ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 504

• 23 721
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • Варненска клюкарка
Ква Ямайка hahaha Има да ниже Дуда на кукичките стръв... Може вече и риба да се е научила да чисти Laughing

2015 г казваш е снимката Thinking Тоя до Дуда не беше ли един от Мъпета newsm78 Да не сЪ окажИ че Дуда и Ча вместо от 2016 г. се познават от 2015 newsm53

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 10:32 от Беллора

# 706
Бел така пише 2015  и аз се зачудих нали споря ,че не се познават отдавна  и ги уреждал .   Кво пречи да е била гадже на тоя  без да познава Ча .  Младежа  каква роля играе в мъпета сигурни ли сме че е същия ? Thinking

Ямайка ги пратиха , Ча ще си лови рибка сам , Дуда ще си пече  шаманското тяло на острова така става ли , трябва да го вардим  hahaha hahaha
ще ходим за риба  

Последна редакция: сб, 25 май 2019, 22:07 от femmi2

# 707
  • Варненска клюкарка
Ще взема да повярвам на Профа за 2015 г още повече и думите на Ча там пред Айшето че любимата му досега не е ревнувала от любовни сцени, щял да види този път как щяло да е...  Whistling Тооози път smile3502

# 708
Това за ревността може да го казва за всяка . На мен ми е любопитно но няма да разберем ,ще остане загадка . Как не го клъвна Айшето като е разговорлив доразвие за коя се отнася   .Що не бях аз ,щях внимателно да кажа ,казвате и този път на читателите ще интересно да кажете повече. Ако не иска негово право е .

Последна редакция: сб, 25 май 2019, 20:14 от femmi2

# 709
  • Варненска клюкарка
Микрофончето му се вижда Crazy
Вчера рускините бяха се заиграли с имената и визията на Хакан Демир и Хакан-Емир, Марги не само ти си забелязала физическата форма на двата образа и нещата с имената Laughing Ще се опитам да го намеря Crazy

# 710
Хакан - Демир и Хакан - Емир  готино звучиииии.  Марга добре се е справила с косачката  . Като почива го мързи.  Грозната брада ,която пусна бодеше очите. 

Бел ,ако искаш редактирай случва се в бързината  ,писала си 1016 година .

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 10:44 от femmi2

# 711
  • Варненска клюкарка
Това го сложих онзи ден но не знаех какво е, сега пише че щяло да е интервю за предаване в ЮТ Peace

# 712
Добър ден! Smiley

Интервю за Ютуб значи  . От базара нищо няма  . Чудно ми  как никой не ги е щракнал ,журналята нерде блеят не са ли били там ?

# 713
  • Варненска клюкарка
Аз писах вчера по въпроса- според мен Илка си направи една шумна реклама, а Хазал не отиде заради събитията от предните дни, в медиите все още я разпъваха че единия ден едно казала пък на другия ден друго, ай нЕма нужда, не и трябват нови подобни срещи ooooh! Ча не е обещавал да ходи, Дуда е била на РД на баща си, предполага се в Измир, имат снимка да танцуват баща и дъщеря, иначе можеше поне тя да отиде, нали Илка и е дружка... Peace Събитието си беше чиста разпродажба с бледи елементи на благотворителност Peace Дори да нямаше журналисти, не знам въобще дали е имало де, Илка нямаше да пропусне лично да се наснима с Хазал, Ча, Дуда и въобще някой звезден гост и да се пусне в сторито. Ако е имало нещо за гледане досега да сме го видели вече Peace

# 714
  • I Love You 3000
Отдавна не съм писала и много съм изтървала  Laughing Ако може някой на две на три да ми даде най - важното , което си заслужава коментиране Simple Smile

После ще дойда да пробвам да направя едно КС на финала , че вчера докато беснях по Джан Бей изгледах една част от финала и се спуках да се смея Simple Smile

Абе бая имам да коментирам , ама ще ида първо да се изкажа за Джан Бей , че вече не се сдържам.
Хайде моля ви се загледайте го, че много ми се коментира с вас Simple Smile

# 715
Илка си направи добра рИклама . Мдааам нямаше да пропусне да се фотне с аркадашите . Само с Арас видяхме снимка . Ча не е обещавал да ходи ,но за Хазал се надявахме .

Етиии ,не  ми се гледа нищо ,трудно ми е с тази визия на Джан .

Какво си изпуснала  ,Хазалка е хамиле наистина . Смятаме че ще е момиче .
Да го беше планувала нямаше  се получи  ,както стана сега .  Ще ставаме виртуални лели и каки .  
Чачо  започна да снима новите сезони на Протектора , каста е готов . Илайда Алишан не ми се нрави външно засега . Като актриса била добра казват . Играла е в Ямата при Арас .Не се знае тя ли ще е новата любима или Фунда ,може трета се пръкне .

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 16:15 от femmi2

# 716
  • Варненска клюкарка
Каква снимка и то само половин година след като е направена  Mr. Green 'Начи има надежда да намажем с невиждана снимка и от сватбата Laughing Дано Praynig

Ети набързо и най-важно Хазалинда е бременна в 11 седмица, значи към ноември ставаме лели Laughing

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 12:57 от Беллора

# 717
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Каква снимка и то само половин година след като е направена  Mr. Green 'Начи има надежда да намажем с невиждана снимка и от сватбата Laughing Дано Praynig

Ехааа!  Party Party Party Ама наистина най-близките!
Ще намажем естествено. Laughing

Ще взема да повярвам на Профа за 2015 г още повече и думите на Ча там пред Айшето че любимата му досега не е ревнувала от любовни сцени, щял да види този път как щяло да е...  Whistling Тооози път smile3502
smile3521 Ще дойдеш на моето ами  Laughing! Ама ти трябва още малко време, и още малко пуснати стари фотки.  Wink 
Феми, този до Дуда е точно от Олигофренията. Играеше го някакъв приятел на брата на Яманко, който освен това и работеше при някой от богаташите. Не знам актьорът как се казва, но помня, че е от Измир, като Дуда, с която има и много други общи снимки.  Peace

Ети, аз твоя Джан съм го загледала, че с Деметката са много сладка двойка, но нямам грам време за гледане на каквото и да е. И на Протектора даже не съм хвърлила поне едно око.  ooooh!

# 718

Илка са я поизрязали тук .

Мама Рафие е била . Мила снимка  , Хазал гушната  с близките хора.  Назад се  вижда Ча говори с някого .

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 16:17 от femmi2

# 719
  • Варненска клюкарка
В гръб са Ча и Гинчо, оставили са дамите и братока да се наснимат.
Естествено че ще е там майка му на Ча, сигурно и баща му. Нали бяха и на Делибалската премиера. Аз се учудвам на учудените на снимката на Хазал и майка и от сватбата, нима са очаквали че няма да е там Shocked Сигурна съм че новото семейство има и с Чачови и точно затова не ни ги пускат, сигур Чачун не дава, решил е че ни стига 2 порции Дуда за цяла сватба и е оставил само хазалинда да им се радва  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт