Абе доста са му големи бузите за тази прическа, ръцете му сущо са бая пухкави, определено е по-дебел от Хаканчо 2 и Хаканчо 1
Марги за косачмката имаш отличен, ама май трябва и на диета да го сложиш, напраУ не ми се мисли сега Дуда като се научи да готви 
Това е от миналата седмица но съм забравила да го сложа.
Хазал Кая и Чагатай Улусой - самые популярные турецкие актеры Латинской Америки по версии канала TV Novelas Turcas

Слагам и един от коментарите под горната снимка за да го припомня, макар че съм слагала това през 2014 г. а Габи беше сложила награждаването от 2013г. Но назад в хилядите ни постове във времена когато изписвахме темите много бързо, нямат намиране а сега ми е попаднало, нека си го припомним

Исследование является довольно авторитетным и включает в себя политиков, актеров, ученых, писателей и других важные общественные деятели.
В этом рейтинге из турецких звезд - Джансель Ельчин, Берен Саат, Хазал Кая и Чаатай Улусой находятся рядом с такими всемирно известными фигурами, как Джулия Робертс, Николь Кидман, Пенелопэ Крус, Квентин Тарантино, Тайра Бэнкс, Марк Зукерберг и даже Ердоган из области политики.
Хазал и Чаги оценили в области Arts, Music, Cinema & Theater. Почитайте еще какие известные имена под фото😇

Рускините писаха за това че и видео имало докато обявяват кои са наградените, но навремето явно не сме попадали на него, жалко

Ох дано да се появи Ча. Аз не знам и Хазал дали ще отиде, че все още я разпъват по медиите, дали ще иска да се сблъска с нови любопитни

Хазал въпреки журналята ще отиде . Ча ме съмнява