СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 3

• 30 287
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
момичета покачвам рязко килограми мислите ли.,че трябва да се обърна към друг лекар освен към аг нямам никакъв апетит а килограмите вървят с по 1 на седмица
Изследвай хормони. Разбира се след консултация с АГ-то.

# 196
Току-що се регистрирах в сайта. Лекциите за неделя ми звучат по-интересно, но май ще съм само в събота (ако отида Grin). Аз ще отида с метрото до НДК. Като отидем на място пак ли трябва да се регистрираме?!

# 197
И аз си мислех за това в НДК обаче се притеснявам да няма някакви болни. Избягвам затворени пространства. И след като видях една куха бременна лейка в Св. Петка как си беше домъкнала малоумната болна майка при 35 чакащи бременни да кашля и да се налива с лекарства, вече нямам вяра в разсъдъка на хората, пък макар и на събитие аз бременни.

# 198
Да, пак се регистрираш там преди началото на събитието!
Аз ще ида в събота, защото те ме засягат, а тези теми в неделя се надявам и след време пак да ги има дори и на друг форум Simple Smile

# 199
Момичета, тия дни съм адски нервна и депресна Sad Вие как сте.

# 200
Момичета, тия дни съм адски нервна и депресна Sad Вие как сте.

За нервност и депресия не ми говори - на ръба съм, днеска беше кулминацията, а на практика не знам какво е станало! Тресях се от нерви - поради една банерка ... а вечер (снощи  например) така си поплаках Smile

# 201
  • Sliven, Bulgaria
не само леко,ям салата само и по 1 плод вода почти не пия
момичета покачвам рязко килограми мислите ли.,че трябва да се обърна към друг лекар освен към аг нямам никакъв апетит а килограмите вървят с по 1 на седмица
[/quote]
А отичат ли ти ръцете и краката? Може да е от това. И с какво се храниш, колко често? Казваш, че нямаш апетит. Усещаш ли повече жажда, особено нощем? Все пак сподели първо с гинеколога си да те насочи при необходимост към друг специалист или поне да пусне по-подробни изследвания.
[/quote]

# 202
Добро утро мами. Събуждам се тази сутрин и по навик си отварям приложението "Майко мила, бременна съм" и гледам, че ми иска 8лв. Вече било платено, а коментарите са, че е след еднократно плащане пак не те пуска да четеш дневната статия.
Някоя от вас ползва ли го?

# 203
  • София
Аз съм от октомврийките и го ползвам. И на мен ми иска 8лв., за да ми га отключи.

# 204
И на мен ми иска 8лв.

# 205
Vaniliq82, мисля че 1 кг на седмица не е много стряскащо, но освен АГ-то е хубаво да се консултираш с ендокринолог .. поне според мен. По принцип в 22-24 г.с. се прави обременяване с глюкоза, за да се изключи гестационен диабет. На мен ендокринолога тази седмица каза, че ще ми го назначи независимо, че кръвната захар на гладно ми е ок, защото и аз според него качвам повече от необходимото 😀 аз не съм съгласна
..

# 206
  • София
Заплатих пълната версия на Майко мила и не ми се отключи нищо. Къде четете коментари от потребители?

# 207
Момичета, бързам да се похваля, че от днес започнах да усещам бебка да шава. Даже на моменти имам чувството, че прави някакви страхотни лупинги из корема ми Grinning  А по въпроса за приложението на майко мила- и на мен ми изписа че трябва да го платя и си изтеглих друго, pregnancy се казва.

# 208
Здравейте!
Аз използвам приложението Flo и съм си доволна.
Искам да питам мамите, които са правили втората ФМ - получавате ли снимки?
Аз ще я правя в Св. Петка при Стратиева, тя прави ли снимки, клипове?

# 209
  • София
Аз правих БХС при Стратиева, но в клиника Щерев - даде ми 6-7 снимки на бебето от прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт