ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 504

• 23 719
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
На Делибалската бяха там и гледаха с него филма ,накрая се запрегръщаха   . Гордеят се със синчето . Никой не си е мислил ще направи такава кариера дори Ча ,който е искал да се занимава с баскетбол . Първият му проект и колежка му донесоха късмет плюс красота и талант .

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 10:43 от femmi2

# 721
  • I Love You 3000
Феми, ако го загледаш и усетиш химията , хич няма да ти пречи визията му Simple Smile А и тя е много добре съчетана спрямо образа. Всеки детайл е барнат да съотвества на характера на героя. Сега е след една година бродене по моретата , защото се измъчва , че е осакатил съперника си , а остави и Санемката , защото тя не му повярва , че не е изгорил дневника й той. Та вида му точно в този момент пасва точно на емоционалното му състояние. А "първия" сезон визията пак съответстваше - световно известен фотограф , видял целия свят, снима природа , интересува се от глобални проблеми и ги представлява в обществото с уникален стил дори като шеф на рекламна агенция.

Много ми се ще да съм те убедила да го погледнеш  Mr. Green Mr. Green

Профи, докъде стигна? Хайде , че го рестартираха Simple Smile

Така сега по същество:

1:Новата партнерка на Ча , ако е тази от Чукура , аз съм за  Party Сладко момиче, нежно, достатъчно нисичко, със светли черти ,който ще пасват до Чачо. Погледнала съм играта и в Чукура на две на три - добре играе, по - добре от главната (Сена),според мен. Но и двете ги сиктирдосаха от там и си направиха Коч -партия буквално  Laughing Laughing На Сената влязох да изгледам умирането , само заради Арас, но на тази не съм. Може и да намина тези дни да видя как е и тогава пак да си дам мнението.

2:Чачо като му видях онзи дни лимбата с фризьорския стол , как беше силно опъната назад , веднага асоциирах с на Джан Бей опнатата коса как я подготвят да му сложат изкусвен кок Laughing И аааха да ми остане време да напиша , че според мен на такава прическа отиват нещата и той взе , че се окастри Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Лошо няма , защото не съм съгласна , че на Чачо му отива и ще му отива подобна прическа като на Джан Бей. Но ми стана интересно , защо толкова време от 2-ри до сега се беше оставил да му расте newsm78 При положение , че не снима друг проект, няма нужда от промяна на имиджа, че да отвикне народа от даден образ newsm78 Заключението ми е - , че си е било от чист мързел Laughing

3:За Хазалка - радвам се , ама и в същото време ми е много жал. Така е с всички известни когато забременеят. Не може да си се нарадват хубаво на момента от страх от журналисти и разни други. Много ясно , че няма да каже. Нормалните жени крият до 2-ри , 3-ти месец, защо на нея да не й е позволено?! А още повече , гледай как се ровят , да смятат кога е направено. На мен ли само така ми се струва или искат да го изкарат, че заради детето се е оженила? newsm78 Дори и така да е какво ги бърка.  #Cussing out Толкова години са били заедно, дори и да е станала засечка , важното е , че Мишо, какъвто и да е, си е поел отговорността Naughty Дано им е живо и здраво и леко да си роди Хазалка, друго не ме интересува!

4:Имам усещането , че ако не беше забременяла , със сигурност можеха и щяха да избутат още един сезон на сериала. Последно като погледнах имаше хляб за още един сезон. Пълнежа толкова изпъкна в последните 20 -тина серии, че преспокойно можеха да го продължат. Пинокио, Туфи и Мъжка Фера на много места влачиха по две три серии на гръб. За сметка на тях образа на Сашо отиде на 15 план, но той и в началото си беше "Фантомът от операта"  и така си и изкара. Тъй че , дали щеше да е там или не нямаше голяма разлика. Аз спрях да се интересувам за неговата персона,като видях , че няма никакви изгледи да ми я обяснят. А за Филизкиния образ хляб винаги щеше да има - тя майката орлица на толкова народ бакиите имаше да оправя , та безсмислен образ нямаше как да стане Naughty Naughty

5: За Сера имах нещо да коментирам - някаква новина и Ча и бебе. Но ако може да ме въведете , че да се сетя какво имах да казвам Simple Smile

# 722
Етиии ,коментирай с твоето чувство за хумор как Дуня се кефи и слага в сторито лодки ,модки ,люляци кога са заедно в ашкъма .

За Хазал не е първата ,нито последната,която я разпъват журналята и недоброжелателите .
Смятат , щото е хамиле избърза със сватбата ,което Не е вярно .

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 16:40 от femmi2

# 723
  • I Love You 3000
Чакай малко сега - Дуда снимала храсталаци , цветя и т.н. Какво общо има това с Чачо? Него снимала ли го е до тези храсталаци или не? Виж ако го е дзакнала прав до някой храсталак , не знам колко си струва коментара. Освен с проява на лош вкус и неточно време - не знам какво повече бих могла да кажа Laughing Laughing ooooh!

