ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 504

• 23 723
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Варненска клюкарка
Пълната версия на репортажа преведена на руски:

Цитат
Полная версия репортажа

Отношения пары начались 2,5 года назад. Мы еще никогда не видели их вместе, кроме как на фотографиях. В последний раз они показались вместе на свадьбе Хазал Кая. В этот вечер пара посетила спектакль "Трамвай "Желание".
(дальше идет то, что мы уже видели) Затем
репортер говорит оператору: "Повернись, повернись", - все начинают хихикать.
В то время как Чагатай бей рассказывает о своих планах на лето и об их общих с Кыванчем Татлытугом хобби, Дуйгу Сарышин стоит у лифта.
— Летом я буду работать.
— А ваше увлечение рыбалкой с Кыванч беем?
— Да, у нас общие увлечения.
Через некоторое время мы вновь встречаем влюбленную парочку, которая заблудилась на нижнем этаже ТЦ. Дуйгу Сарышин пытается по телефону выяснить место парковки, а Чагатай следует за ней по пятам.
Ведущая: Они растерялись, не знают куда идти
Гость: Может быть, они подходят друг другу.
Ведущая: Чагатай набрал пару кг, а Дуйгу сделала волосы темнее.
Айдын: да ладно!Ч то ему стоит похудеть два раза побегает, три раза поднимет штангу, правильное питание и снова глядишь стройный как кипарис.
Гостья (актриса из Англии, турчанка): Какое у него красивое лицо
Вед: Он вам нравится?
Гостья: я не видела его на экране, но лицо у него очень искреннее, внушающее доверие

Тези пишат че връзката им е започнала преди 2,5 години, гледам че в Т се тълкува и като 2 години и 5 месеца, както и като 2 години и половина, все едно, значи е както аз казвам, октомври-ноември 2016 г.  Peace Много бе Shocked Първата и поява в сериала е през декември, вероятно снимана края на ноември Peace

Вярно не могат да си намерят колата на паркинга Laughing Дуда се обяснява с някой по телефона явно очаквайки помощ да се ориентират, а Ча пита репортерите къде е изхода  Joy Joy Joy  Случва се, аз и без да пия се замотвам на подземните паркинги

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 15:27 от Беллора

# 61
  • I Love You 3000
Нета ми се скапа онзи ден и не си довърших КС-то , та затова почвам пък докъдето стигна:) Че последните им сцени са много смешни Simple Smile

Бандата на Пинко са пред Чифлика да спасяват Рахмет и леля Неджибе.Акции самодейни ooooh! ooooh!
Докато се мъдрят Батман и Робин(Пинко и Туфи) , Хандето напудри мутрата , мацна кармазЪ на устата и хукна да влиза и да сваля Мафиозо  hahaha hahaha
Тамън да режат на МФера пръстета едно по едно , за да издаде къде е баща му. Той обаче се не дава, ама като чу , Че Хандела иде и тропа на вратата омекна. Тя се прави , че не се познават и взе да сваля Мути, ама он не издържа и се разкодкодяка , та ги отведоха с лелята пак в конюшната Simple Smile

В колата Чичека опело им прави, че всички умрели и т.н. Ама Хандето опасна писа смс, че го замаява и онези са в конюшните , да влязат и да ги приберат по някакъв начин. Чичека и Туфи веднага скроиха план, ама Пинко обиден, че му взимат хляба от ръцете. Той бил профи полицай, той трябвало да прави операцията Joy Joy Joy JoyИ си приписа плана на Чичека за негов ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Хандето подмами пазачите и ахаа да ги развърже и онез пак се върнаха. А Рахмет й се моли да се маха , че щели всички да изтрепят, много били.

На село Сашо взел златото от Фикри и го връща на Зихни. Липсва гривна и нещо , но щели да му ги изплатят по нататък. Зихни ги приютява и ще ги прави хора.Оттук нататък им бил той баща. Айде малкия Фико да почва да помага с него на магазина. Голям бил, няма учене вече. Ще почва работа  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

И ето го нападението на Отмъстителите hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Че и музичка на Пинко Розовата пантера ми се струва , че чувам hahaha hahaha

Чичеката замами шофьорите на камиона със сено , а онези двамата се натовариха вътре и влязоха в Чифлика.

Докато десет мутри облечени в Армани разтварват бали със сено #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Joy Joy Joy Joy,
Туфи се опитва да отвлече вниманието им с пръчки, докато Пинко нахлува ooooh! ooooh! Joy Joy
Хаххаха ама хич не гледа къде върви и насреща му един с патлак. Обаче той не се дава , полицай бил , обградени били, да се предадат. А онзи му вика :Айде бе , нали си разжалван. Ние те проучихме. На Пинокио му се спече яйцето на д-то Laughing Laughing Айде и на него въжетата и в конюшнята.

Рахмет:Ах, Пинко Аби
Неджибе:Малее ама те и полицията са хванали Laughing Laughing
Пинокио:Добре ли си, лан?
Рахмет:Ааа супер съм не виждаш ли Simple Smile Добре дошъл. Защо си дошъл? Laughing Laughing Laughing /Пинокио ми е фаворит - толкова е некадърен актьора , че само от това ми става смешно/
П:Дойдох да се позабавлявам. Доволен ли си, братле?
Р:Аааа супер , защото на нас ни е много скучно тука Laughing Laughing
П:Споко не се тревожете. Туфи е отвън , той ще ни спаси, аз се жертвах като примамка, да отвлека вниманието hahaha hahaha hahaha hahaha /Пълен луд е тоз Пинко - само заради неговия образ си струва да гледаш/
Р:Остави тази работа ти.
П:Добре ли си , лан?
Р:Добре съм , добре.

Айдеее Туфи чу , че са хванали Пинко и се разпръснаха да търсят , с кой е.

Т:Е сега ми се ..... мамата
Бандюга с пистолет:Точно така , върви hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

А онез не спират да се карат вътре.
Р:Що ми намесвате гаджето в тази работа.
П:Аааа ти да забъркаш Чичека. Че тя ми е по -ценна от твоята hahaha hahaha
Р:Това ли говорим , бе...
Н:Че тази гадже ли ти е , бе? Какво се умилква около този плешив пингвин? - Срамота!
Р:Млъкни за малко , бе лельо , млъкни!
П:Братле спокойно, планът тече както трябва .....

ииии хоп в този момент вкарват Туфиии

Туфи:А добре заварил
Р:А добре дошъл. Гледай , тече както трябва hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha /Пинко е веднъж/
Р:Добре си дошъл Туфи
Т:добре съм заварил, скъпи Рахмет.
Р:Айде нас мани, ами ти как се озова тука?
Т:Заради този..Да съм отвлечал вниманието и мен хванаха. От мерак да се прави на полицай сега и аз съм тук Simple Smile
Р:Добре ти се е получило, аби.
П:Аркадаши споко, Чичека още е навън. Като види , че ни няма, ще звънне на Салих. До довечера ще сме свободни ,вярвайте ми.
Т:Така така, довечера сме си вкъщи лельо Неджибе, споко  hahaha hahaha На една Чичек останахме hahaha hahaha hahaha
П:Какво не й харесвате на моята Чичек , бе?
Р:Аби дай да помълчим за малко , става ли?
Т:Да ни починат главите.
П:Добре де , ще мълчим, ще мълчим.

Чичеката никакъв Салих не търси и тя нахлува Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing И кучето я сгащи  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 62
  • Варненска клюкарка
Ети bouquet

Търсех едни линкове по старите ни теми, а попаднах на това, само че го слагам с опциите на мамата че повечето снимки които сме слагали преди вече не се виждат ooooh!

Сложили са снимка на първата сватба, но става въпрос сет на сватбата на Корай. Ча и казва че иска да се ожени за нея, а Хазал отговаря че някой ден ще направят двойна сватба, а Ча пита коя ще е другата двойка hahaha
Двойна сватба не направиха, но Ча се показа с Дуда както с никоя друга tooth

# 63
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ети  Hug
Белл  Wink  hahaha

...
Тези пишат че връзката им е започнала преди 2,5 години, гледам че в Т се тълкува и като 2 години и 5 месеца, както и като 2 години и половина, все едно, значи е както аз казвам, октомври-ноември 2016 г.  Peace Много бе Shocked Първата и поява в сериала е през декември, вероятно снимана края на ноември Peace
...
newsm47 Колко пъти казвам, че той си я довлече Кака в Ичердето!  smile3521

