👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 4

• 30 274
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Аз не разбрах буквално тази задача - да рисуват образи. По-скоро храна, която ще асоциираш с другия. За Варта бих направила тортичка, а Петко и аз асоциирам с цаца, както беше писано по-горе.

# 481
  • Испания
В момента - интервю с Варта в "На кафе".

# 482
Аз не разбрах ( или съм пропуснала в началото) как така всяка седмица номинирани са едни, а си тръгва друг, а сега трябваше задължително да си тръгне или Петко или Варта?! Бясна съм, не знам дали ще гледам още. Петко не го трая от епизод 1... а да изгони Варта преди него еее.. няма думи

# 483
  • Испания
Ангелов решава кой ще си тръгне.

# 484
Ангелов решава кой ще си тръгне.
Така де, но каза “условието беше, който има по-малко издадени чинии, си заминава тази вечер” или нещо подобно. Как други седмици нямаше такива условия и си тръгваше който най-много се е издънил на резервацията, независимо с оранжева престилка или не?

# 485
  • Испания
Как други седмици нямаше такива условия и си тръгваше който най-много се е издънил на резервацията, независимо с оранжева престилка или не?

Нали това ти обяснявам? Ангелов решава.

Току-що мернах Габи.

# 486
Аз не разбрах буквално тази задача - да рисуват образи. По-скоро храна, която ще асоциираш с другия. За Варта бих направила тортичка, а Петко и аз асоциирам с цаца, както беше писано по-горе.

Точно така.
Варта да беше предложила една чиния с чешмяна вода и ей така пред Ангелов да ръснеше артистично супена лъжица морска сол! Това е Петко - гола вода.
Чак се просълзих като взе да се сбогува Шефа с нея. Добра, работлива, с желание да учи и да се развива, имаше и готино чувство за хумор.

И Ангелов не вярвам да решава кой да си тръгне. Може би има думата, но все повече изглежда като кукла на конци в предаването.
А като каза, че в Петко виждал себе си на млади години се опулих. Няма друг такъв дебил с късмет като тая черупка от мида.Worried

# 487
  • София
Кога е казал, че вижда в себе си Петко на млади години?
Аз чух, че го казва на Никола.

# 488
Не му ли каза в предния епизод като го изправи отпред за номинацията?

леле, ако съм в грешка, му се извинявам на шефа.

# 489
  • Испания
Сега пак изгледах края на епизода от вторник. Нищо такова не му казва.

# 490
  • 221B Baker Street
Не разбирам превъзнасянето на Петко от шеф Ангелов. То хубаво да имаш дух и да не се предаваш, ама трябва и да  можеш да готвиш. Аз можене у Петкан не съм видяла. Много, много ми е тъпо, че той представя Бургас в това предаване. Все едно нямаше свестни готвачи от любимият ми град, че са избрали тоя инфантилен олигофрен! Това, че си пържил цаца и картофки в капанчето на плажа не те прави готвач!

# 491
  • София
Така де, ама шеф Ангелов си го толерира, незнайно защо.

# 492
  • 221B Baker Street
Така де, ама шеф Ангелов си го толерира, незнайно защо.
Не е просто толериране, той явно си го харесва. Даже каза, че му се възхищава на духа! И го даваше за пример на останалите!

# 493
В грешка съм явно, извинявам се на шефа.
Объркала съм надъхващите речи на Ангелов.

# 494
Всъщност Петко се изцепи в един от предишните епизоди, че вижда себе си в шеф Ангелов и останалите мъже пукнаха от смях. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт