Любители на кучета - 92

• 30 645
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Честит празник и от мен,спокойни и щастливи дни да имате. 🤞😘

Билянче, не знам, така казва МП, на мен ми хареса, а ако успея да преборя другите двама кандидати, ще си отиват имената им. 😁

# 496
Честито Възкресение!

esstela стискам палци малката синеочка да я дадат на вас. Тъкмо диването ще си има сестричка. 😁 Вчера я мернах във фейса обявата за нея и видях, че бая наплив имаше от кандидати.
А Вивата си е страшна гушла. И като си тръгваме се реди до колата да си се прибира в апартамента. Ама оше малко и ние се изнасяме там, а зимата в града заедно с нея.

А за името на Макс, просто като го видях си казах това е Макс и племенника го хареса. До сутринта измислих още сто имена, но малкия отсече че вече се казва Макс. А на Вива името идва от латинското vivere - живея, като името го измислихме със сестра ми докато беше в операция и си казахме, че ако мине операцията успешно и остане жива така ще се казва.

# 497
  • София
Честит празник и от мен, мили момичета! Да сте здрави вие и семействата ви и разбира се - четирикраките любимци! Simple Smile

Напълнихте ми душата с тия прекрасни снимки, разкошни сте всички - и кучета и стопанки! Flowers Hibiscus

# 498
Честит празник. Ей така се клюкарства на стратегическото място.

# 499
  • гр.Варна
Честит празник и от нас

# 500
Честит слънчев празник!

# 501
  • Bарна, морето, сините вълни

Честито Възкресение Христово и от нас.

# 502
  • София
Воистина Воскресе, момичета! Живи и здрави всички да сме!

Естела, стискам палци за добри новини!

За имената... Когато Бека беше напът много исках в името ѝ да няма Р, но развъдчика каза, че това ще е първата булва на кучилото и голямо мислене падна. Дъщеря ми искаше да е Рокси, другото беше Роуз, но аз някак не ги усещах и падна едно ровене и мислене за име. Видях някъде Ребека и каката се съгласи да е това. Развъдчика искаше да я кръсти Роса, а ние после да я кръщаваме както искаме, но и Лола си дойде с името от развъдника и много държах и със следващото куче да е така. Съгласи се човека и така си имаме Ребека.

# 503
Честито Възкресение Христово!

Пътуването до и от плажа отново беше изпитание за цялото семейство - лаене, скимтене, изправяне по седалките.
Биляна, харесва ми идеята ти за хомеопатия, не бях се сетила. Ти имаш ли подобен опит? Не знам ветовете дали са подготвени по темата.
Естела, имаш ли новини?
Тонка, Харли много кахърно гледа яйцата. Май го е яд, че не му давате да набори всичките. Wink А момичето ти е много красиво.
Плами, двете девойки нещо не мога да ги засека на поляната. Ние ходим над детската кухня, до едно заградено игрище. Голяма тайфа се събира там и пада яка игра. Е, Роузи още се страхува, но започна да се отпуска и да се заиграва, въпреки че обикновено се дърпа настрани и си гризе пръчка.
Milita1, клюкарката да не изтърве нещо докато придремва? Wink

# 504
  • UK
Честит празник!

Джинкс го кръстихме така, защото като беше малък и го взехме беше голям сладкиш и хората постоянно ни спираха да го мачкат и да го галят. С толкова внимание се притесних, че ще ни урочасат семейно и го кръстих Джинкс (от английски "урочасвам"). Laughing Иначе оригиналното му име беше Симба, защото беше жълтичък, ама сега нямаше да му ходи Grinning

# 505
  • Варна
Ей, момичета, нямам си късмет, Сара вече си има семейство, ей сега ми писаха. Може би не е случайно и някъде, някога ще се появи братче или сестриче на Бизу. Дано Сара има прекрасни хора около себе си и да живее щастлив живот.

# 506
  • под тепетата
Ще се появи, имай търпение! Ето ти моя двоен поздрав Pip4i, аз не съм давала. Покрай момичетата тук четох за релакс анти стрес на санал, но той е за по-дълъг път.

# 507
  • Варна
Как си топлят гъзетата, по една целувчица им пращам.

Предполагам, че ме резнаха, заради разстоянието. Момичето, което го взе и другия кандидат,са софиянци.
Или пък не са ме харесали от фейса, както и да е, живи и здрави да сме.

Бях чела някаква басня, за това как един човек се оплаквал на Господ, че деня му бил ужасен и заобяснявал той ,как всичко, което подхванал се провалило. Господ му обяснил с две думи, че всяка несполука през деня му е спасявала живота. Та не винаги е лошо, когато не е станало това, което си искал. Пффф,раздрънках се, прощавайте. 😁

# 508
  • София
Момичета,

Весели празници!

esstela, друго животинче ще ви намери! :*

Чета ви редовно, но нямам какво особено да споделя.
Онзи ден купих ново легло на Киви - отново избухна.
Идея нямам какво да направя, за да спре да ги разкъсва. В момента, в който остане сама - дотам са.

Ето я дивачката:

# 509
  • София
Джой, след като Харли унищожи 4 легла, го оставих гол и бос. Joy Но той си спи на дивана, иначе има пластмасово голямо легло, когато ходим някъде. Постилам му завивка според сезона.

Общи условия

Активация на акаунт