СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 3

• 30 155
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
купихте ли вече количики момичета,каква марка харесвате аз колкото повече гледам толкова повече се обърквам.По същия начин съм и с креватчето!!???

Аз си купих  количка на Egg. Влюбих се в уникалния дизайн и лекотата й. Много лесно и бързо се сгъва и е адски маневрена. Креватчето си го поръчах от един сайт. Чаках го повече от месец да го изработят и дойде едно към едно като на картинката. Уникално е. Няма механизъм за люлеене, няма шкафчета, само креватче е.

# 436
  • Sofia
Аз си купих  количка на Egg. Влюбих се в уникалния дизайн и лекотата й. Много лесно и бързо се сгъва и е адски маневрена. Креватчето си го поръчах от един сайт. Чаках го повече от месец да го изработят и дойде едно към едно като на картинката. Уникално е. Няма механизъм за люлеене, няма шкафчета, само креватче е.

Кой модел на Egg? Гледах ги, че хич не са леки тези, които излизат в интернет. Около 13 кг.

# 437
 Взех си Titanium. Да на теория като чуеш 13 кг е много. Но като я буташ и сгъваш не е изобщо.

# 438
Взех си Titanium. Да на теория като чуеш 13 кг е много. Но като я буташ и сгъваш не е изобщо.
И аз ги гледах egg-a, обаче доста ниска ми се струва, може би ти си по-нисичка. Колко ти излезе и какво кошче за кола взехте?

# 439
  • Пловдив
Моята количка от баткото е Baby merc q7. Наистина е доста тежка и си иска голям багажник, за да се побира, но е страшно удобна, маневрена и вози много меко, та не бих я сменила. Нямам търпение вече да я вадя.
Един съвет от мен за дървените кошари - ако има как вижте ги на живо, защото някои са доста високи и не са удобни. На нашето като свалихме нивото на матрака едва оставях детето като е заспало, а шкафа който се ползва за повиване го ползвах веднъж, защото не беше удобна височината, а аз не съм ниска.
На мен за начало ми дадоха плетен кош със стойка, който ползвах и предния път и е супер удобно, защото си го разнасям по етажите, а след това ще сме със сгъваемо легло, че заема по-малко място, а и вече го имаме.

# 440
  • Стара Загора
Аз креватче имам от баткото ( тези комбинираните ), а количка съм решила да взема втора употреба 3в1. С баткото бях с такава на Чико и ми беше мн удобна особено за сгъване и пренасяне в колата, заемаше много малко място, а ние доста си пътуваме и това ми е важно. Сега с малкия пак се чудя дали да не заложа н Чико или на някоя с по големи гуми.

# 441
Привет, момичета. С интерес Ви чета всеки ден и реших аз да се включа малко Simple Smile

Ние сме такива бързаци, че вече си купихме количка, в която се влюбихме още от видеото - Joie Chrome Dlx 3in1. Страхотна е и всичко е наистина клик тук, клик там, клик ааа готова е. С големи гуми, пълни с пяна, лекичка. За леглото искаме някое сгъваемо, тъй като сме си все на път някъде и с това ни хоби ни трябва такова легълце. Искаме да си вземем една ваничка на стойка тези дни, защото все си имам болки ниско в кръста. Единствено още се чудя дали няма да се обърне, ако бебчето много шава, какво мислите?

Аз съм с термин към края на септември (25.09) и затова моята фм е на 18.05. Стискам палци всичко да е наред с момиченцето ни. Simple Smile

Нямам никакви оплаквания, само че още не съм го усетила и се побърквам. В 20+1г.с. съм и нищо или си нямам и идея какво да усетя. Всеки ми обяснява как е, вслушвам се и т.н. но не...Нито пеперуди, нито гъделичкания, нито нищо. Тъй като ми е за първи път, дори не знам и в коя област на корема да го очаквам - ниско, високо, ляво, дясно. Дано това не е притеснително, но като Ви чета аз съм единствената май.

Май се поолях с писането хаха, целувки от мен и прекрасен ден! Nature High Brightness

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 13:25 от Reny7o ^.^

# 442
Спокойно, и аз все още не съм. Моят термин е на 30.09 и сега съм в19 г.с. Моята ф.м. ще е другата седмица и се надявам всичко да е наред. Много е странно така да си невидение.

# 443
И аз ги гледах egg-a, обаче доста ниска ми се струва, може би ти си по-нисичка. Колко ти излезе и какво кошче за кола взехте?

Количката излезе 2310 лв. Включво коша за новородено, седалката за след 6 месец и чантата. Но както казах я взех с 15% надолу, защото е мостра. Това е цената след отстъпката.
Столче за колата взехме Be Safe Izi go. То е съвместимо с шасито на количката.

# 444
Мина и нашата фетална морфология при др. Чучумишев. Много детайлен преглед-над час, разгледа подробно органите, а бебе се въртя през цялото време. Ту с краката нагоре, ту надолу... Голяма гимнастика направи. А по въпроса с покупките ние не сме купили абсолютно нищо, а и не съм гледала още.

# 445
Аз съм с термин към края на септември (25.09)
още не съм го усетила и се побърквам.Дано това не е притеснително, но като Ви чета аз съм единствената май.
Не си! Simple Smile И аз съм края на септември (първа Б, ФМ2 мина вече) и май още не съм усетила. Според мен си усещаме, но не можем да го разпознаем още. Понякога имам потрепване, но не съм сигурна, че е бебчето....

# 446
Здравейте, тук от няколко дни ми се въртят мисли (макар че е рано МНОГО РАНО) коя болница да избера за раждането и от тук от там - Тина Киркова!!! Но попаднах на тема в бг.мама за раждалите там и се стъписах, коя с екип коя без ще ражда. И без това изпитвам страх от раждането и като ги чета тези неща...

Вие ориентирали ли сте се към коя болница ще сте?

# 447
Вие ориентирали ли сте се към коя болница ще сте?
Аз искам да съм си при моя доки и ще съм в болницата, в която той работи (не е в Бг). Та си знам още от преди да забременея къде ще бъде. Simple Smile

# 448
Здравейте, относно ритниците, много е индивидуално - зависи коя бременност ви е, къде е плацентата, каква е структурата на тялото ви. Казват, че обичайно бебето се усеща за първи път в средата на бременността, т.е. горе-долу сега. При мен в началото беше по-скоро като вибрация, сега са отчетливи ритничета ниско долу.

По въпроса за раждането, аз ще съм в Тина Киркова, защото там изражда моята лекарка. Първото си дете родих там, условията не са най-приятните, но нямам лоши впечатления като цяло. За мен водещ е екипът.

Още нищо не съм купувала, струва ми се рано, но все повече се заглеждам по бебешки неща Simple Smile

# 449
Момичета, когато го усетите малкото същество, няма как да объркате. Трябва търпение, но после си заслужава, ще се усмихвате всеки път щом почне да шава. Моето вече се вижда и как мърда Grinning Чакам таткото да се прибере, че да го види и той, голяма емоция е!

Пожелавам ви хубав уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт