ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 504

• 23 949
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Фемо, виж Hug Хазал със Сонгюл Йоден и Джейда Дювенджи

Бел прибирай, прибирай Laughing Сетих се, че си ги запазваш, иначе в последно време намерих компромисен вариант и вместо да ги струпвам тук си ги запазвам направо на ЛС Crazy

Heart EyesHeart EyesYum
Соня е толкова нежна ,мила . Джейда и Хазал ми харесват .
Двете имат късмет с дизитата през сезона .
Били на кулинарно изложение ,шамана с тях ли е ,нали мастър шефка ще става . Ча сам си готови ,лисицата иска тя му прави каремчета .  
Марги Hug на лични ми обясни как да си пазя гифки  ги пренеса от темата . Пазя които са ми пратени .

АФК  сме гледали енти пъти  ,ако ми допадне някое си гледам повторения .  Искам да повторят Сон Бахар с Айча Варлаъ и Еркан .

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 12:11 от femmi2

# 661
  • Варненска клюкарка
Тая Айча Върлъер я възневидях още в Перла и въобще цялото им фемили там, не само нейното. Аз пък искам някой от новите сериали, но ако може тези от които драгия зрител е във възторг и трошат рейтинг, а не тези които напоследък купуват на килограм ooooh!
Хазал вече е свободна и може би ще започне да се появява по събития Peace За утрешното събитие беше потвърдила участие, но не знам след последните събития дали ще отиде, много я разпъват жълтурите, а тя е в правото си да пази личния си живот и особено нещо толкова крехко като една начална бременност. Не познавам жена която да не е крила състоянието си първите 3 месеца. След време ако има нещастието да роди по-рано кой знае какво още ще избълват за нея ooooh!
И докъде може да стигне тъпотата на турските жълтури newsm09 НапраУ ЖДНБ- в онова предаване клюкарското Ана сайфа коментирали как можело на Евровизия Мадона да не вземе наградата Joy Joy Joy А тя беше там по покана и и беше платен огромен хонорар за няколко песни. Ама  турските жълтури са на принципа че по-важното е приказка да става, за истината чак толкоз няма да се задълбочаваме hahaha

# 662
Бел ,кои от новите трошат рейт и са във възторг ?  Сега са луднали по Вятърничавите ,който се доближава до Съла .  

Обещание с Толга Сърташ и за други не се сещам . Обещание не знам за кво иде реч  и колко общо сезона са ?

Любопитно е за дублажа на Ичардето . От кога почва  Марги ти помниш ли ?
Сега се сетих за Нашата история ,не троши с рейт но се задържа .

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 16:48 от femmi2

# 663
  • Пришълец
Сладур Laughing

Феми, дали не започваше на 3.06. Ичерде newsm78 от 21 до 22:30.

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 14:12 от #m

# 664

пейзажи от сета  , там някъде  е супер героя .

Цитат
Онур Туна и Тувана Тюркай 27 мая приступят к съемкам в фильме Тяжелая романтика / Ağır Romantik
ще се гледа тоя филм  , романтик комедия .
 намусената  е играла   майката  в Север Юг на двамата братя
Скрит текст:

аркадашите по нищо  не остъпват на Холивудските звезди .

старо от парти в Ла бума  

с бяла ризка и панталонки . Като гледам причоса е след Ичардето ваканцията.

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 16:51 от femmi2

# 665
  • Варненска клюкарка
Брад как са го изпънали в лице, ама шията не лъже...

Ча не знам в Лабума ли е, но с това раирано сако и Илка за дама бяха на някакъв годеж април-май 2017г. Време, когато по такива места все още не смееше да заведе истинската си дама Laughing От въпросното празненство видяхме тогава само 1 снимка но минаха 2 години и изплува втора Laughing

Ами Фемо от рейтинговите е достатъчно да купят 1-2 от трите най- Жена който вече 2 сезона е с между 9 и 13% Чукурово /да не се бърка с Чукур, макар че и той е в десетката/ и Вятърничавия - и двата взигат до 13%. Възторга по трите е огромен, нашите телевизии преди време купуваха само най-доброто Peace А сега безкрайни  тягомотини...

# 666
Чукурово като жанр няма общо с Ямата .   Вярно трепят с рейт . ТрепЪт и умират наред .  Ще правят трети сезон   за печалба .  Арас ще снима филм  и в казарма ще ходи .

Тогава с шамана се опознавали още   . Сега я влачи за ръка не му стиска или му е все тази . Не е казано непременно но така е прието .
С клюки или без ако реши ще ни шашне .
Не дърпаме дявола ,както каза Марги ,
както познавам ... 

Наредиха ги  до Холивудските звезди .

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 19:18 от femmi2

# 667
  • Варненска клюкарка
Абе баш бяха се опознали вече Mr. GreenНо сигурно не му е била толкова мила колкото му е мила сега.

# 668
  • Пришълец
Честит празник Hug

Бебетата защо ли са две Laughing Едното да не би да е на някой от братята newsm78 Дали не беше споменато в последните КС на Ети нещо такова newsm78 Приятелката на т.нар. мъжка Фера беше бременна, но дали той беше бащата newsm78 Забравям Embarassed Може и да не е имало нищо такова Embarassed

Как й отива на Хазалинда Heart Eyes

Ети и Рори ако са погледнали епизода дано да им се ще да разкажат накратко и тук. Laughing

И за рейтинга съм любопитна. Mr. Green

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 09:47 от #m

# 669
  • Варненска клюкарка
Рейтинга още го няма, ще го сложа като се появи Peace
Розовото вързопче е на Филка, а синьото на татю и Фикри- най-новото братче на фемилито Laughing

Пък аз тази сутрин на разсъмване какъв шантав сън сънувах Shocked Гледам Филка с розовото вързопче, ама не е баш Филка ами Хазал и бебето не се казва Айсел Актан, ами Айлин Атай, пък някаква отстрани която ми е извън кадър в съня ми се обажда аа, Айшегюл е бебето, Айшегюл newsm09 И се сетих че майката на Хазалинда се казва така Shocked Това на фона на увереността ми че чакаме момче - визирам историята със синия биберон, за който писаха че са я забелязали да купува.
Между другото вчера четох отзиви на рускините за социалните мрежи, казват че повечето пишат че ще е момче. Естествено няма как да го знаят но вероятно също се сещат за историята със синия биберон 33uu

Не знам, ама сватба в сериала и само няколко седмици след това сватба в реала, бременност в сериала, няколко месеца след това бременност в реала. Дъщеричка с инициали АА в сериала... за реала ще почакаме Laughing

# 670
  • Пришълец
Ехаа, голямо и сплотено семейство Joy

Бел Laughing какъв сън само Joy

Въпреки синия биберон все си мисля, че сме в очакване на девойка Laughing

# 671
  • Варненска клюкарка
Казах ли ви аз че ще го окастрят, затова е бил омотан с чаршафа. Ей на, прическата на Хаканчо.

Нормално, финалите обикновено падат, знаят че е последна серия и по всяко време ще могат да си я изгледат.

За Кивовия направо съм без думи Rolling Eyes

TOTAL:
1. Однажды в Чукурова (34 серия) - 11.63%⬇(-0.43)
6. Двор (43 серия) - 4.52%⬆(+0.25)
8. Наша история (70 серия, ФИНАЛ) - 3.60%⬇(-0.73)
12. Survivor [передача] - 2.83%
29. Единое сердце (15 серия) - 1.96%⬇(-0.43)
33. Столкновение (23 серия) - 1.85%⬇(-0.39)

Аз през живота си имам няколко пророчески сънища, но са се отнасяли за мен и хора които са ми скъпи.
Преди време бях сънувала че Ча в Защитника ще се казва Джан, не познах Laughing А в друг сън сънувах двама ни попаднали в нещо като сървайвър, ама не игра, а истинско оцеляване си беше. И нещо му говоря на испански Crazy Пък той ме гледа недоумяващо и ме пита що му говоря на испански, а аз му казвам че щот не знам турски Joy Joy Joy Интересен сън беше, ама на най хубавото се събудих ooooh!.... Laughing

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 11:35 от Беллора

# 672
  • Пришълец
Рейтинга на НИ по-нисък не е бил, но да, нормално...

Добре изглежда. Няма да махам и моята, нека има...

# 673
Ехаааа ,харесва .Едно  изкушение заради ,което гледаме турска фантастика . Сюжета куца,  това са подробности .
Чакай, че съм през тела и няма припадащи  ще сложа тези HeartpulseYumYum

Марги добре си се справила с косачката Hands Pray
Чакам си кафето ,познах ще има още снимки  , мойто кълбо  е точнУ.

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 13:18 от femmi2

# 674
  • Пришълец
Ааа, бива си го след процедурата с косачката, нали bowuu

Фемо, за сефте и аз познах, нали казах, че ще го видим Скоро hahaha

Кафета аз тук не поднасям, черпя те с друго smile3503
Скрит текст:

Пък и ще се тръшна от твое име, за новото, за старото, за всичкУ smile3544

ПП да де, първата причина да гледаме фантастиката е Чаатай, втората Улусой Joy Надето го беше донесла онзи ден, та се сетих Joy

Общи условия

Активация на акаунт