Любители на кучета - 92

• 30 656
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Как се е гушнала. ❤

Вижте едно сладурче за осиновяване, водим преговори,помолих ги да разделим пътя, от Мездра е, да видим. 😍

# 481
  • Bарна, морето, сините вълни
Айй, мамина душичка!!! С тия сини очички. Heart Eyes
Между другото, когато се покажете с кучетата си, виждам точно тези добри лица, които си представям като ви чета!

# 482
  • Варна
Влюбих се в нея, да видим дали ще ме одобрят, че е от организация,пък при тях нали е сложно. 🧐

# 483
  • София
Естела, всеки би се влюбил в нея! Heart
Стискам палци за осиновяването, че като чета в групите, хич не е лесно.

# 484
  • о`майна лунна нощ е
Успех и от мен и чакам с нетърпение да пишеш! Нека великденската радост бъде в дома ти скоро!

Стиснати палци от мен и Швепс

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 19:43 от `ТуиГ

# 485
Естела, стискам палци да гушнеш тази синеочка. Не бях виждала куче със сини очи освен хъскитата.

Ние имаме голям проблем с пътуването с кола. Роузи се мята като животно в клетка - скимти, плаче и скача от седалка на седалка като побесняла. Като гледам вашите кучовци как спокойно пътуват...
Ето малко данък

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 20:57 от pip4i

# 486
Естела, за Балу вече попитах, сега да попитам за Бизу, откъде му идва името?
С ММ гледахме "Среднощно слънце", мечето във филма се казваше Бизу. Дали не сте взели името от там? Много плаках на този филм...
Обичам да чувам истории за имената за кучетата. Интересно ще ми е и други от вас да се включат.

# 487
  • София
Пипче, има и френчита със сини очи.

Деспикабъл, около името на Харли няма кой знае каква история. Аз много исках да се казва Бруно или Марс, няма да познаете защо. Joy Дъщеря ми категорично отказа и се наложи да направя списък с имена, от които тя да избере едно.

# 488
Пипчи, спокойно друг път. Гушва се и трепери като агне на заколение.

Дес, за името и преди съм разказвала, ама айде пак Wink
Никога не съм си представяла куче на име Денис. Да имаме адашче в квартала пък, съвсем. Та, името му дойде след 40-минутно висене пред входа, чудейки се как да се приберем без него, като не искаме и как да се обясняваме пред свеки. Ние мислим, той обдушва наоколо, ММ го гледа и изтърсва "ох, да те прибера, ама какъвто си беладжия...".  И се сетих за Денис Белята, то пък му лепна. По ирония, бели вкъщи я има, я не 2-3 на брой.
Иначе, всякак пробвахме на какво ще се обърне, с нищо не уцелихме. И проима ново име.
А преди с ММ обсъждахме някой ден да си осиновим питбулче и да го кръстим Цербер, на бабите му Joy Ама на тая физиономийка, грам нямаше да му отива.

Вивата направо си личи кой й е слабост от двукраките Heart

# 489
Сий, наш'та маймуна не ще и да се гушне - само скача, скимти и подлайва, направо къса нерви. А "любимо" ми е да застане на 4-те си крака на бедрата ми, с дупе към лицето ми и да маха нервно с опашка. И задължително по някое време се изтръсква, пак пред лицето ми. Laughing

Дес, името на Роузи го измисли дъщеря ми. Имаше плюшена играчка с това име и все си приказваше, че ако някой ден си има домашен любимец, ще се казва Роузи. Не познавам друго куче с това име, отначало ми звучеше странно, да не кажа тъпо, но вече не мога да си я представя да се казва нещо друго. Само дето забравихме да я поздравим на Цветница. Smile
А на Ерос името кой го измисли?

Тонка, одобрявам Бруно Марс, любим ми е HeartMusical NoteMicrophone Обаче, ако ще кръщавам куче на любим изпълнител, моето ще е Джъстин /Тимбърлейк, не Бийбър Wink / И не че не харесвам българската музика, ама е някак тъпо да подвиквам "Василе, ела тук" или "Георги/Орлине/Миро/Стефане, пусни"

# 490
Аз също съм разказвала, но напоследък все се сещам за моменти като бебе... Simple Smile
Като го взехме, на път за вкъщи опитвахме различни имена. Изреждахме, но никое не звучеше като неговото. И изведнъж на ММ му хрумна Ерос и звучеше добре. Бога на любовта. И той си е наистина символ на любовта на мъжа ми към мен, защото се беше зарекъл повече да няма куче, но аз много исках.

# 491
  • Варна
Дес, името му означава целувка/целувки, беличък е, обича да целува, сладък е като целувка и приятеля ми обожава Франция. Ако успеем да вземем Сара, ще я кръстим Каду, което означава подарък. Боже, стискайте ми палци. Утре сутрин ще се разбере.

# 492
  • София
Христос воскресе!
Не помня дали съм досаждала скоро със снимки Simple Smile
Малко от серията "Балу и яйцето"

Малко от серията "Лили и двора"

И малко от серията "Две диванета седят"

И една снимка от серията "Няма куче, просто е красиво"

# 493
  • София
Честит празник, момичета! Здраве и много усмивки на всички.

# 494
  • под тепетата
Христос воскресе! Да сте здрави всички!
 Добре, че сте вие малко да ми повдигате настроението!
 esstela,  стискам палци да си имате подарък утре! Учила съм френски преди сто години, но не се ли чете кадо ( накрая думата е с три гласни като при бюро и съчетанието  се чете като о)
Коте, искам да съм на вашия двор, моля ,моля ,моля !
Sivi, точно такава си те представях - с меки черти, но с упорит характер! Вивата се е гушнала и казва "Мамо, аз те обичам"
А despicable е като момиченце с тия плитки  Laughing
Seerose, приличаш на малката ми дъщеря, прекрасна си (сте)!
Тонка, децата ти са страхотни! Да му надпишете купата на Харли - купата на шефа  Joy  Нали имаше едни такива чаши  Mr. Green
 pip4i , пробвайте нещо хомеопатично при пътуване, когато е за по-дълги разстояния разбира се.

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 08:20 от bilqna_69

Общи условия

Активация на акаунт