Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 189
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
За под очите го ползвам аз. Основно за озаряване, но и за прикриване на лека подпухналост.

# 61
  • София
Welcometoheaven, аз имам палитрата на Римел Spice, и според мен много прилича на Нейкид Хийт, доволна съм, цветовете са ярки, не се прашат, трайни са, а аз съм с мазен клепач.
Ти с каква кожа си?- в смисъл светла или по-тъмна, защото ги гледах тези ружове, но на моята по-тъмна кожа все едно нямам нищо.

# 62
Аз също съм с мазен клепач, но взех базата им за очи и ми харесва много. Явно ще купувам и палитрата. Grinning Иначе съм с доста светла кожа (NC15 в МАС, ако може да ти послужи за ориентир). Според мен 004 би ти стоял добре, ако разбира се ти хареса цветът. Аз го поръчах от Нотино.

# 63
  • София
На снимката 004 оранжевия цвят ли е? В действителност кафеникав ли е, оранжев или прасковен, май ще гледам ревюта😎

# 64
Да, на мен стои леко оранжев, но предполагам, че лятото с тен ще е прасковен. При всички случаи смятам, че ще стои страхотно и на светла, и на тъмна кожа. Всъщност, дами, който и цвят да изберете от тези ружове, няма да сгрешите. Relaxed

# 65
Да ви се похваля и аз. Два различни дни минавах през ДМ. Разгледах подробно намалението на гримове, чудно е. Рядко пускат толкова голямо намаление на толкова много марки и продукти.
Разглеждах, обикалях, в друг ден ходих ... ниенте. Нищо не ми привлече вниманието е не ме изкуши, всичко си имам. А ме сърбяха ръчичките да похарча ... ама ц, почти всичко от гримовете съм пробвала и нищо не ми хвана окото.

Но отнесох дезодорант спрей на Дав с кокос. Нова серия е и мирише страхотно. Снимка не намирам, за да ви прикача.

# 66
  • русе
Трайни ли са парфюмите на Zara?

# 67
Добро утро, дами! На път съм, а ми свърши крема за лице. Както други потребителки бяха казали, че не обичат да си носят любимата козметика, та и аз. А си мислех, че само аз като луда си нося на път други кремове. Grinning Все ме е страх да не се отвори и разтече или да го изгубя. С комбинирана кожа съм и в момента ползвам Биотен с хиалурон. Може ли препоръки за подобен крем? Blush

# 68
Трайни ли са парфюмите на Zara?

При мен да. Е, не е 24 часа трайността, де... Grinning Но да кажем, че съотношението цена - качество - количество ми се вижда добро. От години си купувам, но в моя град махнах Зара и сега гледам да се заредя, когато пътувам до София или Пловдив. 

# 69
И аз харесвам Зара,препоръчайте ми нещо като за този сезон,въпреки мрачното време навън.
Имам тези.

# 70
ZARA FRESH RITUAL ❤️

# 71
ZARA FEMME, много любим

# 72
Добро утро, дами! На път съм, а ми свърши крема за лице. Както други потребителки бяха казали, че не обичат да си носят любимата козметика, та и аз. А си мислех, че само аз като луда си нося на път други кремове. Grinning Все ме е страх да не се отвори и разтече или да го изгубя. С комбинирана кожа съм и в момента ползвам Биотен с хиалурон. Може ли препоръки за подобен крем? Blush

Някой? Grinning

# 73
Благодаря за новата темичка!
Днес посетих магазин Лили, обикалях, гледах, обикалях, гледах и накрая, за да не изляза с празни ръце си купих един шампоан. Беше намален. В интерес на истината ми хареса аромата му. От същата серия има душ гел и лусион за тяло. Някой ползвал ли ги е и ако може мнение.

# 74
Излизам си с празни ръце и изобщо не ми пука.
Вчера търсех дървен ситен гребен,не намерих и си излязох.

Общи условия

Активация на акаунт