СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 3

• 30 346
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Хамавичка , и на мен ми казаха момченце в 15 г.с и много се надявам да е така .🤗

# 76
  • София
Diin321, много ти благодаря за информацията за Токуда. Явно доста неща са се променили от последния ми престой там. Когато аз раждах там през 2014 и 2015 година, престоят в единична или двойна стая беше по желание. Аз и двата пъти си бях в стая с още три момичета. Беше много хубаво, защото си говорехме и аз предпочитах да има и други хора около мен. Четворната стая не се плащаше, без значение дали престоят е 3 или 5 дни. Цените бяха  с по 100 лв по-ниски за раждане и неонатология.
От това, което си описала разбирам, че сега освен раждане и неонатология се заплаща задължително двойна стая за 3 дни.

Относно педиатъра - ние си имаме, изключително доволна съм, страхотен лекар е. Единствено много се чака при нея - поне по два часа. Иначе детските консултации при нея са в друг кабинет (съседния) и там се минава бързо, защото имахме винаги записан час. Това, което ме притеснява е, че бях чула още преди 2-3 години, че вече не приема нови пациенти. Много се надявам това да не се отнася за бебета, чиито братя и сестри са вече записани при нея.

# 77
Момичета още един въпрос. Извинявам се, че вече ставам досадна, но си падам малко параноичка. Излезе ми ПКК. Левкоцитите са ми малко завишени. При горна граница 10,5 моите са 11,30. GRAN е малко завишено и СУЕ ми е 30. Доки каза, че при бременност референтните стойности са други и да не гледам тези които са дадени. Каза "резултатите ти са прекрасни" . Обаче пак казвам - параноичка съм.. Има ли някоя от вас с такива резултати?

# 78
Мами, аз започвам да се притеснявам за педиатър. Вие имате ли си вече или тепърва ще избирате? Аз започвам да търся някой в София за предпочитане около Дианабад и Изток 😀 и се почва едно четене по форуми

Препоръчвам ти д-р.Елена Иванова в сградата на Студентска поликлиника,в дъното на 1ви етаж(партер).Винаги ми е вдигала телефона при нужда,а ако не успее звъни веднага щом може.Определено има подход с децата и е добър лекар.

# 79
  • София
Bibka93, наистина са завишени тези показатели по време на бременност, не се стресирай Simple Smile

# 80
За момента чакаме момчемце около 5.09.
АГ-то ме записа за фетална там- на 2.05, ще съм в 20 ГС и тъкмо ще разгледам и разпитам. 
Сигурна ли си, че изчисляваш правилно седмиците?
Аз на 2.05 ще съм в 19та, а терминът ми е в края на септември. Simple Smile

# 81
За момента чакаме момчемце около 5.09.
АГ-то ме записа за фетална там- на 2.05, ще съм в 20 ГС и тъкмо ще разгледам и разпитам. 
Сигурна ли си, че изчисляваш правилно седмиците?
Аз на 2.05 ще съм в 19та, а терминът ми е в края на септември. Simple Smile
И аз мисля, че не изчислява правилно! Терминът ми е 09.09 и в 20 седмица ще бъда от 22.04 до 28.04.
ФМ и ФЕ са ми в 20 седмица, съответно на 23 и 24.04 са ми записани часове.

# 82
Момичета още един въпрос. Извинявам се, че вече ставам досадна, но си падам малко параноичка. Излезе ми ПКК. Левкоцитите са ми малко завишени. При горна граница 10,5 моите са 11,30. GRAN е малко завишено и СУЕ ми е 30. Доки каза, че при бременност референтните стойности са други и да не гледам тези които са дадени. Каза "резултатите ти са прекрасни" . Обаче пак казвам - параноичка съм.. Има ли някоя от вас с такива резултати?
Моите левкоцити също са завишени, както и GRAN. Нямаш повод за притеснение. Simple Smile

# 83
Дами, ако някоя бъдеща майка е решила да съхранява стволови клетки и още не е подписала договор,
мога да дам код за отстъпка 100 лв. Става въпрос за
Скрит текст:
Future Health

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 15:50 от krasimilo

# 84
  • Стара Загора
Аз преди седем години раждах в Окръжна болница, без избор на екип и бях изключително доволна от отношението. Сега вече живея в Стара Загора и искам или не заради следящата ме лекарка ще раждам в частна болница платено секцио .
На първата ФМ с мен беше и мъжа ми и сина ми, и нямаше никакъв проблем. На малкия му беше много интересно да гледа големия монитор и какво се случва. Бяхме му казали, че нещо ми къркори в коремчето и отиваме да видим какво е. И много се изненада като видя бебето.
Аз все още не съм се впуснала в покупки. Може би като влезна вече в седми месец тогава. Иначе обмислям вече как да размествам из апартамента, къде ще е бебешкото легло, разглеждам колички. А аз и доста неща имам и от баткото.

# 85
Доста сте изписали вчера и днес, много странно не получавам известия, че има нови коментари по темата, радвам се за всички, които са усетили бебчетата си и аз очаквам с нетърпение скоро време да усетя някое ритниче, хубав уикенд на всички Simple Smile

# 86
# 87
Здравейте и от мен в събота. Нищо усещам тези два три дена и почват пак филмите. Отделно искам да ви питам.качвате ши снимки с коремчета в социалните мрежи, съобщихте ли по някакъв начин?

# 88
Благодаря за темата!

Meri_Mar, не съм качвала нищо никъде (нямам намерение да качвам за момента, само в скритата група с момичетата от тук), но вече цялата рода знае, включително и пра-бабите. Реших да им кажа, че не се знаеше дали ще го видят на живо или не, тъй като и двете са много възрастни и с много болести и т.н. Дай Боже, да можем да се видим и да се нарадват на първото им пра-внуче.
От работа знаят единия от колегите, прекия ми мениджър и главния мениджър на отдела + HR, с които имахме дори събрание в началото на Април относно отпуската и майчинството. Приятели знаят само избрани, с които си дружа почти всеки ден и са ми много близки.

За усещането е нормално да има затишия в момента, тъй като имат достатъчно място да се движат без да опират стените. Не се притеснявай.

Хамавичка, аз съм купила реално само количка (3 в 1 Chicco), с кошче за кола, което ми е задължително за изписване от болницата. От приятелка имам дрешки(от бодита, до горни дрехи), които са почти неизползвани или чисто нови за първите 2-3 месеца, възглавница за кърмене и нощна лампа с мелодии.
Майка се впусна с покупките за бебо и взе: биберони, шишета за АМ, чанта за болницата, дрешки (бодита, чорапи, ръкавички за драскане), одеалце и др. Тя ни помогна с финансите за леглото, което ще се купува след като сменим апартамента. Дори е заръчала на баща ми, да купува някакви неща и от България. Laughing
Всичко останало, за болницата и за бебето като цяло, ще се купува след 28 Юли, защото трябва да изместим първо цялата покъщнина, и да подредим в новия апартамент.

# 89
Чак в социалните мрежи не съм го обявявала, но всички покрай мен знаят, а то вече ми личи и всички виждат. Аз от 2 дни имам къркорене, бълбукане в корема и май най - накрая усещам бебето, въпреки, че ми е втора бременност 🤔

Общи условия

Активация на акаунт