ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 504

• 23 720
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • Пришълец
Heart Eyes

Феми, не съм съвсем сигурна, но май никакви снимки с нашите хора не излязоха newsm78

Хайде сега, кажи си честно Joyкато видиш маргаритки само за мен се сещаш или започна да ти харесва и на теб това малко съвършенство. Шегувам се, баджаначке. Благодаря ти за вниманието. Знаеш, много ги обичам...
Онзи ден Бел като беше донесла кадър от маргаритената сватба пак гледах, гледах какви са цветята в косата на Фера Joy Лени ми отговори веднъж, че са си маргаритки, ама ето нА, пак се зачудих да не би да са хризантеми Joy

# 691
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Чета, чета, и не мога да се начудя на акъла на рускините.  doh Ма тия вЕрно ли си мислят, че първата работа на една току-що разбрала, че е бременна жена е да си купи син бибеброн?!  Mr. Green Е немое са толкова тъпи!

# 692
  • Варненска клюкарка
И аз много харесах полянката, ама я оставих на Марги Laughing

Според мен тъй нареченото благотворително събитие си е чиста разпродажба, маскирана под благородната идея Rolling Eyes Примерно някаква тениска с цена да речем стотина ТЛ от които към 10 до 20 тл не повече, отиват за благотворителност, а реално Илка и сестра и си извъртяха един хубав бизнес Peace Пък и понеже сме в месеца на Рамадана и всеки прави каквато може благотворителност. Ча примерно се разходи до Грузия, още се чудя как не го емнаха родните жълтури че отиде да прави благотворителност на името на някакъв монах, а в Турция се е покрил... но сега имат друга залъгалка всъщност- докат им плаща Сера да я свързват с него само това ще къдрят #Cussing out Примерно Бергюзар Корел в кафето си ще храни без пари бедни хора, други купуват един микробус детски обувки и ходят да ги раздават... Peace Абе празник и всеки който има гледа да направи добро на този който няма Peace За снощното нещо да не забравяме и наема на мястото, кетъринга и въобще всичко което съпътства една такава работа и Илка се надяваше на голямо звездно присъствие, обикновено където има звезди има и камери, а от снощи нищо ooooh!

Горната снимка която сложих на Хазал не ми прилича да е от там Thinking Чисто стилово не прилича на ретро ислямския разкош който се виждаше там по снимката с позлатите и стълбището newsm78  

Проф, идея си нямаш какво още четох и как поливат Хазал, биберона го забрави щот и аз се вързах Embarassed Но това беше според мен нарочно, Хазал целеше да разберем без да го казва директно. В рамките на една седмица писаха че са я видели да купува биберон, тайнствен мъж се обади в онова предаване Ана Сайфа че я видял в аптека да си купува тест за бременност, Всяка която купува такива неща първо хубаво се оглежда и накрая го прошепва, горе долу като с презервативите е покупката на тест, само че смущението е от друго естество Laughing tooth  Синем Йозтюрк лайкна снимка от предаването, а това е просто едно от най-жълтите,при други обстоятелства едва ли би го направила, но Синем е близка приятелка на Хазал, мъжете им от години работят заедно, тя ли не е знаела... Flutter Въобще така бяха наредени събитията само за десетина дена, че да разберем. И накрая за разкош, журналисти с камери се оказаха баш пък пред клиниката от която излезе Хазалинда с цъфналия до ушаците мишо Laughing  Това всичкото няма как да е случайно.
Само не разбрах много защо хем направи всичко възможно слухът да пълзне, хем пък избгваше отговора Rolling Eyes
Иначе тези дни след онова което пусна Хазал в сторито изплува всичката стаена злоба и омраза към нея ooooh! Не мога да повярвам че се излива най-вече от жени които най-добре трябва да знаят какво са първите месеци и как се молиш всичко да се закрепи и да си седи там колкото трябва.

Последна редакция: сб, 25 май 2019, 11:07 от Беллора

# 693
  • Пришълец
Скрит текст:
И аз много харесах полянката, ама я оставих на Марги Laughing

Според мен тъй нареченото благотворително събитие си е чиста разпродажба, маскирана под благородната идея Rolling Eyes Примерно някаква тениска с цена да речем стотина ТЛ от които към 10 до 20 тл не повече, отиват за благотворителност, а реално Илка и сестра и си извъртяха един хубав бизнес Peace Пък и понеже сме в месеца на Рамадана и всеки прави каквато може благотворителност. Ча примерно се разходи до Грузия, още се чудя как не го емнаха родните жълтури че отиде да прави благотворителност на името на някакъв монах, а в Турция се е покрил... но сега имат друга залъгалка всъщност- докат им плаща Сера да я свързват с него само това ще къдрят #Cussing out Примерно Бергюзар Корел в кафето си ще храни без пари бедни хора, други купуват един микробус детски обувки и ходят да ги раздават... Peace Абе празник и всеки който има гледа да направи добро на този който няма Peace За снощното нещо да не забравяме и наема на мястото, кетъринга и въобще всичко което съпътства една такава работа и Илка се надяваше на голямо звездно присъствие, обикновено където има звезди има и камери, а от снощи нищо ooooh!

Горната снимка която сложих на Хазал не ми прилича да е от там Thinking Чисто стилово не прилича на ретро ислямския разкош който се виждаше там по снимката с позлатите и стълбището newsm78 

Проф, идея си нямаш какво още четох и как поливат Хазал, биберона го забрави щот и аз се вързах Embarassed Но това беше според мен нарочно, Хазал целеше да разберем без да го казва директно. В рамките на една седмица писаха че са я видели да купува биберон, тайнствен мъж се обади в онова предаване Ана Сайфа че я видял в аптека да си купува тест за бременност, Всяка която купува такива неща първо хубаво се оглежда и накрая го прошепва, горе долу като с презервативите е покупката на тест, само че смущението е от друго естество Laughing tooth  Синем Йозтюрк лайкна снимка от предаването, а това е просто едно от най-жълтите,при други обстоятелства едва ли би го направила, но Синем е близка приятелка на Хазал, мъжете им от години работят заедно, тя ли не е знаела... Flutter Въобще така бяха наредени събитията само за десетина дена, че да разберем. И накрая за разкош, журналисти с камери се оказаха баш пък пред клиниката от която излезе Хазалинда с цъфналия до ушаците мишо Laughing  Това всичкото няма как да е случайно.
Само не разбрах много защо хем направи всичко възможно слухът да плъзне, хем пък избгваше отговора Rolling Eyes

Странно наистина. Ако не е искала да се знае спокойно можеше да остави нещата на времето и като й проличи, иска или не всички щяха да разберат. Не е нещо, което задълго може да остане скрито. А тя типично по женски - хем така, хем иначе Laughing А от друга страна в първите месеци от бременността, пък и това нахлуване в личното й пространство... съобщи в подходящия момент, Whistling ден преди финала на дизито ли беше.
Да си изливат злобата, на нея повече й върви newsm47 Жалко, че негативните коментари са от жени, които явно преди да пишат много не се замислят Rolling Eyes

Нося и един Хаканчо за разкош, че скоро не съм hahaha

На мен пък тази сцена ми е някак комична, много я харесвам Joy

И още едно Joy

Последна редакция: сб, 25 май 2019, 12:43 от #m

# 694
  • Варненска клюкарка
Оо и аз я харесвам Heart Eyes Какъв е наперен тук, както най-му отива Laughing

А Мишо дори искаше да се похвали, но Хазалинда го дръпна и го пресече, пък неговата физиономия премина в едно усмихнато "какво да се прави шефа не дава" Joy Joy Joy А и принципно мъж излизащ от гинекологичен кабинет в такова състояние на духа, може да означава само едно, иначе няма и за какво друго да ходи в такъв кабинет де - или е за придружител ако има някаква процедура или да си види нероденото потомство Peace
Знаете че след първоначалната ми реакция когато не повярвах, няколко седмици лед това друга песен запях, но бях подведена от това че тя първо отрече, а и вероятно все още не е била в положение когато отрече Peace

# 695
Белл, в какъв смисъл негативни коментари. От колежки или обикновени жени. И какво ги бърка дали е бременна. Не мога да си представя какви негативни коментари може да предизвика нечия бременност.

# 696
  • Пришълец
Оо и аз я харесвам Heart Eyes Какъв е наперен тук, както най-му отива Laughing

Отива му, а Зиза по такъв повод казваше нещо в стил, ”завижда на всички дето го познават” hahaha

Аз пък признавам си се хванах на клюките, че Хазал е бременна дори, когато това все още не е било факт Joy

# 697
Цитат
Феми, не съм съвсем сигурна, но май никакви снимки с нашите хора не излязоха newsm78
Как е възможно  да няма нищо  при това нашествие на звезди и репортери ?  Shocked Фенове не са допускали , само за известни ли е базара ?  Ще чакаме следващите дни да излезе нещо .

Логика кво да прайш .   Тогава гостува на приятелката Джейда Дювенджи , която има две дечица и е купила биберон . Дори да е  момче Хазал има време докато роди да купи принадлежности .

За хамилето  по фигурата не личи. Журналята са нахални , не им е лесно на известните .

Последна редакция: сб, 25 май 2019, 16:23 от femmi2

# 698
  • Пришълец
Фемо, най-вече бюста буди подозрения, Whistling другаде и аз като теб не виждам съществени промени. И в лице много се разхубави.

Една сладка Айча Heart Eyes

# 699
  • Варненска клюкарка
От обикновени жени и най-вече във ВК. Поливането е много грозно, няма как да го повторя. Обвиняват я във всички грехове като се почне от там че забременяла преди сватбата, което от кога в съвременния свят се брои за прегрешение не знам, и се стигне до алкохоличка, нечистоплътна, физически недостатъци и куп още неща. Че сватбата била по причина състоянието и, че лъжела за срока, но други им напомниха за тези снимки и дата на която бяха пуснати е 5.01. цял месец преди сватбата и че ако състоянието и е било причина, то щеше да и е известно още от декември. Как в началото на декември е забелязана с майка си в булчински салон да разглеждат разни неща, което означава че макар и по това време да не е било известно е течала сватбената подготовка и не е бързано... Peace Използва се грозен израз за спешността на сватбата, който означава че се е случило забременяване най-меко казано от първия път все едно със случаен мъж, който се жени за нея само заради това. На български изразът няма превод, на турски също няма такъв израз. Ако беше вярно че се е омъжила по причина бременност и предвид подготовката течаща от няколко месеца, към днешна дата Хазал щеше да е не в 11 а поне в 20 седмица.
Ето снимките от 5.01. на главата и диадема с надпис брайд.
Я кяквя талия има тука и бюстът и е нормален, а първо там лъсват нещата дори и в много ранни срокове.Дори за показаната покана е нужно време да се поръча и отпечата и вероятно не е от предния ден, предвид и празниците около нова година.

Според мен ако е имало някакво бързане, то е било когато почти целия януари нямаше сериали и може би тогава да са се опитали да се вместят в това време, но не са успели, а първите сигнали че се подготвя сватба са от началото на декември Peace

Фемо, защото вероятно и нашествие на репортери не е имало, затова и снимки няма, освен тези които видяхме...
После ако някой разреди ще покажа и Дуда че много снимки ще станат в едно мнение Peace

# 700
  • Пришълец
Цитат
Малка и нежна, като кукла е Heart Eyes

Пък тези дето хвърлят кал по нея, да имаха основателна причина разбирам, а то smile3537
Какво по-нормално развитие на нещата от това след петгодишна връзка да последват сватба и бременност, пък дори и в обратния ред да бяха, пак нищо необичайно няма. Кукувици такива ooooh!

# 701
  • Варненска клюкарка
Такава е Марги, предполагам и затова са подбрали точно снимката където са една до друга със Сонгюл, която е слаба и така се вижда че и Хазал е, преди някой пак да се е произнесъл че е фотошоп. Много от идиотките пишат при рускините, но са от тюркски републики и тая жлъч я леят и на турски  в други социални мрежи ooooh!

Каква сладка Айча Heart Eyes Ама защо на двете снимки до мечката е с различни дрехи, фотосесия ли е или каво newsm78

Ех тези дървета Sunglasses Сигурно вече е забъркала кремчето tooth

# 702
Тия дето хейтят Хазал  без причина   ще им теглим по една....
Не съм се задълбочавала в коментарите ,но тези които я харесват се радват и поздравяват .

Сватбата  избързаха Хазал сама го сподели. Тогава не е  в положение .
Ако беше така да е проличало вече . Може без брак да живеят , така са решили .
Преди писаха го е развела с бившата му .

Последна редакция: сб, 25 май 2019, 16:43 от femmi2

# 703
  • Варненска клюкарка
Да и както винаги дори когато е ясно написано го тълкуват грешно. Тя е написала че са избързали със сватбата и вместо малка сватба през лятото с най-близките в чужбина, са предпрочели голямо тържество с всичките си приятели в родината точно в този период. Никъде не е писала че са бързали, а просто са избързали- макар и тънка, има разлика Peace Решението за сватба е било взето, просто са променили времето. А и лятото половината от този народ нямаше да може да присъства. Възможна причина би могла да е здравето на майка и, която на къната беше с 3-см. коса, може би наскоро да е приключила с терапиите, да предстоят нови и това да е удобното време... Както и много други неща може, но точно в този период не е била бременна, досега при нейния ръст, коремът и щеше да е доста голям Peace
Ох имаше и част че ето на, била скарана с Берен затова не я поканила. Не знам в кой кодекс пише че на сватбата си трябва да поканиш всичките си бивши колеги пък и други отбелязаха че Берен явно освен с 1-2 колежки не дружи с други хора, както и че не се разбира особено дори сама със себе си...
Най-новото е че са скарани с Бурак, щото нали всичко се тълкува по това  с кой се лайкваш и не се лайкваш в мрежите, щом не се била снимала с колегата значи са скарани. нищо че вчера излязоха едни снимки по които може да се съди че с Бурак са заедно някъде, вероятно с неговата любима и приятелка на Хазал Дениз Деде. Снимали са се с един и същ фен по едно и също време, а както знаем вече не са на работа...
Чакаме следващите конспирации ooooh!

# 704

2015 година  е била с бретон

Като не се зъби с конската усмивка е добре . Кремчета бърка и кекс от двата вида .
Мъжете имат потребности Mr. Green ако не Дуда ще е друга . Ако направи това , което се страхуваме Горко ни !  Като им дадът почивка ще ни осведоми нерде са  . Жълтурите ги пратиха Киво , Башак  , Дуда и Ча на семейна почивка в Париж ,  Ямайка и на луната  tooth

За луната е коментар от контакта  бъзикат са  : Дуда лети от щастие  на луната ще иде кО  трябва . Joy

Последна редакция: сб, 25 май 2019, 20:08 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт