Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 612
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Момичета, аз не разбрах къде сте гледали новата серия на Есенс 🙄 Някъде са я пуснали във физически магазин или?
Ружът много ми хареса!

# 481
Здравейте, дами! Искам да ви попитам за нещо, ако някоя има информация и най-вече лично впечатление от един продукт. Става въпрос за ето това двуфазно олио на Nivea
https://www.nivea.bg/shop/dvufazno-podhranvashto-olio-cellular-e … 005909920168.html
Днес пазарувах разни неща за съдомиялна в ДМ и го видях на отделна поставка, май го рекламират като нов продукт, защото не съм го виждала до сега. Имаше тестер и го пробвах. Мирише разкошно и усещането (на ръка) след нанасяне също е много приятно! Попи бързо и кожата стана като кадифена. Като се прибрах, разгледах по сайтовете и цената му там е с близо 5 лв повече, а в ДМ е някъде 26 лв в момента. Много ми хареса, но не е евтино за експеримент. Аз ползвам вечер предимно масла за нощна грижа и олиото на Сефора, което ползвам, ми е на свършване. Ако някоя го познава този продукт и го е купила, или ползвала, може ли да споделите мнение. Не съм съвсем сигурна, но май има цяла серия продукти, защото на рекламния стелаж имаше и крем за лице, доколкото му обърнах внимание. Благодаря предварително!

# 482
  • Бургас
Момичета, аз не разбрах къде сте гледали новата серия на Есенс 🙄 Някъде са я пуснали във физически магазин или?
Ружът много ми хареса!
За физически магазини говорят и по точно ДМ, беше споменат филиал в Русе Blush

# 483
И в нашия квартален ДМ я имаше новата серия на Есенс. В Додис също я има от доста време.

# 484
  • Варна
За Додис знам✌️Супер, че са я заредили вече и по магазините. Утре, ще налазя Дм и т. н. Благодаря 🙂

# 485
Аз търсех това на Essence - Colour Boost Vinylicious Liquid Lipstick, но все тъмни цветове бяха останали по магазините...

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 16:43 от mims3

# 486
Вчера се възползвах от някаква промоция в ДМ на Балейските лакове за коса, взех лилавия за обем само за 2.39 за проба, аз не ползвам често, но все пак.

# 487
  • София
Взех крем за лице на Агива (Q10), реших да пробвам след доста позитивни мнения тук, но мирише толкова силно на роза, че няма начин даже да го пробвам на лицето си. Всички ли са с такава силна миризма?
Маската за коса с маслина и тя ли така силно мирише, и на какво?

# 488
Вчера се възползвах от някаква промоция в ДМ на Балейските лакове за коса, взех лилавия за обем само за 2.39 за проба, аз не ползвам често, но все пак.
Аз имам мини флаконче на пяната за обем, общо взето върши работа и е супер икономична.

# 489
Взех крем за лице на Агива (Q10), реших да пробвам след доста позитивни мнения тук, но мирише толкова силно на роза, че няма начин даже да го пробвам на лицето си. Всички ли са с такава силна миризма?
Маската за коса с маслина и тя ли така силно мирише, и на какво?

Кремовете не съм ползвала, от маските имах тези с маслина и с роза. Розата беше доста ароматизирана. Маслината не ми миришеше на нищо.

# 490
  • Пеликания
Имам маската с маслина на Агива ама не ми харесва. Аромата не е много силен, но с моята коса не се разбраха нещо.

# 491
  • Стара Загора
Днес за 1-ви път видях маскатаGarnier hair food с алое  DM. Може и в другите магазини да я има. От утре ще е намалена и ще си я взема.

# 492
Ехааа, интересно изглежда. Двете храни, които пробвах досега, ми харесаха, изкушавам се да пробвам и тази, въпреки че имам още две неотворени в запас. Joy

# 493
Има ли я някъде брошурата на ДМ? 🏵

# 494
  • Варна
А, интересно наистина.
Имам тази с папая, никак не ми хареса, но алоето бих пробвала. Дано я заредят и в Лили.

Общи условия

Активация на акаунт