Любители на кучета - 92

• 30 337
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
Някой ползвал ли е храна от тази марка ?Какви са ви отзивите?
https://petmall.bg/kucheta/hrana/suha-hrana/puffins-junior-maxi-122

# 136
Amy_nka, прегръдки!

# 137
  • под тепетата
Amy_nka, Ласи е извадил невероятен късмет с теб! Поклон пред търпението и усилията, които полагаш за това старче! Аз със сигурност щях да му вгорча кафето на "стопанина".

# 138
# 139
  • Bарна, морето, сините вълни
Наистина, каквото и да кажа, ще е малко. Те другите са го казали.
Уникален човек си! Heart
И стопанинът на Ласи, ако мога така да го нарека, не оценява постъпките ти, но има един по-важен, който съм сигурна, че го прави, а това е Ласи. Поздравления за борбеността, силата и волята. Вярвам, че Ласи един ден ще си отиде спокоен от този свят, защото в последните си мигове ще е усещал грижа и любов.

# 140
Момичета, кога е най-подходящо като сезон да се кастрира мъжко догго?

# 141
  • София
Не знам дали има такъв, може би зимата, за да може до пролетта да са се нормализирали хормоните и женските да не го дразнят, като се разгонят. Само мои разсъждения са това...
Аз кастрирах моите женски пролетта, заради това, че раната не трябва да се мокри...

# 142
Благодаря, Коте!
Питах, защото ми се ще да стане на година и половина, а тогава ще е юли/август, а ветовете нещо ме юркат сега да е,че по-добре било да не е горещо, ама все си мисля, че му е рано сега

# 143
  • София
Горещината е едно от нещата, които трябва да вземеш предвид, да. Определено на кучо ще му е по-комфортно, ако не е жега и горещо. Във вашия случай може би и есента ще е добре.

# 144
  • София
Ами тогава наесен.

И как ни висят джукичките

# 145
Момичета, кога е най-подходящо като сезон да се кастрира мъжко догго?
Нашия ветеринар каза, че от есента до пролетта е най-подходящо, поради липсата на мухи. Така, че спрямо това си преценете сега ли да е или късна есен. Ветеринаря за това ви дава зор да е сега, защото лятото не е никак препоръчително зарад мухите и инфекциите, които могат да докарат.

# 146
Благодаря! Значи ще е есента. Наистина държа да стане поне на година и половина

# 147
  • Варна

Обожавам неделите. 😁

# 148
  • Bарна, морето, сините вълни
И Бизу изглежда обожава неделите. Heart Eyes
А така майките-кучкарки разхождат бебе и куче.

В кучешката градинка имаше едно ловджийско куче, а аз не пускам Ерос като има други, че да не де скарат или сбият. Точно отсреща има детска площадка и викам ще седна на пейката да изчакам човека да си замине, да влезем ние. И той сигурно от неудобство го върза и заминаха, чак тъпо ми стана, ама като си познавам добитъка.
Само с Ерос като излизам се връщам препотена, а като съм и с количката направо тека. Joy Много добра тренировка.

# 149
Здравейте на всички. Аз, както винаги разсеяна, пак съм изтървала новата тема и ви търсих. Joy
Ето едно неделно, дъждовно и мързеливо настроение от нас.

Малкия лапичко се наврял в халата ми и да не го търсим за нищо. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт