи. Нивея са наградите. Радвам се.
И аз им писах, но още нищо не са ми  отговорили...На теб ти се обадиха ли?

# 713
  • Пловдив
Аз им писах и на следващия ден леля ми получи бележка от спиди , че чака пратка. Не са се обадили или писали.

# 714
Amerikkas, пиши как е минало...аз чак на 30.05. имам час за имунолог и до тогава ще си карам сигурно така...
Смених фраксипарина с клексан, защото синините и буците, и сърбежа станаха непоносими.....малко по-скъп е и малко по-болезнено, докато влиза разтвора, но след това поне нямам другите проблеми..

# 715
На някоя от вас излизал ли е обрив със сърбеж? От седмица забелязвам,че ме посръбват различни части от тялото(без обрив),а от 4 дни забелязвам ситен обрив по ръцете от вътрешната страна,като днес беше по-силен и сърбеше. В Гърция сме и от аптеката ми дадоха някакво мазило,подходящо и за бременни,та ще видим. Нищо различно не съм яла,нито ползвам нова козметика - нищо. От 9 дни приемам Мазнезии на сашета,по едничко на ден-но не ми се вярва да е от това.Възможно е да е нещо на хормонална основа,прочетох,че доста бременни получават подобни обриви със сърбеж. Във вторник съм си на преглед и ще питам и АГ- то. Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 11:33 от Fireee

# 716
Момичета, пиете ли още фолиева киселина?

# 717
Аз да...16г.с. и също се чудя до кога всъщност се пие....
Казаха ми да спирам дуфастона, но за фолиевата нищо....

# 718
На мен ми казаха да си е я пия до края фолиевата киселина Simple Smile

# 719
Аз четох за фолиевата, че ако се предозира може да доведе до аутизъм според някакви проучвания и си я спрях самоволно.

Общи условия

Активация на акаунт