СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 3

• 30 288
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Да утре. И двата магазина

Може би не съм била ясна. За утре знам, за след това питам имате ли наблюдения?

# 526

Аааа. Нямам идея

# 527
За намаленията-всяка година има през май и номеври, така че предполагам чак тогава ще има пак. Затова решихме утре да си пазарим, още повече мъжът ми ще отсътва лятото и юни е последният удобен момент за пазар за нас.

# 528
Скъпи дами, здравейте!

въпрос и моля за съвет: как се справяте  с раздразнението и желанието да убиете всеки - няма значение какво ви е казал.
От няколко дни не понасям никого, особено в работата, не искам да гледам никого и ..... искам съвет ако сте били в подобна ситуация?

Благодаря!

Тази седмица вече два пъти слагам едни некадърни хора на мястото им. Според мен не е от бременността и хормоните, а вече ми е дошло до гуша. Иначе не казвам, че не бих ги замерила с нещо, ако ми бяха пред очите, имаха късмет, че ме провокираха по телефона ... Simple Smile Та, не си сама.
По принцип не обичам и не си изпускам нервите/парата и т.н., но когато стане нетърпимо - гледам да изляза за малко, за да се разсея и да охладя страстите.

# 529
Скъпи дами, здравейте!

въпрос и моля за съвет: как се справяте  с раздразнението и желанието да убиете всеки - няма значение какво ви е казал.
От няколко дни не понасям никого, особено в работата, не искам да гледам никого и ..... искам съвет ако сте били в подобна ситуация?

Благодаря!

Тази седмица вече два пъти слагам едни некадърни хора на мястото им. Според мен не е от бременността и хормоните, а вече ми е дошло до гуша. Иначе не казвам, че не бих ги замерила с нещо, ако ми бяха пред очите, имаха късмет, че ме провокираха по телефона ... Simple Smile Та, не си сама.
По принцип не обичам и не си изпускам нервите/парата и т.н., но когато стане нетърпимо - гледам да изляза за малко, за да се разсея и да охладя страстите.

ооо и аз откачам, плюя и псувам по цял ден в офиса. по принцип съм си пиперлива, но сега е тежко положението. а уж се опитвам да се контролирам заради бебето, ама направо не издържам. и аз не знам дали е от бременността или и на мен ми е дошло до гуша от идиоти.

# 530
Момичета, много се чудя за помпата за кърма- не знам дали си заслужават 200-300 за електронна,ако може да се оправиш с ръчна...Мислили сте по въпроса?Сега от намаленията си струва да се купи, но каква...

# 531
Момичета, много се чудя за помпата за кърма- не знам дали си заслужават 200-300 за електронна,ако може да се оправиш с ръчна...Мислили сте по въпроса?Сега от намаленията си струва да се купи, но каква...
Ами всичко си зависи от това, колко ще се цедим. Аз с първото дете доста цедих, защото тя не сучеше интензивно и кърмата намаляваше. Имах ръчна помпа и направо ме заболяваше ръката, беше ми станала болка като травма на палеца. Сега се замислям за елекронна. Но пък може с кърменето да сме добре, дай Боже и да не трябва толкова цедене. Всичко ще се разбере после...

# 532
  • София

Това са им големите намаления на детските магазини - май и ноември. За съжаление обаче прибират голяма част от по-скъпите артикули, или изкарват само по 1-2 и после "няма наличност".
За помпите и преди съм писала - бях с ръчна, но и двата пъти почти не се е налагало да я ползвам. Аз май не бих набила 200-300 лева в нещо, което не знам дали изобщо ще се наложи да употребявам. По-добре на редовна цена (макар че пак може да се намерят разни промоции), но ако има нужда, отколкото да забиеш немалко пари в нещо непотребно.

# 533
Аз също съм пред дилема за помпата. Решила съм, че ако купувам ще е електронна, но те са скъпи и изобщо не се знае дали ще я ползвам! И май ще чакам до последно и няма да купувам...

Със сигурност ще си купя ето това чудо за събиране на кърма от едната гърда, докато бебчо суче от другата: https://www.amazon.co.uk/Nutwell-Lansinoh-Breastmilk-Collector/d … &sr=8-1-fkmr0

В магазин Дундьо го видях за около 22 лв., така че изобщо не е скъпо.

# 534
  • София
...........
Със сигурност ще си купя ето това чудо за събиране на кърма от едната гърда, докато бебчо суче от другата: https://www.amazon.co.uk/Nutwell-Lansinoh-Breastmilk-Collector/d … &sr=8-1-fkmr0

В магазин Дундьо го видях за около 22 лв., така че изобщо не е скъпо.
А това за какво ти е да го взимаш предварително? Освен ако не "течеш" още от сега де. На мен за общо почти 4 години кърмене ми се е случило 3-4 пъти да потече и от другата гърда, докато детето суче от едната. Бих купила само при необходимост. Има подобни и на други марки, които могат да се сложат и в сутиена и ми изглеждат по-удобни Wink Цените им са подобни.

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 14:49 от Шантава Калинка

# 535
Здравейте и от мен дружина, утре последен работен ден за мен. И аз като някои от вас от две седмици буквално си уча на работа с компютър заместничката, която в сивито обаче е писала че умее... И като дойде и като гледа тоя ексел чудно.... бясна съм и я питах защо е излъгала за уменията си.. Както и да е, да се спасяват после.
Относно помпите, миналия път аз имах, но се изцеждах на рука, просто така ми бе по—лесно.
Все по—често си усещам бебчо.и съм много радостна.
Поздрави на всички, а на доработващите  ..дръжте се! 😘

# 536

Поздрави на всички, а на доработващите  ..дръжте се! 😘

ИМАШ ПРАВО !!! ОСТАВА ОЩЕ МАЛКО С РАБОТАТА - ПОСЛЕ МАЙЧИНСТВО!!
Smiley

# 537
  • Пловдив
Скъпи дами, здравейте!

Благодаря!

Аз не съм от най-спокойните по принцип, а сега вече е страшно. Най-много са нервите покрай детето, че се опитва да ми се качи на главата и покрай шофирането (имам чувството, че покрай мен карат най-големите идиоти на пътя). От 2 дни съм с капки спешна помощ на д-р Бах и сега супер, направо ме е яд, че не се сетих по-рано, защото от нерви вдигам кръвното.

# 538
Лично аз си реших проблема с нервите в работата като... спрях да ходя на работа Simple Smile Йогата също ми се отразява много добре.
За помпите и аз съм в чуденка, първия път много се цедях с ръчна, за да стимулирам, че нямах много кърма и ми откапваше ръката. Сега едва ли ще е по-различно, та май клоня към електронна.
Днес бях на контролен преглед и док е много доволна, дребната върви с две седмици напред и е 550 гр. Все още е седалищно разположена и яко ме рита в пикочния мехур, но се надявам скоро да се обърне.
На 29 май си записах час за профилактична ехокардиография при д-р Велковски, ще преглежда в Св. Петка. Толкова суперлативи чух по негов адрес, че реших да отида. Някой друг ще ходи ли?
Хубав ден Simple Smile

# 539
Здравейте момичета, не знам как сте настроени с темата за пазаруване на дрешки от сега ама аз се престраших и купих няколко бодита и ританки от Лидъл и Кауфланд. Мои приятелки ми препоръчаха тяхното трико, казаха че им издържа в сушилнята без да се смалява за разлика от други скъпи марки. За това реших да следя кампаниите и да си набавям малко по малко неща от там. Тази седмица в Лидъл има бодита, но са с къс ръкав, взех един комплект но се надявам скоро да пуснат с дълъг че да накупя повечко.

Общи условия

Активация на акаунт