Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 717
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
На мен пък римелският ми блести повече от този на МФ.

# 331
  • София
Bubi99, ето ме, по-тъмна кожа с жълт подтон, с лек тен на лицето от слънчевите дни. И аз исках да взема на Римел, колебаех се между 303 и 400, но понеже съм с мазна кожа заради лъскавите частици се отказах. Досега все матиращи съм ползвала, а и момичетата тук споделиха, че е предимно за суха кожа. Взех на Лореал инфалиабъл и то най-тъмния цвят 300. Леко ми е тъмен, но след още 2 слънчеви бани ще е ок, пък предишният цвят ми беше леко светъл.
Ти какъв руж ползваш? Че момичетата тук са явно с по-светли кожи и всички дрогерийни ружове, които ми предлагат, са ми светли.

# 332
  • София
Серума на Лореаал има ли слънцезащита? Спирта на кое място е в състава?
Много му се чудя и аз.  Blush

# 333

И аз. Само за суха кожа ли е?

# 334
  • Пловдив

И аз. Само за суха кожа ли е?

Доколкото разбрах от прочетеното, има варианти според типа кожа.

# 335
Не видях дa имa спф. Спиртa е някъде нa второ или трето място.

Мимс3, не е сaмо зa сухa кожa. Имa зa комбинирaнa/мaзнa, нормaлнa към сухa и зa чувствителнa. Три видa сa.

Пп Нa пръв прочит не върви към рaзбирaтелство нaшaтa рaботa с този серум, но днес съм изморенa и ... впечaтлениятa ми не сa много обективни.

# 336
  • Бургас

На каква цена вървят балсамите, че като видя блестящи частички и очите ми стават тройни Grinning
5,20 мисля, за 325мл

# 337
Честно казано в ежедневието,не ползвам руж и надали,ще ти помогна.Имам само перли от Ейвън и мисля,че един на Голдън Роуз-Теракота,които ползвам предимно вечер като излизам.
Bubi99, ето ме, по-тъмна кожа с жълт подтон, с лек тен на лицето от слънчевите дни. И аз исках да взема на Римел, колебаех се между 303 и 400, но понеже съм с мазна кожа заради лъскавите частици се отказах. Досега все матиращи съм ползвала, а и момичетата тук споделиха, че е предимно за суха кожа. Взех на Лореал инфалиабъл и то най-тъмния цвят 300. Леко ми е тъмен, но след още 2 слънчеви бани ще е ок, пък предишният цвят ми беше леко светъл.
Ти какъв руж ползваш? Че момичетата тук са явно с по-светли кожи и всички дрогерийни ружове, които ми предлагат, са ми светли.

# 338
  • Plovdiv, Bulgaria
Да препоръчате някоя термозащита?

# 339
  • Варна
Да препоръчате някоя термозащита?

Този спрей

Или този крем

# 340
Съжалявам за кофти снимката, но мисля, че се вижда ефекта от спиралата. Миглите в действителност са толкова черни и обемни, не е от камерата. PRETTY by Flormar: all in one mascara

Скрит текст:

# 341
  • София
Съжалявам за кофти снимката, но мисля, че се вижда ефекта от спиралата. Миглите в действителност са толкова черни и обемни, не е от камерата. PRETTY by Flormar: all in one mascara

Скрит текст:

Размазва ли се на долния клепач?
Благодаря.

# 342

Скрит текст:

Точно вчера се двоумях и днес ще ида да си взема и аз розовата - all in one Smiley Изглежда супер!

# 343
  • На ръба..
Имам този лосион на Балеа, харесва ми аромата, обаче е доста тежък и трудно се размазва, мисля, че ще е по - подходящ за зимата
Скрит текст:
Сега искам да пробвам и новите, но дали и те се размазват така трудно?

# 344
Точно в момента ползвам този:

И ме изненадва неприятно колко трудно се разнася върху кожата. Редовно купувам лосионите на Балеа в тези тубички, само сменям ароматите, но ако са развалили формулата, ще спра да ги ползвам, досега не съм имала такъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт