Любители на кучета - 92

• 30 644
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Джой, след като Харли унищожи 4 легла, го оставих гол и бос. Joy Но той си спи на дивана, иначе има пластмасово голямо легло, когато ходим някъде. Постилам му завивка според сезона.
Още вчера като гледах леглото ѝ с празен поглед се сетих за Харли и безлегловното му състояние 😆

# 511
  • У дома !
Тара и език Stuck Out Tongue Winking Eye

И ние си изядохме леглото по поръчка,което чакахме толкова време да ни го сътворят,а вече е започнала и да яде изолацията на къщичката си на двора.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 04:32 от TiFoNi

# 512
Малко със закъснение, честито рождество!

Любимите ми хвърчащи ушаци:

# 513
  • под тепетата
Seerose, пи ли си кафето вече  Wink Хапнаха ли вашите сладури яйца?

# 514
Само боядисах. Малко, че сме сами с ММ тая седмица. Само Денис хапва по някое друго яйчице в момента, аз само се порадвах какви хубави ми станаха цветовете. Най не ми се ядат яйца по Великден. Ама, нали, традиция.

# 515
  • Варна
Аз още не съм яла козунак, а имам домашен. Келешът яде само жълтъка на яйцето и в този ред на мисли, по колко яйца може да яде кучо?
Добро утро 😁

# 516
  • под тепетата
Христос воскресе, seerose! Да сме здрави да дочакаме и рождеството  Laughing

# 517
  • Bарна, морето, сините вълни
Ох, посмях се за добро утро. Grinning
На Ерос вчера му дадохме едно яйце да изяде, хапна и дроб сарма и малко ярешко месце. Да разбере и той, че е празник.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 13:32 от despicable

# 518
  • София
Аз съм Балу, идвам да ви се оплача! Нали съм хитър и се шмугнах на втория етаж при кака и бати, а оставих Лили долу да пази баба и дядо. Обаче те да вземат да решат да излязат! Уплаших се! Помислих, че ме изоставят или пък ще ги изяде някой без да мога да ги опазя! Почнах да вия и скимтя, събудих кака и тя ме прибра в стаята им да се гушкаме. Успокоих се.

# 519
  • гр.Варна
Привет. Пипчи аз ги разхождам по протежението на бул. Владислав от поляната срещу Лидъл до сградата на кметство Младост и после кръгом и обратно. Спираме след това на поляната от която тръгваме и ги оставям да беснеят. Сутрин съм с двете на бегом по маршрута около 6:30 - 7:00, а след работа с Кара за по дълга разходка. Обикновено в 17:30 или малко по късно сме там.

# 520
  • София
Бързам да разкажа прясно от преди малко. Един беден таралеж влязъл в двора. Надуши го съседското куче, защото той минавал непосредствено до оградата му. Балу и Лили скочиха да видят какво става, чу се сдавяне, аз се развиках, обаче нищо не се вижда, а тея двамцата си дойдоха. Обаче съседското куче продължи да лае неистово, отидохме с фенер и какво да видим, ето този герой...

МП взе едни дебели ръкавици, един леген, натоварихме неканения гост и го изнесохме на, надявам се, безопасно място на една поляна наблизо.

А ето и калпазаните

# 521
  • София
Ох, Балушан като го видя и предизивиква позиви в мен да му се метна на вратлето и да мачкам, мачкам мека козинка! Много ми е любим с тази "вежда"! Нацелувай го от мен!

И Вива и Макс, и Денис и всички са ми много любими! Трябва една всенародна среща да направим да им се порадвам на живо!

Тара нямам спомен да съм я виждала, но езика ѝ е веднъж. Много обичам Бека, когато ме ближе да ѝ хващам езика, та и за Тара такива мисли ме спохождат Rolling Eyes

Киви и Харли са големи сладури. Как съм могла да не ги Аресвам френчитата, не знам.

Къде се загубиха английските джентълмени? Ако някой чете да вземе да пусне по една снимка, че ще дърпам уши!

# 522
  • София
Прибираме се

Дунавските снимки са на фотоапарата, та по-късно.

# 523
  • София
Видя, че Балу спи, и легна и тя Simple Smile

А после отиде да погали и коремчето на Лили

# 524
  • под тепетата
Poss, каталясала е от търчане и къпане момата! Коте, и аз бих го надърмачкала това рошаво коремче   Laughing Много са сладки и тримата Party

Общи условия

Активация на акаунт