Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 644
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Аз го взех бб крема,на Буржоа,на 13 лв.от Дм.

# 91
Благодаря за новата темичка!
Днес посетих магазин Лили, обикалях, гледах, обикалях, гледах и накрая, за да не изляза с празни ръце си купих един шампоан. Беше намален. В интерес на истината ми хареса аромата му. От същата серия има душ гел и лусион за тяло. Някой ползвал ли ги е и ако може мнение.
Аз съм ползвала лосиона за тяло и ми хареса. Доста е мазен и плътен, малко трудно се разнася, ароматът е деликатен и нежен, но за лятото мисля, че няма да е подходящ - тежък е. Аз го ползвах зимата и ми беше много добре.

# 92
  • София
Alexa23,
Севънтийн има в магазините на Радиант - има на Графа, в Мол Сердика, Мол Парадайз, за тези знам, ако си в София де.
Какво си харесала от тях? Grinning
Аз вчера минах през този на Графа и пробвах ружовете на Севънтийн - тези с блестящите частички, и си харесах, но още не съм взела, ослушвам се и разглеждам Grinning
Оф, много му се чудя на Лореал инфалиабъл. Дали ще е подходящ за по-топлото време, което идва и най-вече дали ще е устойчив на потене? Някой с мнение?

# 93
kati_v   сега пак сложих и наистина на руската ми блести доста, а си миг ръцете няколко пъти. Доволна съм, мисля че и цвета уцелих.
Нямам търпение да го разнося. На ръката ми най-светлият се слива, а следващият леко тъмнее, но като намазах на шията, не ми тъмнееше толкова и взех него. В най-лошия случай ще го нося, като потъмнея малко през пролетта. И без това имам ФДТ за зимната ми бледа кожа. Simple Smile Иначе имам Radiant lift от предходна промоция в Лили и ще ми е интересно да ги сравня. Това ми е първият римелски ФДТ, досега все на Макс фактор вземам.

# 94
  • Бургас
Минавам да похваля този сух шампоан на Балеа.

По принцип не използвам сухи шампоани, само в екстремни ситуации, хабя ги по 1 година, но когато видях този в ДМ ми се прииска да го купя, може би заради опаковката и цената (3 лева). Така де, взех го. Днес реших да го пробвам, косата ми не беше кой знае колко мръсна, но нямаше обем. Е наистина си върши работата цял ден косата ми имаше обем, беше свежа и миришеше много приятно. Единствената ми забележка е, че косата придоби странна текстура, като след използване на стилизиращи продукти, но може би е нормално, на мен лично не ми пречи. Учудих се,че не ми раздразни скалпа. Нямам голяма база за сравнение, ползвала съм преди това само Батист, който също върши работа, но май този повече ми хареса.

Между другото все се чудя как така всички хвалят коректора на Римел, имам Wake me up, Ами най-светлия цвят ми е тъмен, а и не е покривен, нещо не се спогаждаме.

# 95
Джасте, мерси, ще ги погледна на следващото ходене Blush

Горният сух шампоан е хубав и според мен. Има подобен нов в лилава опаковка, също мисля е добър. Ароматът ми допада много.

# 96
  • София
Парфюми Зара откъде купувате?

# 97
Магазини Зара.
И онлайн може,доставката е 10 лева.

# 98
  • русе
Много скъпа доставката,защо?

# 99
  • Варна
Дано и на вас ви хареса ФДТ на Римел, аз съм много доволна, днес цял ден бях с него. Малко прекалих, че завърших с Метеорити и хайлайтър и бях по-озарена от нужното, но вече ще си знам.
Та, днес купих и пудрата и коректорът, според мен и те ще си заслужават.

# 100
Магазини Зара.
И онлайн може,доставката е 10 лева.

Онлайн само до магазин доставят, а не до адрес.

# 101
Пише до Дома...

# 102
  • При децата ми
Аз също съм с мазен клепач, но взех базата им за очи и ми харесва много. Явно ще купувам и палитрата. Grinning Иначе съм с доста светла кожа (NC15 в МАС, ако може да ти послужи за ориентир). Според мен 004 би ти стоял добре, ако разбира се ти хареса цветът. Аз го поръчах от Нотино.

Споделям същото мнение за базата за сенки! Ако купиш палитрата непременно сподели впечатления и за нея?

# 103
  • Варна
Зара имат до магазин-безплатна и до дома-стандартна и бърза✌️

# 104
Парфюмите специално не могат да се поръчат до дома, миналата година с 300 зора си пуснах поръчката, пробвайте да видите.

Общи условия

Активация на акаунт