Знаеш , аз я жалея Дуда чисто и просто от женска гледна точка. Еманципация - филан-фалан  Laughing Laughing
Ама завалийката ако се е докарала до там , че да намеква по храсти и сенки , че е с Чачо, вече минава в границата на глупостта за мен. Това нито е търсене на слава вече , нито пък е някаква пълноценна и здравословна любов. Малко гордост, бе жена Naughty Имай ценз! Толкова ли пък да нямаш смелост да му спреш кранчето и да го оставиш на сухо , да го видим какво ще прави тогава. Не премиери, ами в Кан килим върху килима ще й опъне, да не си цапа копитцата с мръсотията на холивудските величия Simple Smile
Или пък Чачо е толкова велик любовник и Дуда е на принципа - Защо да наказвам себе си, като наказвам теб  newsm78 newsm78

# 724
Не го е снимала още до храсталака и дървета Чачо ,той не дава .   Редовно показва двора  в къщата . Друго имах предвид наскоро бяха на почивка ,ама Нейсе остави коментара .

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 16:48 от femmi2

# 725
  • Варненска клюкарка

Ходих да гласувам.
И веднъж вече започнах да пиша а страницата претърпя срив, сега втори опит, дано да успея ooooh!

Ети по точките да се изкажем:
Първо за Илайда- точните думи са  сладко и нежно момиче. То всъщност, като се раСоди човек по първите  10 сериала в рейтинговата таблица няма ни един в главна роля да са наринали някоя с вид на разпоретина. Да кажем че Ча не винаги е имал такъв късмет, но ето че Нетфликс засега добре се справя.

2.Визията на Ча през времето когато не работи си е чист мързел. Помниш ли как изглеждаше Брат Пит по едно време, модата в стил "не ми пука" за Ча мисля че е нещо повече от мода и видът му на току-що изпълзял от кофата за боклук показва и характер.

3.Така е, искат да я изкарат че се е омъжила заради детето, а елементарна сметка показва че ако беше така, срокът на състоянието щеше да е доста голям.Жълтурите вече се поуспокоиха, но антифеновете и никога, каква ли не я изкараха, като че ли техните любимки с мъж досега не са лягали Shocked

4.Права си за продължението. Съвсем сериозни такива слухове излязоха през март месец, тогава е забременяла. На тези времена кой праща на финал сериал с рейтинк 5-6% Последните 3-4 серии падна на 4-5 но всички паднаха сериозно, по това време на годината е така.

5. Сера какво да и коментираш. На хоризонта ни филм ни сериал, пиари се жената както най-добре знае. За съжаление това включва името на Ча #Cussing out Споко, не и е за пръв път, убедена съм че няма да е и за последен, но не се знае колко ще издържат нервите на Чачо и Гинчо.

Ети аз много трудно заглеждам сериали, но химията на Демет и Джан я установих от пръв поглед. Доста се посмях с няколко откъса. Ама много ме мързи, обичам кратичките неща, даже от години най-предпочитам документални филми.
Това което снима Дуда около Ча, не го е позволявал на никоя друга, така че който редовно следи нещата знае че и това което показва е много hahaha

# 726
Колко са истински и сладки на снимката  от галата . Лошият им вкус ги раздели . Сега мама Рафие ще гледа Дуда .

За особота кво да кажим...  Играла е с други колеги , Чачо не спряха да си съчиняват  ooooh!   Плаща ли не плаща това е положението . Ако обръща внимание на всичко ще изкрейза .  
Берен я клявкат за развода  не им сфащам спатийте . Един път намеква , после всичко  било наред . Писаха че си търсела жилище . 

На  едно мнение сме за Ча  като няма проект мързелува ,  като се наложи влиза във форма .

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 10:45 от femmi2

# 727
  • I Love You 3000
Бел bouquet

1: Брад Пит никога не ми е бил любимец - даже обратното Sick Случайно се случи да  участва в няколко мой любими филма  и те са ми любими не заради него. - Да срещнеш Джо Блек, Легенди за страстта и най - вече Троя. Много ме е яд , че точно той игра Ахил и се налагаше да му правят мускули със СиДжиАй, като че ли нямаше кой друг да изиграе Ахил ooooh! Та разбирай , че изобщо не съм следила какъв и защо е бил навън. Особено пък като заряза и Дженифър за онази Скумрия Анка - хептен.
А това да си ходят като пълни убитаци по улиците ми се струва , че  го е прихванал от Американците. Те така си вървят там , като са между проекти. Едно за да крият визия за следващ проект, едно защото в ЛА освен хора занимаващи се с филмова индустрия (и изобщо с шоубизнес) и такива ,които са се провалили в опита си да се занимават с това, но не са успели и живеят на улицата - друго няма. Те си имат цял булевард , на който подобните живеят и си изкарват прехраната с просия или ровене по кофите. Тук-таме има и по някой турист - но тези са видими и от космоса Laughing И понеже са свикнали на клошарите да не им обръщат внимание, че я му е поискал пари за хляб , я роля в някой касов филм, се стараят да не се вглеждат в тях. Затова много известни, който живеят там или пребибават известно време  там се обличат повече като клошаракиси с цел да не ги забелязват. Та Чачо при всяка възможност е там , нормално е да прихване от култура. Като добавим и вродения му мързел - тамън Laughing Laughing

2: За Сера доколкото разбрах е "приписала" бебе на Чачо , така ли? ooooh! И той мълчи,а Дуда не вдига скандал и затова ooooh! Ей тази женица , защо такова ниско самочувствие бе ooooh! ooooh! То хубаво да не ползваш огледала, ама не може да не се усеща , че е по - добра от въпросната.  ooooh! Толкова пък малко влияние да няма над Чачо, че да го емне да сложи край на тази пародия веднъж завинаги. Или поне да го накара да си изиска от Гинчо опровержение, на него като не му се говори ooooh!
Гинчо и той хич не си пази клиента. Naughty Naughty Вече са на големия пазар, там хората се извиняват, че пият изворна , ами не трапезна вода дори  Laughing
Дали нямат някакъв подписан договор за "промотиране" за известно време newsm78 На мен на такова започва да ми понамирисва newsm78 newsm78 На запад и такива ги има - подписват договори да се правят на приятели и т.н. , че да може и другият след проекта да придобие някакво ниво. "Отмъстителита" са пресен пример. Актрисата дето играе Капитан Марвел е пълно леке и никой не я понася, но Марвел Студио трябва да я промотират като ново лице и всички са бетонирани с договори да се правят , че я харесват, че да може да се издигне и тя. Ако ги видите как се излага тя по интервюта , а те как едвам се сдържат. Опитаха се да я припишат като любима на героя на Крис Хемсуърт - Тор за вбъдеще и той горкия сега трябва да я носи на гръб , макар и видимо да не я търпи изобщо Laughing
Та и Сера да не е подписала навремето някакъв договор за ПР промотиране , за известен период от време или до нов успешен проект и затова да се позволява това безхаберие от страна на Чачо и Гинчо newsm78 На такова ми заприличва вече newsm78 newsm78

Може и много да фантазирам Simple Smile Знаете ме , като отнеса плувката , спиране няма Laughing Laughing

# 728
  • Варненска клюкарка
А Хазал ще го запомни НИ както никой друг сериал в който е играла. Омъжи се, забременя, и изкара 70 серии във времена когато това се постига много трудно Peace При това без моди, яхти, шикозни гледки и известни колеги. На фона на  конкуренцията в четвъртъците Peace Не са много актьорите способни да направят от нищо нещо Peace

Статистиката за сериала:

https://vk.com/diziturk?w=wall-1657033_2287269

Оказва се че средната гледаемост на НИ е само със 100 хил по-малко от феноменалния феномен и всезвездния му каст, моди, неспирна реклама и почти никаква конкуренция в петъците.

Фемо въпросната особа това прави, най доброто и умение се състои в това да ни накара да говорим за нея, аз вече съм решила да спра, не искам да и правя добро. Докато не ме провокира с поредната си наглост може би.
Ако някой разреди ще отговоря и на Ети и ще се постарая да не я споменавам повече Peace

# 729
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мисля, че Гинчо, като му прекипи от изцепките на Сера, пуска по някое много точно изречение в социалните мрежи.  Peace

# 730
Гинчо всяка година опровергава фантомните лайкове .  
Ети ,той няма вина  . Дуда като иска такъв мъж трябва да свиква с жълтата преса. Забременил  особата пълни смехории. Дуда кО реши да ражда не ми се мисли . На нея няма да и пречи на кариерата ,щото няма такава . Ча ще го дондурка.

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 21:06 от femmi2

# 731
  • I Love You 3000
Ми да му вдигне скандал, че ако се обяви за зает с нея тези неща ще спрат Naughty Laughing Laughing
Хубаво е ако още вижда еднорози в очите му , но след повече от 3 години силите в една връзка започват или лека по -лека да се уравновесяват или се разбира , че не са един за друг и кой откъде е. Толкова пък да не смее да си поиска и отстоява заслужено уважение ooooh!

А и Бел, ако решиш да прецапаш Джан Бей , може и с мишката. Няма да изпуснеш нещо основно Simple Smile Голям съм аитатор , ейй Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 732
  • Варненска клюкарка
Ми той Гинчо пусна опровержение, не че някой се впечатли, явно трябва да си оправдаят получените пари ooooh! Колко пъти трябва да пусне същото? Миналата годсина като пусна, награчиха Хазал, слагайки и думи в устата които не е казвала, после и там се наложи опровержение и ги принуди да се извинят пускайки видеото с думите и, но каква полза като после продължиха да си му връщат че им съсипа новината.... ooooh!
Не знаех че падругите имат подобна на нашата поговорка за поръчването на музиката и за плащането, но оказва се че и там взеха да стоплят и да да си казват как им изглеждат нещата...

Ети, аз никога не съм харесвала Брад Пит, нито онази скумрия втората му жена. Дадох го като пример защото искам не искам, не можех да се размина с инфото за него когато ровех за Холивудски новини. Като сега като чета за турските актьори е, търся за 1-2 намирам за всички 33uu

За договор за пиаяренето по време на мъпета съм убедена че е имало. Нашия човек както много пъти съм казвала не е от най-умните и глупостта му и липсата на опит в тънките игрички в онези времена му излезе през носа. Затова и само 1 сезон си изтърпя мениджърката която го вкара в това Peace Идването на Енгин попромени  някои неща, вероятно нямаше как да отсече всичко с един удар, но секнаха снимки и подмятания. Общо взето оставиха нещата кой каквото ще да си мисли, а ден преди финала когато вече беше все едно за рейтинг и реклама, госпожата пред отбрана тълпа излезе и каза че нямала любов. Колко удобно и навреме нали Wink Както Марга казва края на сериала не е причина да нариташ ашкъма hahaha А до последно се държеше пред журналисти в стил "да, имаме връзка, но знаете че не мога да говоря"  ooooh! Накрая отбраната тълпа журналисти точно достойно като за избрани не и зададоха нито един неудобен въпрос, нито един въпрос за Ча, все едно 2 сезона не бяха и чували че свързваха имената им, държаха се като добре предупредени и с предварително подготвени въпроси съвсем не като за случайна среща Peace
Наскоро видях в интернет че всички линкове към статии, видеа и снимки за отношенията и с Музафер Йълдъръм са старателно заметени, а другите новини от онзи период си стоят Whistling Кооолко удобно нали newsm53
Това за което говориш за Холивуд са добре известни стари номера. На кой за да прикрият ориентацията му, кога заради повдигане интереса към дадено нещо което се разминава с предварителните прогнози и ще има връщане на пари по рекламни договори... Преди 4 години имаше подобен скандал и с тенесисти, не им помня имената, писала съм за случая при нас Peace
Че Крис Хемсуърт как посмяха да го овъртолят в слухове с друга, то от самолет си му личи как си обича жената newsm09

Фемо за Берен много разочароващо напоследък. Пише пълни глупости в мрежите. Не знам пияна ли е била докато го прави, но определено личи че не се разбира никак добре сама със себе си. Не знам мъжът и как търпи това 33uu

Давайте да изпишем днес темата, остават 2 мнения за да мога да пусна новата Peace

# 733
Ети,тя е скорпион по зодия . Не мисли че не му се сипва . Както казах в предния пост като иска такъв мъж ще търпи .
И тя се облагодетелства заради него .

Уважа я  по сто пъти ден Joy  Не е робот  за мъжете в важен кекса .
Дали е такъв любовник като филмите ,знаят само гаджетата му . Казват че е романтичен  . Не мой да е дръвце ,като те погледне и си на луната Joy

Брад Пит на мен не ми е от харесваните .

# 734
  • Варненска клюкарка
Ети, то е ясно че тази връзка няма да просъществува безкрайно. Той е млад, тя чисто по женски и предвид напредващите години може би ще поиска деца... вероятно ще и се наложи да си ги прави с дуг Mr. Green Но Ча въобще за пръв път се отпуска да каже толкова колкото каза- че имал много скъп за него човек, че отгоре на всичко и официално я заведе и показа пред 500 човека на сватбата на Хазал Shocked На много сватби и годежи е бил откак го знаем, но за пръв път се появява с половинката си, затова казвам че за него един вид действията му трябва да се разглеждат както се чете между редовете. Накратко това което той показва от своя ЛЖ означава много повече от това което други показват Peace И утре да се разделят, това няма да промени нито казаното от него, нито това което видяхме- очевидно тя живее при него, очевидно не работят заедно и им е през ... за ПР, очевидно че може да изговори думите че има скъп човек в живота си, а не да прати журналята да пасат както правеше обикновено Peace Ама що бил казал скъп ми не бил казал че е влюбен- цитирам разни фенки ooooh! Ми това да не е романтичен сериал или Чачо да е 16 годишен че да изпада в телешки възторг- той пак много каза... 

Общи условия

Активация на акаунт