Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 715
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
Днес си взех този крем - https://s12emagst.akamaized.net/products/9329/9328813/images/res … 4eaaef77_full.jpg Някой с отзив?
Имам околоочния от серията и много ми харесва, та затова купих и този.

# 346
Спиралата не се размазва. Нанасям я в 7:00, свалям я към 22:00 и е непокътната.

# 347
Ти какъв руж ползваш? Че момичетата тук са явно с по-светли кожи и всички дрогерийни ружове, които ми предлагат, са ми светли.

Според мен ружовете на AURA са с хубава пигментация, особено за цената си. Аз съм със светла кожа, но имат и тъмни нюанси. Единия си руж (Honeymoon honey) винаги го изтърсквам от четката, колкото и уж лекичко да взема от продукта. Иначе ставам като клоун. Joy

# 348
Снощи пробвах ексфолиращите чорапи на Victoria Beauty с охлюви. Бая киселини имаха, малко ми пощипаха, та ги свалих след 60 мин вместо заложените 90-120.
Чакам с нетърпение да почна да се беля като змия! Grinning

# 349
  • София
Emerald_eyes, благодаря. Имам един на Аура, наистина са по-пигментирани, прасковен уж, но ми е светъл. Ще ги огледам пак за по-тъмни цветове.
Момичета, преди 2-3 седмици гледах ревю на немска влогърка за нови продукти в dm и показа някакъв серум на Балеа за шия и деколте. Виждали ли сте такъв продукт тук в БГ- на Балеа или друг дрогериен?

# 350
В Лили никъде няма официално обявено за промояцията на Лумс (фдт + бронзант за 9.49лв.), но все пак ги попитах и се оказа, че я има, но всички фдт бяха много тъмни ...

# 351
  • Бургас
Имам този лосион на Балеа, харесва ми аромата, обаче е доста тежък и трудно се размазва, мисля, че ще е по - подходящ за зимата
Скрит текст:
Сега искам да пробвам и новите, но дали и те се размазват така трудно?

Аз имам от новата серия Fresh варианта, лек е и подходящ за лятото, а аромата е много свеж, предполагам и другите от серията ще са така. Ето снимка:

# 352
Днес минах през Мирата да го видя тоя серум на Лореал. Имаше и трите вида, като този за суха и дехидратирана кожа нямаше алкохол денат на челно място, но имаше диметикон. Пробвах го на ръка и усещането ми беше точно за силикон - лепкаво и труднопопиващо. Отказах се, въпреки примамливата цена (12,79 лв.). Сравних състава с този на еликсира на Виктория и сравнението беше в полза на втория. Иначе вариантите за нормална към суха и мазна към нормална бяха с дената.
Делията с хиалурон ми е наполовина, но няма да го подновявам. Явно за моята кожа си трябва креместа и по-богата консистенция. Мисля да пробвам нещо на Марион, за разнообразие следващия път.  Laughing

# 353
диметиконът е точно силикон и не е страшен - блърва без да носи реална полза, но и не вреди (напр. не запушва пори и т. н.)

# 354
Да, знам, че е силикон и не е толкова вреден, но някак идеята да си слагам това лепнещо нещо преди дневния крем не ми допада. Засега съм пас и ще търся нещо друго.

# 355
Нa лицето не лепне, попивa срaвнително бързо, но кожaтa ми реaгирa нa спиртa и усещaм леко пощипвaне и първия път имaх и леко зaчервявaне. Не знaм, може и дa си внушaвaм, но явно трудно прескaчaм психологическите си грaници, a aлкохол денaтa в козметикaтa зa лице е еднa от тях. Ще му дaм шaнс, зa дa видя кaк ще ми действa в мaлко по дългосрочен плaн, но изпитвaм известно притеснение когaто го ползвaм.
Инaче пише, че може дa се ползвa сaмостоятелно или върху серумa който ползвaме зa лице.

# 356
Мен така ми щипеше от мицеларната вода на виктория бюти с охлюва.. 400 мл и едва издържах да я изхарча (не обичам да хвърлям).

# 357
Чудих се къде да си задам въпроса и реших да питам тук- някъде във физически магазин виждали ли сте хидратиращата серия на Нютроджина? За сега я откривам само в Нотино.

# 358
  • Sofia
Здравейте! Ще си позволя да питам и тук.
Може ли да ме ориентирате в кои магазини в София мога да намеря тестери на коректора Rimmel – Wake Me Up, този?
Навсякъде, където проверих ("Сердика Център" и "Paradise"), липсваха продукти-тестери, по които да се ориентирам кой цвят ми пасва най-точно.
Благодаря! Simple Smile

# 359
Black Cat цялата серия на Rimmel Wake Me Up е спряна от производство и се намира до изчерпване на количествата, вероятно затова не откриваш тестери. Заменена е от серията Lasting Radiance, коректорът изглежда идентично с Wake Me Up, но не мога да потвърдя дали е с неговите характеристики, тъй като не съм го ползвала. В предните страници активно се обсъждаха фон дьо тена, пудрата и коректора Lasting Radiance, можеш да прегледаш какви са отзивите Simple Smile
Някой има ли отзив за гланцовете на NYX Candy Slick? Харесала съм си един цвят и мисля да го взема, търся силно пигментиран гланц без частички, като референция мога да посоча Max Factor Honey Lacquer, който в момента привършвам, но искам да разнообразя малко:

Общи условия

Активация на акаунт