Любители на кучета - 92

• 30 691
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
Когато не съм в настроение, най-обичам да отворя темата и да видя много платени данъци Heart
Честито на всички именници вчера!

# 346
  • о`майна лунна нощ е
Когато не съм в настроение, най-обичам да отворя темата и да видя много платени данъци Heart
Честито на всички именници вчера!

За момент се размечтах да отида в данъчното, да се врътнем ритуално с Швепса по коридорите и да излезна чиста и с разплатени данъци по ГДД от там. Simple Smile Уви, в някой друг живот.

# 347
Seerose страхотна татуировка! 🤗 Някой ден ще си направя нещо подобно, но да видим кога точно ще да е 😁
Страхотни муцуни. Обичам да влизам в темата и да им се наслаждавам на всички маймуни 😍

Днес беше време за хапчето Нексгард спектра и Макс бая викане отнесе докато го изяде. Стресирай си животното зарад туй скапано хапче, че и 37 лв не ми се хвърлят на боклука 😂 Май другия месец ше сменям схемата с обезпаразитяванията, защото ако все така ще го тормозя и стресирам и викам няма да я бъде. Другите поне са малки и лесно се крият в сиренце/кашкавалче. А туй голямо и уж овкусено, ама не ще и не ще магарето да го изяде.
Сутринта си игра с новата банда, която наскоро се появи на работното ми място:

Ако увеличите първата снимка ше видите смешната физиномия на Макс 😂😂

# 348
  • sf

Гледаха се така 3-4 мин, после той й мина в гръб, тя му изсъска и той избяга 🤣

# 349
  • София
Една едноока красавица
Скрит текст:

# 350
  • под тепетата
За мен си е по-по-най! Коте, останалите сладури имат ли си вече нови стопани?
 Попаднах на много сладко видео, но не знам кака да го кача. Какво се слага между таговете?

# 351
  • София
Адреса на видеото от адрес бара на браузъра Simple Smile

И за мен си е по-по-най, моето малко сърчице Simple Smile Вече започва да прилича на голямо куче, а още е бебешонка.
2 от диванетата си имат нови стопани, но едното май още не е заминало, че дълъг път го чака (някъде в чужбинско беше, ама къде - не помня), а другото си остава в Полша.

# 352
Коте,ама тя е като рисувана с тия веждички!
Тара е пак контузена, опашлето изпъва до половината само, като миналия месец. Пак влиза в язовира, та може и да настива нерв, миналия път пак беше влязла във водата. И едното оче сълзи, промивам със сребърна вода (благодаря за съвета), май днес вече е по-добре от събота.. Снощи се смилих и цяла нощ спа при нас(между мен и ММ, дали ни всеки път), иначе идва само сутрин да се гушкаме.

# 353
  • о`майна лунна нощ е
Прекрасна е! Имам слабост към кучета с дефект. Ако имах възможност да избирам от кучилото, тя щеше да е моето.

# 354
  • София
Туиг, аз питах, ако по някаква причина не я искат, си я взимам веднагически. Хич не ми пука има ли оче, няма ли, тя е детенце на моя глиганчо, а това е равнозначно на мое детенце. Само да е жива и здрава! Но си я искат хората, много си я обичат, така че си остава тяхна душичка.
Малко са ми големи последните снимки на Лиличка, та като ги намаля, ще я покажа Simple Smile

# 355
Пак си е красива едноочка.

Денис пък много обича Нексгарда. Не знам с какво овкусяват, обаче хвана ли го, застава като войник пред мен, сяда и аха-аха, ще заговори. После търси в ръцете ми още.

# 356
  • Bарна, морето, сините вълни

Така заварих моите мъже току-що.

# 357
See имам чувството, че Макс усеща че е от клиниката тук хапче и просто няма шанс да го изяде. Лошото е, че аз си изпускам нервите и наистина го стресирам докато му отварям насила устата и бутам парченцата вътре, че и му се карам 🤪 а той милия свива ушаци и гледа виновно с поглед аха да заплаче. Следващия месец, ако пак е същата драма ще прекратя приема на Нексгард и ще минавам на други варианти, които са лесно за криене в яденето.
Ей, тия мъжовци са много мила гледка така спящи 🤗
Сетих се днес за vige.. какво направи с кучака? Има ли промяна с ръмженето при ядене?
Коте това еднооко момиче е толкова красиво и пуФкаво 😍

# 358
Скрит текст:
Така заварих моите мъже току-що.

despicable, като гледаммм....място за теб няма. newsm78 Ще спиш на матраче, то е ясно! Joy

Sivi, не съм давала нексгард, не става ли да се пъхне в саламче, кренвиршче......И аз понякога овиквам Рекс, като не става с гълтането на някаква химическа гадост, пък после ме е яд на мен. Peace

Момиченцето на Котето има чудна муцунка, много е сладка! Heart Eyes

# 359
labrex Нексгарда е голямо правоъгълно парче, уж овкусено, ама не съм го пробвала 😂 Няма криене в никаква храна, защото е с размер около 5 на 3 см.
Днес докато правех пролетно прочистване на шкафове и гардероби открих паста за зъби за кучета и четка за зъби за кучета. Май гратис към някаква поръчка на храна ми ги пратиха. Та сестра ми реши, че ще изчетка на магарето зъбките преди малко 😂

Общи условия

Активация на акаунт