Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 653
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
  • русе
Dm имат ли бронзираща перли ,подобни като на  Аvon ?

# 106
  • Пловдив
Вчера и днес тествам перления серум с охлювен екстракт, който купих миналата седмица . Харесва ми, хидратацията се вижда веднага, а след това кожата изглежда загладена.

# 107
Dm имат ли бронзираща перли ,подобни като на  Аvon ?
Виждала съм там, на марката Голдън Роуз.

# 108
Trend it up също преди имаха перли. Но скоро не съм проверявала.

# 109
Кой е най-евтиният хайлайтър?

# 110
тайга, на коя марка е лилавата спирала? миналото лято търсих такава но така и не взех...

# 111
  • Варна
Не спирала, очна линия. На Catrice е и по-скоро не си заслужава.

# 112

Много симпатичен въпрос Smiley Сигурно някой, който е най-намален в момента на купуване. Иначе може би Golden Rose и Essence имат на по-ниски цени.

Днес взех този фон дьо тен https://www.bourjois.com/sites/default/files/styles/400x400/publ … on-52-vanilla.jpg по препоръка на Ариа. Купих цвят 52 Vanilla. В магазина със страх го избрах, знаете каква е светлината, но се оказа, че перфектно съм нацелила цвета и тона.

# 113
Няма Лили в града и ще си поръчам фдт на Катрис от Додис. Въпросът е как да разбера кой е моя цвят? Ще се радвам, ако някой сподели тайната 🤔. Коректора на Катрис ми е 010. 015 като го сложа е ок, но след като оксидира ми става тъмен. О10 ми е леко светъл, дори и след като оксидира, но среден вариант не съм намирала.

# 114
Момичета,препоръчайте ми продукт за измиване на лице, утре ще ходя до DM, тъй като пяната ми свърши(ползвах Балеа синята с алое).Много хубаво ухае, на свежо и почиства хубаво, но ми се иска една идея по малко да ми опъва след измиване, та се чудех какво друго мога, да пробвам.
Със пъпчици съм, много сухи участъци по бузите и съвсем леко омазняване в Т-зона.
Благодаря ви предварително Simple Smile

# 115
URIAGE Hyseac измиващ гел.

# 116
  • Бургас
На Есенс

# 117
  • русе

Доволна съм от този гел, не изсушава кожата.

# 118
  • Варна
Момичета,препоръчайте ми продукт за измиване на лице, утре ще ходя до DM, тъй като пяната ми свърши(ползвах Балеа синята с алое).Много хубаво ухае, на свежо и почиства хубаво, но ми се иска една идея по малко да ми опъва след измиване, та се чудех какво друго мога, да пробвам.
Със пъпчици съм, много сухи участъци по бузите и съвсем леко омазняване в Т-зона.
Благодаря ви предварително Simple Smile

препоръчвам ето този:
http://www.infarmaciq.com/regal-q10/
има го в ДМ

# 119
Препоръка за скраб за лице.Привършвам  на Алверде с ябълката,доволна съм,но ми се иска малко да сменя,Ако може да е от ДМ и Лили.Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт