А и тя е много добре съчетана спрямо образа. Всеки детайл е барнат да съотвества на характера на героя. Сега е след една година бродене по моретата , защото се измъчва , че е осакатил съперника си , а остави и Санемката , защото тя не му повярва , че не е изгорил дневника й той. Та вида му точно в този момент пасва точно на емоционалното му състояние. А "първия" сезон визията пак съответстваше - световно известен фотограф , видял целия свят, снима природа , интересува се от глобални проблеми и ги представлява в обществото с уникален стил дори като шеф на рекламна агенция.
Сладко момиче, нежно, достатъчно нисичко, със светли черти ,който ще пасват до Чачо. Погледнала съм играта и в Чукура на две на три - добре играе, по - добре от главната (Сена),според мен. Но и двете ги сиктирдосаха от там и си направиха Коч -партия буквално
При положение , че не снима друг проект, няма нужда от промяна на имиджа, че да отвикне народа от даден образ
Заключението ми е - , че си е било от чист мързел
Дори и така да е какво ги бърка.
Толкова години са били заедно, дори и да е станала засечка , важното е , че Мишо, какъвто и да е, си е поел отговорността
Дано им е живо и здраво и леко да си роди Хазалка, друго не ме интересува!

Имай ценз! Толкова ли пък да нямаш смелост да му спреш кранчето и да го оставиш на сухо , да го видим какво ще прави тогава. Не премиери, ами в Кан килим върху килима ще й опъне, да не си цапа копитцата с мръсотията на холивудските величия 

Споко, не и е за пръв път, убедена съм че няма да е и за последен, но не се знае колко ще издържат нервите на Чачо и Гинчо.
Плаща ли не плаща това е положението . Ако обръща внимание на всичко ще изкрейза . 
Случайно се случи да участва в няколко мой любими филма и те са ми любими не заради него. - Да срещнеш Джо Блек, Легенди за страстта и най - вече Троя. Много ме е яд , че точно той игра Ахил и се налагаше да му правят мускули със СиДжиАй, като че ли нямаше кой друг да изиграе Ахил
Та разбирай , че изобщо не съм следила какъв и защо е бил навън. Особено пък като заряза и Дженифър за онази Скумрия Анка - хептен.
И той мълчи,а Дуда не вдига скандал и затова
Ей тази женица , защо такова ниско самочувствие бе
То хубаво да не ползваш огледала, ама не може да не се усеща , че е по - добра от въпросната.
Толкова пък малко влияние да няма над Чачо, че да го емне да сложи край на тази пародия веднъж завинаги. Или поне да го накара да си изиска от Гинчо опровержение, на него като не му се говори 
Вече са на големия пазар, там хората се извиняват, че пият изворна , ами не трапезна вода дори
На мен на такова започва да ми понамирисва
На запад и такива ги има - подписват договори да се правят на приятели и т.н. , че да може и другият след проекта да придобие някакво ниво. "Отмъстителита" са пресен пример. Актрисата дето играе Капитан Марвел е пълно леке и никой не я понася, но Марвел Студио трябва да я промотират като ново лице и всички са бетонирани с договори да се правят , че я харесват, че да може да се издигне и тя. Ако ги видите как се излага тя по интервюта , а те как едвам се сдържат. Опитаха се да я припишат като любима на героя на Крис Хемсуърт - Тор за вбъдеще и той горкия сега трябва да я носи на гръб , макар и видимо да не я търпи изобщо
На такова ми заприличва вече
Знаете ме , като отнеса плувката , спиране няма
При това без моди, яхти, шикозни гледки и известни колеги. На фона на конкуренцията в четвъртъците
Не са много актьорите способни да направят от нищо нещо 

Голям съм аитатор , ейй
Колко пъти трябва да пусне същото? Миналата годсина като пусна, награчиха Хазал, слагайки и думи в устата които не е казвала, после и там се наложи опровержение и ги принуди да се извинят пускайки видеото с думите и, но каква полза като после продължиха да си му връщат че им съсипа новината.... 

Идването на Енгин попромени някои неща, вероятно нямаше как да отсече всичко с един удар, но секнаха снимки и подмятания. Общо взето оставиха нещата кой каквото ще да си мисли, а ден преди финала когато вече беше все едно за рейтинг и реклама, госпожата пред отбрана тълпа излезе и каза че нямала любов. Колко удобно и навреме нали
Както Марга казва края на сериала не е причина да нариташ ашкъма
А до последно се държеше пред журналисти в стил "да, имаме връзка, но знаете че не мога да говоря"
Накрая отбраната тълпа журналисти точно достойно като за избрани не и зададоха нито един неудобен въпрос, нито един въпрос за Ча, все едно 2 сезона не бяха и чували че свързваха имената им, държаха се като добре предупредени и с предварително подготвени въпроси съвсем не като за случайна среща
Кооолко удобно нали 

Не е робот за мъжете в важен кекса . 
И утре да се разделят, това няма да промени нито казаното от него, нито това което видяхме- очевидно тя живее при него, очевидно не работят заедно и им е през ... за ПР, очевидно че може да изговори думите че има скъп човек в живота си, а не да прати журналята да пасат както правеше обикновено
Ама що бил казал скъп ми не бил казал че е влюбен- цитирам разни фенки
Ми това да не е романтичен сериал или Чачо да е 16 годишен че да изпада в телешки възторг- той пак много каза... Препоръчани теми