Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с домашния любимец на потребителя SeeRose?
Какви са препоръките за хранене на куче, което не приема гранули?
Какви са съветите за грижа за кучета с наранени лапи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с домашния любимец на потребителя SeeRose?
-
Какви са препоръките за хранене на куче, което не приема гранули?
-
Какви са съветите за грижа за кучета с наранени лапи?
-
Как мога да помогна на кучето Ласи?
-
Какви са изискванията за регистриране на куче в общината?

Че потъвам в притеснение. Стопанинът на Ласи от една седмица не му хвърля и хляб вече. Забрави тотално за кучето. Последно му се обадих в деня след вета, да му кажа да не храни кучето същата вечер и на следващата сутрин, че ще го обезпаразитявам, а той не знам какво си е помислил, но направо забрави, че има куче. Даже като му казах, че трябва да се напръска цялото заграждение с препарат против бълхи, че сигурно са плъзнали, без да кажа, че съм купила препарата и че това е негово задължение, ме прекъсна с "аз в момента съм много зает, майка ми е болна, нямам време да пръскам". И си останах с "добре"-то. Все едно аз щях да му кажа, той да почисти и напръска. Поздразни ме това отношение... Притеснено ми е, че трябва да си намеря работа този месец и още не съм намерила. Не мога да спя от притеснение, защото виждам, че кучето ме посреща все по-гладно и ми е съвестно, че съм поела вече отговорност за него. Все едно той вече е мое куче. Гледа ме в очите и се надява само на мен.