Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 636
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
За Панорамик, не веднъж съм изказвала суперлативи...Тази на Есенс(6,60), също много ми хареса, четката е интересна.

# 451
  • София
В сайта на Лили е качена новата брошура!
Мда, има я.

# 452
Преди няколко дни, случайно попаднах на новата лимитирана серия на Есенс "good vibes". Нямаше вариант, в който да не си закупя спиралата - мнооого красива опаковка, оказа се, че и самата спирала е добра. Сенките също изглеждаха страхотно Heart

В кой магазин видя серията? Търся я под дърво и камък от месец Heart

# 453
Lale, в Русе, новия ДМ , който е до Пикадили. Доста добре заредена беше. Цените са поносими, палитрата със сенките е 9-10лв, за 9 цвята. Всичко ме изкуши и с опаковки и като качество на пигментацията, но не обичам да трупам неща, които не използвам интензивно.

# 454
  • Стара Загора
Good vibes на Essence я видях в ДМ (щях да пиша в темата, но съм забравила). Хайлайтъра изглежда много хубаво, но имам много и някак си се въздържах. Спиралата също е със супер готина опаковка, но и спирали имам в момента доста.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 15:06 от ❇Sisi_91❇

# 455
Аз го отнесох, по-скоро е руж-хайлайтър.

Скрит текст:
Розово-златисто

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 21:33 от Не се сърди, човече

# 456
Аз мисля че трябва да се мине преди това с обикновена четка.След това мисля да пробвам тази за изправяне заедно с преса Grinning

Това се подразбира. Идеята ми е, че ако имаш по-чуплива или къдрава коса, ще се проскубеш яко. Но щом ти е мерак, пробвай.

# 457
Аз мисля че трябва да се мине преди това с обикновена четка.След това мисля да пробвам тази за изправяне заедно с преса Grinning

Това се подразбира. Идеята ми е, че ако имаш по-чуплива или къдрава коса, ще се проскубеш яко. Но щом ти е мерак, пробвай.
Гледах видео как едно тъмнокожо момиче се изправя с такава четка,и това ме накара веднага да поръчам онлайн.Резултата е УАУ,без никакво скубане Simple Smile

# 458
  • София

Гледах видео как едно тъмнокожо момиче се изправя с такава четка,и това ме накара веднага да поръчам онлайн.Резултата е УАУ,без никакво скубане Simple Smile

Може ли да я снимаш или да пратиш линк. Стана ми интересно и на мен. 😄😄😄

# 459
# 460
Казах, че съм от телефон, в този вариант, в които отварям бг-мама, няма осма иконка за спойлер,наистина. Съжалявам, че съм причинила такова неудобство на всички ви със споделянето на снимките от журнала. Трия ги сега.
ПС: Изписва, че съм нямала право да трия коментарите си. Нека модератор ги премахне, ако не ви затрудя и с това.
Няма иконка със спойлер през тел., така е.Можеш да редактираш постояете,но не и да ги триеш.Simple Smile

# 461
  • София

Благодаря! 💐 Започвам да си търся такава. 😄

# 462
Относно Панорамик на ГР, качвам снимка на миглите ми с нея, нанесен само един слой.
Съжалявам за лошото качество.
Скрит текст:

# 463
  • Стара Загора
Аз го отнесох, по-скоро е руж-хайлайтър.
Аз точно за хайлайтъра говорех, ружът не ме грабва мен.

# 464
А, да и него видях, но имам подобни.

Общи условия

Активация на акаунт