СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 3

• 30 219
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Аз магнерот и но-шпа пия от два месеца. Съжелявам, че не ги започнах по-рано както ме беше посъветвал лекаря, защото магнезия трябва време за да се натрупа в организма. Но аз такова стягане нямам, а само дискомфорт и болка при ставане, при движение.

# 331
Привет, мами имали някой с ниско долу коремни болки?

Аз съм с такива в момента, даже вчера вечерта се усилиха много и матката ми се усещаше като твърда топка, та ходих и до спешното. Изписаха ми Папаверин 3х2 и Магнерот 3х2, с уговорката ако не ме отпусне и днес, да си стегна багаж за болницата... :/
.

Аз имам болките от снощи беше от лявата страна, а днес от дясната страна. Не са силни но се оплаших и се свързах с д-р и ми каза. Да пия но-шпа 3х1 и магнерот 3х1. И да ги пия до 7 май и тогава ,да отивам на преглед.

# 332
За дрешки от Англия, знам че има магазин в Оазис в ж.к.Тракия, пада се от южната страна на комплекса, честно казано не съм влизала, само във Фб са ми попадали снимки и изглежда доста заредено.

Здравейте момичета! Гледам доста сте пописали, а аз докато разбера, че сме с нова тема и тя стигнала средата 😁 Аз утре съм ФМ и май доста се ошашках дали всичко ще е наред, че покрай проблемите с баткото само се моля бебка да е здрава.
Гледам доста теми сте обсъждали, та да се включа в някои. Първо за леглата - за сина ми бяхме взели трансформиращо се и не съм очарована, докато беше в бебешки вариант ми идваше много високо и едва оставях бебето в коша, а съм 1. 75м висока, та сега ще ползваме сгъваемото, което ни беше за из път. За дрешките макар да имам доста за начало мисля по-големите размери да взимам някои от лидъл, защото стават за сушилня и така си спестявам влагата зимата. Някой знае ли в Пловдив магазин за дрехи от Англия? На Джордж са им добри дрешките. За козметика още се чудя каква да е. С баткото бяхме на Мустела и бях доволна докато не му излязоха червени петна по краката и вкарах филма, че е козметиката.
Една мама беше споделила, че е родила нормално след секцио. Много ми се иска този път да не съм под ножа, но не знам до колко моят лекар би се съгласил.

П. С. Извинявам се, че пиша толкова разпиляно и скачам от тема в тема, но синът ми може да е много досаден, когато му е скучно.

# 333
  • Пловдив
За дрешки от Англия, знам че има магазин в Оазис в ж.к.Тракия, пада се от южната страна на комплекса, честно казано не съм влизала, само във Фб са ми попадали снимки и изглежда доста заредено.
[/quote]

Много благодаря, ще проверя

# 334
Момичета, как сте със запушването на носа? Аз имам чувството, че носа ми е запушен откакто съм забременяла. Капя си само физиологичен разтвор, но от него  резултата е минимален

# 335
Момичета, как сте със запушването на носа? Аз имам чувството, че носа ми е запушен откакто съм забременяла. Капя си само физиологичен разтвор, но от него  резултата е минимален

И аз бях така, но отмина. Като не можех да дишам си пръсках Олинт за деца, по един път в ноздра, веднъж на ден..

# 336
И моят нос е много запушен .. И без това ми е трудно да дишам и се уморявам, сега пък и носа, но той си е така от няколко месеца де.
В комбинация със сенната хрема, която очаквам да дойде е нещо страшно..

# 337
  • София
Добро утро. Аз със запушването на носа все още съм така (откакто съм бременна) - не се запушва напълно, но не е и хубаво отпушен, особено сутрин. Слагам само физиологичен разтвор и моментно облекчава. Също все още в някои дни виждам малко кръв като издухам, но рядко се случва и не съм взела никакви мерки за това.

# 338
 Здравейте момичета,аз от доста време чета всичко,което пишете!Да ви кажа и аз съм с термин 15.09 и очакваме момиченце.Та да се върна на тема запушен нос:Искам да ви кажа,че толкова често ми е запушен,че вече не знам кога ще ми се оправи.Пръскам стеримар,но е само моментно отпушване.След това пак е запушен.
И имам още един въпрос:
на 08.05-имам час при д-р Стратиева за ФМ в Св.Петка,интересуваме дали трябва да си нося някакви документи от АГ-в Хасково.И ако е удобно да ми кажете на кой адрес трябва да отида за прегледа защото гледам в интернет,че има два адреса на МЦ Св.Петка
Благодаря Ви много!

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 11:30 от GabitoB

# 339
Здравейте момичета,аз от доста време чета всичко,което пишете!Да ви кажа и аз съм с термин 15.09 и очакваме момиченце.Та да се върна на тема запушен нос:Искам да ви кажа,че толкова често ми е запушен,че вече не знам кога ще ми се оправи.Пръскам стеримар,но е само моментно отпушване.След това пак е запушен.
И имам още един въпрос:
на 08.05-имам час при д-р Стратиева за ФМ в Св.Петка,интересуваме дали трябва да си нося някакви документи от АГ-в Хасково.И ако е удобно да ми кажете на кой адрес трябва да отида за прегледа защото гледам в интернет,че има два адреса на МЦ Св.Петка
Благодаря Ви много!
Не са необходими никакви документи, като отидете на ФМ.
Адресът е ул. Стефан Тошев, но номера не го помня. Намира се в сградата на 20-та поликлиника

# 340
Благодаря за бързият отговор!

# 341
И имам още един въпрос:
Благодаря Ви много!
Не са необходими никакви документи, като отидете на ФМ.
Адресът е ул. Стефан Тошев, но номера не го помня. Намира се в сградата на 20-та поликлиника

Аз за всеки случай бих си носила документи от други доктори. Не искат там, ако си се следил от начало при тях, щото си водят картон те самите. Но за придошли може и да искат да видят какво е правено

# 342
Аз преди 2 дни ходих на ФМ в Света Петка при доктор Янкова. Не се следя там и не ми искаха никакви документи, но за всеки случай си бях взела картона в който са ми и резултатите от изследванията (кръвни и урина, както и БХС), и снимки от моето АГ.

# 343
Здравейте и от мен, и аз минах ФМ и очакваме момченце. Всичко друго си е на мястото Simple Smile
Относно дрешките, аз поръчвах с баткото директно от Джордж и мисля и сега да действам така, цената и качеството са приемливи.
Помпа не съм ползвала първият път и сега мисля да изчакам.
Относно леглото - със сигурност няма да е от комбинираните, никак не е удобно, този път ще пробвам с преносимите легълца.
Иначе бебо е 550 гр. с термин 1.9 по ултразвук и се надявам да се роди преди Първия учебен ден на баткото.
Количка съм избрала  Nuna, есента ще караме с кошницата за кола - едва ли ще имаме много дълги разходки Ноември, Декември и Януари, а и предният път ползвах ABC 3 Tec, здрава е, но тежка и обемна. Жалко, че няма да можем да използваме лятото за разходки и връщане на форма (аз съм плюс 7 кг),
Чао от мен, още работя и не пиша много, но ви чета

# 344
Защо не е удобно комбинираното?

Общи условия

Активация на акаунт