👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 4

• 30 216
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
# 556
  • Испания
Имам 4 точки.

# 557
Да ти дава шефчето наградата и да се свършва. Явно си по добра от тия там.

# 558
  • Испания

Не съм, ама такъв резултат се получи. Дори бяха три точки, ама ми стана неудобно, та прибавих още една.

Не съм опитвала жабешки бутчета, не съм работила с конвектомат, не съм хвърляла тигани в кухнята.

Последна редакция: нд, 21 апр 2019, 20:59 от 🍀Smileys®

# 559

Не съм, ама такъв резултат се получи. Дори бяха три точки, ама ми стана наудобно, та прибавих още една.

Не съм опитвала жабешки бутчета, не съм работила с конвектомат, не съм хвърляла тигани в кухнята.
Еее земи местни два тигана и си абсолютен първенец

# 560
  • Стара Загора
Ако си работил с банкомат не става ли? Grinning

# 561
  • Испания
Ако си работил с банкомат не става ли? Grinning

Според Петко, сигурно.

# 562
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Фаб, благодаря за теста!  Hug

Не съм хвърляла тигани в кухнята и не съм работила с конвектомат.  Blush

# 563
  • Sunshine state
И аз имам 3т. - никога не съм хвърляла тигани в кухнята, не съм сервирала закуска и не съм фламбирала нещо.
Критика получих от майка ми за моето първо ястие, а именно спагети с доматен сос - като малка смятах, че воднистата консистенция на сосове и манджи идва от олиото и бях изсипала цяла бутилка, в която плуваха 2-3 домата. Освен това за подправка бях сложила и джоджен. Joy Ужасна история.. Майка ми още я помня как викаше "Обичам те, ама това не мога да го ям". Бях на 10, мисля. Rolling Eyes

# 564
  • Испания
Фаб, благодаря за теста!  Hug

Не съм хвърляла тигани в кухнята и не съм работила с конвектомат.  Blush

Знаех си. За тиганите бях сигурна.

# 565
  • Пловдив
7 точки имам и аз - тигани не съм мятала, котвектомат не съм виждала отблизо, не съм фламбирала (все още) и закуска в леглото не съм поднасяла.
Иначе и при мен първата критика за ястие дойде от мама. Готвих картофи яхния и изчислих, че щом сме 4 човека ни трябват 4 картофа. Но в същата тенджера и с толкова вода, както прави мама. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 566
  • Sofia
И аз с 6т.
Даже се чудя дали да не ги пиша 7,че риба съм ловила като дете.
Иначе,освен разпространените тиган,фламбе,конвектомат и../още нещо имаше,ама не ми се връща/,не съм опитвала жабешки бутчета и водорасли/май/. Grinning

# 567
  • ГО
7т. имам и аз. Тиган, ако по невнимание бутнат и изпльоскан на пода с все врялото олио се смята за хвърляне на тиган - хвърляла съм значи. 😂😂😂😂

# 568
7т. имам и аз. Тиган, ако по невнимание бутнат и изпльоскан на пода с все врялото олио се смята за хвърляне на тиган - хвърляла съм значи. 😂😂😂😂
Значи и аз съм хвърлял... няколко пъти. Риба съм ловила често защото си имаме рибарник. С конвектомат не съм работила, но с банкомат ако се брои. Фламбе не съм правила и водорасли не съм опитвала.

# 569
  • Ню Йорк
Цели 4т., така е като не ходя за риба  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт