ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 504

• 23 929
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Варненска клюкарка
Пу, язък, днес пуснаха снимка, явно довечера няма да ходи да блести никъде. Обикновено като ще се появява някъде, дни преди това не се показва...
Абе доста са му големи бузите за тази прическа, ръцете му сущо са бая пухкави, определено е по-дебел от Хаканчо 2 и Хаканчо 1 Thinking Марги за косачмката имаш отличен, ама май трябва и на диета да го сложиш, напраУ не ми се мисли сега Дуда като се научи да готви hahaha

Това е от миналата седмица но съм забравила да го сложа.
Хазал Кая и Чагатай Улусой - самые популярные турецкие актеры Латинской Америки по версии канала TV Novelas Turcas

Слагам и един от коментарите под горната снимка за да го припомня, макар че съм слагала това през 2014 г. а Габи беше сложила награждаването от 2013г. Но назад в хилядите ни постове във времена когато изписвахме темите много бързо, нямат намиране а сега ми е попаднало, нека си го припомним Heart Eyes
Цитат
Не только у латиноамериканцев хороший вкус. Еще в 2013 и в 2014 г. вьшло это Winners of Medal of Excellence for the Most Influential Figures in the World 2014 . Исследование было проведено Международным колледжем «Вальденбург» в Великобритании и оценивает наиболее влиятельных фигур в 9 категориях в 2013 и в 2014 году: лидеры и политики высокого уровня, искусство, музыка, кино и театр, бизнес-лидеры, развитие и активисты в области экономики, мира и прав человека, интеллектуалы, ученые, писатели и тренеры.
Исследование является довольно авторитетным и включает в себя политиков, актеров, ученых, писателей и других важные общественные деятели.
В этом рейтинге из турецких звезд - Джансель Ельчин, Берен Саат, Хазал Кая и Чаатай Улусой находятся рядом с такими всемирно известными фигурами, как Джулия Робертс, Николь Кидман, Пенелопэ Крус, Квентин Тарантино, Тайра Бэнкс, Марк Зукерберг и даже Ердоган из области политики.
Хазал и Чаги оценили в области Arts, Music, Cinema & Theater. Почитайте еще какие известные имена под фото😇

Рускините писаха за това че и видео имало докато обявяват кои са наградените, но навремето явно не сме попадали на него, жалко ooooh!

# 676
  • Пришълец

Наистина изглежда по-пухкав в сравнение с първите сезони. Laughing

# 677
  • Варненска клюкарка
Сестри шереф вече са на място и явно ръководят подреждане, организация...такива неща...
И Арас и родителите му са там, много странно хем че толкова рано, хем че и майка му и баща му newsm78
Това е мястото, тук доста сериали са снимани, особено сватби. Веднага се сещам за Киралика, макар че се сещам за сцената само от снимки в нета.

# 678

Илка се подготвя за събитието довечера , тя е организатор .
Арас ще бъде там .
Енгин е съобщил че Ча е на работа но може да се появи . Енгин придружава винаги Ча и Хазал . Не знам  с другите как е , сега сещам че ходи в Русия с един  от свойте клиенти .

Бел  изпревари ме  няма да редактирам .

# 679
  • Варненска клюкарка
Недей, няма нужда Peace Ох дано да се появи Ча. Аз не знам и Хазал дали ще отиде, че все още я разпъват по медиите, дали ще иска да се сблъска с нови любопитни ooooh! Пък Гинчо някак да се тупне на изява на бившата си жена.... Thinking Ама чудна двойка си бяха, що не се Земат пак Laughing

Ревюто ще е с благотворителна цел, може би Арас има някаква заслуга по линията на благотворителността Thinking

Дано не си останем само с чакането Crossing Arms

# 680
Цитат
Преди време бях сънувала че Ча в Защитника ще се казва Джан, не познах Laughing А в друг сън сънувах двама ни попаднали в нещо като сървайвър, ама не игра, а истинско оцеляване си беше. И нещо му говоря на испански Crazy Пък той ме гледа недоумяващо и ме пита що му говоря на испански, а аз му казвам че щот не знам турски 35 35 35 Интересен сън беше, ама на най хубавото се събудих ooooh![/img]
Joy Joy
помня   този сън  на Бел . Чачо наистина каза две думи на испански след време  да гледат Протектора .
Цитат

За днешния сън за името Айшегюл  може пророчески да е . Повечето от нас смятаме че ще е момиче  . Синият биберон  е за подарък на  бебето на Джейда Дювенджи . Ще я питат за пола  не е  длъжна да отговаря .

Разказах  моя сън  шамана  и хоп на другия ден Ча цъфна с нея на яхтата  .  Shocked
Наскоро сънувах объркано ,след това ги видяхме на паркинга.  

Бееел  Hug    Хазал  въпреки  журналята ще отиде . Ча ме съмнява  Rolling Eyes

не си спомням що гледа в счупеното огледало в ПЕ  , спомня си за Фера ли ? newsm78
Има кадър кога разбира за лъжата и чупи огледалото в стаята и си казва Глупак  , не се е  досетил .

Crazy

Марги ,позна за сефте , айде черпята колаж от Еми по моя идея  .  Страхотна  на всички помага . bouquet

това тялооо няма връщане  smile3544
сега е във форма  за проекта .

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 15:18 от femmi2

# 681
  • Варненска клюкарка
Фемо не знам, много мръсотия се лее в момента по нея... То кога ли е било различно, но точно сега го правят по адрес на бременна жена, при това са жени, не трябваше ли да имат малко страх от Господ Rolling Eyes Утре те може да са в нейното положение, не вярвам веднага да хукнат с теста по улиците, освен това Хазал има и хронично заболяване, което много усложнява нещата и ако е крила, има защо. Да изтраят само още 6 месеца и пак да си я плюят, а не когато е свързана с новия оформящ се живот.
Ох ама и аз какво се учудвам на наглостта и безочието на комшийските жълтури. Онзи ден разплакали Бегюм Кютюк, една от актрисите от Денят в който беше написана съдбата ми. Подобно на Хазал на която събитията в сериала се повтарят в реала, и при Бегюм е горе-долу така - героинята и след дълго лечение и напреднала фертилна възраст забременява, но после губи бебето и то в не малък срок от бременността. С актрисата се случи същото в реала преди близо 2 години, когато губи бебето в петия месец. Онзи ден идиотите я спират на пътя и бръкват с пръст в раната и - резултата явно ги е задоволил защото доволно са наснимали разплаканата жена ooooh!

# 682
Нямат срам !
Това е лична тема  и горката жена се разплакала .  Хазал да е търпелива . Ако се случи на тях друга песен ще пеят.  

стара но  капитана не остарява  Crazy

Маргалекеее , попадна ми  се сетих за теб  Hug

Хавайте за мен   да сме там Ех , мечти!

https://vk.com/teammy?z=photo-58199741_456344770%2Falbum-58199741_00%2Frev
Джан- Тарзан  #Crazy

Ханде Ерчел е там , рано прииждат .

Дилян Чичек  усет  за стил . Роклята е хубава като дизайн и цвят .  Била е с нея в Кан .

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 17:46 от femmi2

# 683
  • Варненска клюкарка
За пореден път заваля, нещо при нас се намокри и останах без нет. Дано като се наложи да мога да пусна новата тема без проблем.
Арас с баща си, който както казах по-назад също е там Peace

# 684
 Защо родителите са там ?
Бел ,като се завали дъжд и буря и нета се скапва .

Вечерта ще съм през телефона ,ако мога ще пиша ,зависи от нета .
Сега излизам навън .

# 685
  • Варненска клюкарка

Нашия проблем многократно съм го описвала тука- имаме една резпределителна кутия навън която като се намокри... Отделно кабелите които сигат до нея минават по въздух въпреки забраната и често се случва някой да ги дръпне и пак увисваме, този път един немалък локален район ooooh!

От снимката с Арас и баща му виждам че събитието ще е май базар и хората ще трябва да купуват дрехи Peace

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 19:13 от Беллора

# 686
Ехоооо, миличкиииии. Hug.....Hug
Я да Ви нагледам по време на рекламите на Отвеяните. Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing

# 687
Днес за голяма моя изненада сред гугъл новините на телефона намерих нескопосана статия за епизод 70 от НИ, но все пак реших да донеса нещо от нея:

# 688
Рорчеее , взимай си  полянката с китки ,докато не е дошла Марга .

Нищо не виждам от статията .

Няма ли снимки ,айде чакам за тях ,а нищо не е сложено Frowning
Бел има проблем с нета .
Какво става с нашите хора ,дойдоха ли ?

# 689
Статията не я донесох, че е тъпичка. Донесох снимките от последната серия.
Дано Ети е била любопитна и намине да разкаже финала.

Общи условия

Активация на акаунт