Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 84

• 45 099
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Фиф Hug Wink Peace
имаш постижение, справи се с 18 серия Joy Joy

доколкото разбрах
Сблъсък и Тойгар са спечелили награда за най-добра музика от сериал Peace Party

Radio Bosphorus music awards

# 421
Добро утро!  Hug Hug Hug

Честит празник и нов месец, дружки!  bouquet
Айре  Heart Eyes ммм, супер!  Peace Награждаването ще е на 9 май  Peace Пожелавам още много награди да спечели нашия сериал!  Praynig
О, Фиф  Hug браво!  Peace
Абсолютно съм съгласна с теб, колкото и да ми се гледат още Киво и компания, защото са прекрасни всички  Heart Eyes

Нов клип  Heart Eyes

# 422
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро леко закъсняло утро и от мен!

Честит Ден на труда! Благодаря на всички, които се трудите темата ни да е позитивно ориентирана, безкрайно интересна, максимално информативна и забавна!

Започнаха наградите на нашия сериал.  Hug  Сигурна съм, че ще има още!  Peace

Лек ден!

# 423
“Нискорейтингов от втори епизод го закриват“ а пък награди бол, на първо место в СМ  продава се в чужбина просто нямам думи за простотиите които се пишат по разните групи. Завист + простотия е нещото което е непоправимо и няма лечение, не ти харесва не гледай.

# 424
Привеет!! wavey
Кате Hug Сами Wink
Фенче Heart Eyes, донесла си новото клипче на Анна, страхотно е!!!

Днес очаквам втори фраг...

На всички-пишещи дружки, отказали се, четящи Wink

Позитивен, здрав, усмихнат нов месец Май!!!

..............

# 425
# 426

newsm68 newsm44
Благодаря за хубавия календар!  bouquet
Кате  Hug bouquet
Сами  Hug Wink
ТТ за 28 и 29 април

hahaha алчните муцуни май ще останат без паричките на Селим и любовта на Демир ще отлети  Mr. Green

# 427
  • AMS

Благодаря ви, дружки,
за новините, споделеното и подкрепата!!!
Честит празник!!!

# 428
Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover Добър вечер! Diva,споделям едно към едно всичко, което си писала по въпроса за " Сблъсък" . Според мен ,авторите на сериала и хората,занимаващи се с разпространението му,са достатъчно добри професионалисти и са напълно наясно от кого се гледа и харесва той. Никога не съм се интересувала от рейтинги . Харесва ми -гледам, не ми харесва- довиждане.
Подозирам , че ни чакат инфарктни ситуации утре.Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 429
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здравейтеее! Почивате ли отрудени първомайски пчелички? Изгледах серията с около четири почивки (без да смятам прекъсванията, произтичащи от обслужване на семейния "персонал" - "виж това", "донеси онова"...). За мен това беше най-добрата (засега) серия, не че предишните не са били. За пръв път не ми липсваше тъй чаканата любов между Кадир и Зейнеп. От многото динамика и скоростната смяна на сюжетните действия, не се чувствах обезлюбвена.

1. Вели, като че ли, започна да се очовечава, но не ми е тъжно, че го смазаха от бой. Заслужи си го, защото поднесе (на тепсия) Зейнеп на смахнатия Иван.
2. Наказанията на Джансъз не ги одобрявам, дори не намирам смисъл в тях, въпреки, че в миналата серия му бях фен.
3. Велма и Демир ми са "търкулнало се гърнето и си намерило похлупака", но дано похлупакът да е за Демир, че да му се скрие V-образната челна плешивина, когато го надене. За Велма остава гърнето, за да си събира сълзите в него, когато остане без пари, без млад любовник и без сегашния си екстериор (едва ли ще има средства да го поддържа).
4. Якуп ще продължава да ни досажда, въпреки, че смятам персонажа за изчерпан и досаден. Не ми е нужен.
5. Двойката Джемре и Керем засега е стабилна, дано продължава да е така.
6. Иво (Иван), освен отличен бияч, стана и полиглот, но няма да се насладим на повече от звънливата му реч, защото договорът му приключи. Е, не отхвърлям възможността да се появи отново, знае ли се...
7. Яд ме е, че сценаристите са преценили тайните в най- близкото обкръжение на Кадир да не се разкриват още. Ще остане ли време на носителите на тези тайни да защитят позициите си, когато всичко се разкрие? Малко остана до финала.
8. Любовта между Кадир и Зейнеп, създаването на семейство,
на дете (деца) ще го бъде ли или няма да го бъде?
9. И... дано не умре някой от "нашите" на финала, това ще ме съкруши.
10. Благодаря, че ме "навихте" да изгледам тази серия, защото въобще нямах такова намерение!

Лека вечер!

# 430
  • Ruse, Bulgaria

# 431

Добър вечер Hug Hug Hug

А аз да съм в час с празника ,бях 8 часа на работа. Flutter

Синан Hug благодаря bouquet
Ами това което разбрах по картинки е ,че Кадир е преодолял бариерите с майка си е много закачлив и мил с нея,а нейните очи светят от щастие.
Зейнеп е решила да сподели  с  шефа на  Кадир какъв му в Мъртвият.
Много убедителен беше Керем когато убеждаваше Джемре да прочете дневник на майка си и май си е струвало.
Бесен е Кадир на Джансъл и не виждам начина по който ще имат някакво развитие отношенията им.Май  старецът ще се гръмне newsm78

Чакам и превода за да си изясня напълно казаното в трея.

Прекрасен беше Кадир/Киво в този пуловер.

# 432
Страшен фраг!!!
и каква серия ни чакааа...... Crazy Crazy

Кате Hug, много се радвам че изгледа серията и ти е харесала, мерси за коментара!!

Себи Hug
оххх много хубави Кадир и Асие в началото Heart Eyes
ама после Кадко става звяр Whistling

# 433
# 434
Добър вечер кукувички  Hug Hug

Майкоооо какъв фраг  #Crazy #Crazy

Кадко тотално лепна реленцата завалията ми той  Crossing Arms и кви мъже кви 5 лева при Джемре. Ааааа така не сме се пазарили. Началника пак се хвана за главата. Ще му трябва някой много иновативен метод да се оправи с Адалъ този път  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт