Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 637
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
  • вкъщи
Орхидеята на Зара какъв аромат е? Препоръчваха я в друга тема и ми звучи добре. Трайна ли е?

# 76
И аз излизам от ДМ с новия римелски ФДТ, подстрекателки такива.  Simple Smile Големи проби бяха, че единия светъл, следващия - тъмен, ама иде и лято сепак.  Laughing Иначе ми хареса как блести. И един коректор мушнах от серията, какго и едно червило, та докачих несесер, само сини бяха останали. Нищо особено, но на първо време ще ми върши работа, че на моя огледалцето се счупи и искам да го сменя.

# 77
  • София-Младост
И аз така, но целенасочено отидах в ДМ, взех и ФТД и коректор...страхотно блестят, но на изкуствена светлина...на дневна нещо не виждам озаряването. Даже реших, че пак съм взела нещо грешно.
И да попитам четките #ME! хубави ли са?

# 78
Момичета, ще чакам отзиви за коректора на Римел, за фон дьо тена също.
В момента ползвам коректора на Мейбълин с гъбката, но не съм си улучила цвета, определено ми е тъмен и много ми жълтее, а е light, иначе коректорът е хубав.

# 79
А пудрата дали сте я ползвали, какво мислите за нея?

# 80
Орхидеята на Зара какъв аромат е? Препоръчваха я в друга тема и ми звучи добре. Трайна ли е?
Имитaция е нa Инкaнто Шaйн нa Сaлвaторе Ферaгaмо. Прилично трaйнa е.

Зaрa Гaрдения е Черния опиум нa ИСЛ.

# 81
  • Пловдив
Новия коректор на Римел има ли блестящи частички?

# 82
Джасте, какъв цвят е Гарденията? Аз взех един комплект с Rose и Tuberose, доста са сходни, но пък за 25 лв...

# 83
И аз така, но целенасочено отидах в ДМ, взех и ФТД и коректор...страхотно блестят, но на изкуствена светлина...на дневна нещо не виждам озаряването. Даже реших, че пак съм взела нещо грешно.
И да попитам четките #ME! хубави ли са?
А при мен мазах, трих, мих си ръцете и пак мазах и стоях да видя ще оксидира ли, после пак си измих ръцете със сапун и като излязох навън, пак цялата ми ръка блестеше яко.
За четките не знам, обаче бюти блендерът на Парса е отвратителен и не бих си взела нищо на марката, иначе ги загледах и аз. Също загледах двустранната четка за сенки на Ебелин и бях решила да я взема, ама покрай чуденето за цвета на ФДТ я забравих. Някой има ли я? Чудя й се защото имам доста четки, но пък за пътуване ми се струва удобна.

# 84
Момичета продукти на Seventeen, къде има?

# 85
Aрaбескче, aз съм ги купувaлa по минaлaтa годинa, бяхa комплект двете - Орхидеятa и Гaрдениятa. Нямaхa кожени кaлъфчетa, a кутийкaтa в която бяхa по спомен беше бялa. Бутилките инaк сa безцветни, прозрaчни, течносттa и тя беше тaкaвa, но Гaрдениятa с времето достa потъмня, инaк aромaтa и не е променен.

Имaм и други двa, и те тaкa, сaмо, че сa в тъмни бутилки. Единия е Ред Вaнилa, aмa другия сегa не си го спомням кой е. Тях нещо рядко ги ползвaм.

# 86
  • София-Младост
kati_v   сега пак сложих и наистина на ръката ми блести доста, а си мих ръцете няколко пъти. Доволна съм, мисля че и цвета уцелих.

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 21:15 от Ала-Бала

# 87
А влязох за един крем в ДМ днес... Joy Някой пробвал ли го е? Миризмата на серумът на Марион е силничка, надявам се да се спогодим. Grinning

# 88
Някой знае ли ББ хелтимикс на буржоа в Дм на колко е намален?

# 89
Някой знае ли ББ хелтимикс на буржоа в Дм на колко е намален?

Ако е този с червената капачка, 15,99 е.

Общи условия

Активация на акаунт