👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 4

• 30 244
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Шеф Ангелов се опитва да се прави на Рамзи, с крясъци и викове, за да става шоу.

Не се опитва нищо. Спазва регламента на формата. Предаването е по лиценз.
Интересно ми е дали по лиценз държат такъв като Петко. Не знам дали при Рамзи е имало такъв и ако е имало дали се е задържал толкова.

# 256
  • Испания

Интересно ми е дали по лиценз държат такъв като Петко. Не знам дали при Рамзи е имало такъв и ако е имало дали се е задържал толкова.

Не мисля. Едва ли е имало. Подобен олигофрен е родно бижу.

# 257
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Абсолютно!  Peace Hug Дори смея да твърдя, че е много, ама много по-мек от Рамзи, даже изобщо не може да става сравнение. Рамзи крещи и обижда зверски.

# 258
  • Испания
Скрит текст:
Абсолютно!  Peace Hug Дори смея да твърдя, че е много, ама много по-мек от Рамзи, даже изобщо не може да става сравнение. Рамзи крещи и обижда зверски.

Когато тази година Ангелов "сложи пагони" от омлети, си помислих, че "са му дърпали ушите", че е бил прекалено мек миналата година, когато не докосваше никого от участниците.

# 259
  • Sunshine state
Гледала съм повечето сезони на ХК с Рамзи и потвърждавам, че ги прави на салата. Изобщо не им цепи басмата. Ангелов е нает за водещ на предаването и това се очаква от него. Това е формат с определена сюжетна линия и той си я следва. Стига вече с това имитиране.

# 260
  • в резерват
Клипът с Рамзи е брутален.

# 261
И друг път съм писала, Ангелов е мило сладко ангелче на фона на Рамзи...

# 262
  • София
Как пък не бих се подложила на унижение някакъв истеричен готвач, пък бил той и Рамзи, да ми крещи и обижда.
Ако съм на ниво в професията си, ще мина и без психарските му изблици.

# 263
  • София
Ако така се работи в кухнята на тоя, никога не бих посетил негов ресторант.

# 264
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Когато тази година Ангелов "сложи пагони" от омлети, си помислих, че "са му дърпали ушите", че е бил прекалено мек миналата година, когато не докосваше никого от участниците.
Като едното нищо.  Laughing Много ми харесва това, че води предаването по своя си начин, продължава да е умерен и не си позволява да обижда и унижава така брутално участниците.

# 265
  • Sunshine state
Ако така се работи в кухнята на тоя, никога не бих посетил негов ресторант.
Едва ли - едно е предаване, друго е негов си ресторант. То виж, че и Никола каза, че рядко идвал и ако изобщо го правел, говорел само с някакъв мениджър там. За шоуто го прави.

# 266
В кухнята на Рамзи няма как да влезе готвач,който да си заслужи такива излияния с некадърността си Grinning
Това е шоу.
Рамзи не е такъв реално Simple Smile
Нищо,че е Скорпион Grinning

# 267
  • Испания

Като едното нищо.  Laughing Много ми харесва това, че води предаването по своя си начин, продължава да е умерен и не си позволява да обижда и унижава така брутално участниците.

На абсолютно същото мнение съм, ma cherie.

Hell's Kitchen Bulgaria

А ето я и перфектната пилешка супа според Гичето, тази, на която дава оценка 5 и тази, която ще сготви пред нас в кухнята на шеф Ангелов. 😊😍👩‍🍳

https://nova.bg/accents/view/2019/04/14/247071/%D0%B3%D0%B8%D1%8 … 1%80%D0%B8%D1%82/

# 268
Божеее, и нашо Гиче за Никола се реди!  Grinning

# 269
  • Испания
Каза го още при гостуването си в ресторанта. Пък са и от един бранш. Аз се чудя съфорумките къде се бутат в класацията.

Общи условия

Активация на акаунт