# 64
 Как я довлякъл , ще споря  . Две години и половина  ги броя за три щото толкоз ще станат през 2019 . Ноември , декември влиза на мястото на убития полис . Уредена или не  видяли  се там , тя мой да има малко реплики , гонеше Сарп и кебапчията  и Ча я фиксирал  . Любопитно ми е  как я ухажвал  , кой е направил крачката . Дуда не вярва на късмета си .   Първата целувка гА е била  Mr. Green тия репортери    не знят кви въпроси да задават , а им падна в ръцете на паркинга . Питайте ги тия неща  дето ние дискутираме  къде ти акъл  ooooh!  щастливили сте , заедно ли сте . Ми то се вижда  ,   нема са нещастни да стоят заедно . Дуда се хили и вика не виждате ли .    Оф тоя мъжки екшън къде  извади късмет тая  ..  Слагахте снимки с един от мъпета и Дуда   интересено  кво  прави с тоя .  Инат съм и  си вярвам се запознали на сета .
 После ще се изкажИм и дъфчем останолото    бетер най - обсъжданото чифте ooooh! ooooh!  Така ще е като показа и не се крие . Така продецира като  е влюбен . Кво го спечели ? Интелигентост , лоялност  , за него е хубава . Вкусове различни  , не е префърцунена .

Вероятно излъга в зимния  репортаж гА си мяташе колана на сакото че няма време за любов  или са били начална фаза с Дуда .  Ний се вкарахме в тая фаза , Маргиии тихата ни лудост  hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 17:46 от femmi2

# 65
  • Варненска клюкарка
Проф и аз това казвам, ма Фема не вярва hahaha Тези коментират откога датират отношенията но няма как да знаят от колко време е познанството. Подозирам че Дуда от доста време се познава с Гюнгьоровица и по нейна линия се сближи с Илка. Като нищо може да е била на сватбата на Гюнгьорови която беше през септември 2015 г. Тези дни рускините отново се присетиха за думите му в интервюто на Айше жрналистката за любовната сцена където отговаря на въпроси за севгилито си и казва че досега не е ревнувала, щял да види как ще е този път. Питам се и аз като падругите от какво не е ревнувала "досега"  че то преди Ичерде има един Делибал и от колко време датира това "досега" newsm53  И че като нищо клюкарите може да са не са съвсем наясно с датите hahaha
Преди около 2 години бях чела нещо при рускините, тогава не обърнах голямо внимание че бяха посочени разни връзки между хора чиито имена не ми говореха нищо, но пишеше че зетят на Дуда има бизнес отношения с Лабумски Peace
Фемо една роличка за 2 реплики всякак могат да я измислят. Ей на убили полиса и вкарали на негово място кака, колко му е 33uu

# 66
Кой зет на Дуда ,мъжът на сестра й ли има бизнес отношения с Ла бумски ? Запознали се в бара . Това мога да го повярвам . Датите и периодите ни интересуват за сега предполагаме но точност никой не знае . Само те си знаят и няма да ни вденат . Да кажем че ги попитат , ако са на кеф ще отговорят .  Това досега не го е ревнувала неговата ,може да говори за друго лице . Една година  имаха връзка с Гюненч . Кога е приключила ? С Хазал имат любовна сцена ,после с Гизем.  Дойде мъпета ,тогава според мен беше свободен . Това са мой размисли .  Е ,как да стане тая ревност ?  ПО  любов и страст ли бе го опишеш  , Отвратително #Shocked   . На него му е зор и Гинчо гледаше го отдалечава през свободното време .
 Протектора ,севгилито добре го е приела ,щом са Хепи  не си е стегнала парцалитИ  . Това е част от актьорството  Дуда знае това ,тя е  в тези среди .

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 17:48 от femmi2

# 67
  • Варненска клюкарка
Това досега не го е ревнувала неговата ,може да говори за друго лице .

Може, да речем че превода не е достатъчно изчистен и става въпрос за друга, а не за една и съща  жена с която е сега и чиито реакции щеше да види Ча след излизането на Протектора. Да речем че става въпрос за времето на мъпета, тогава жълтурите го свързваха със Сера с която имаха много любовни сцени в сериала ио много хора бъркаха сериал и реал hahaha Предвид клюките, и казаното от Ча че севгилито му досега не се е случвало да го ревнува от любовни сцени на екрана значи Сера не го е ревнувала от самата себе си Joy Joy Joy  Няма как да става въпрос за нея Joy Joy Joy Джейда Гьоненч половин първи сезон е работила на сета, а Хазал доколкото са имали любовни сцени първия сезон на АФК си имаше човек до себе си, втория сезон се разделиха с каката, но и ми е малко смешно 33-34 годишна жена да го ревнува на тогаващните му години, едва ли е очаквала много от един келеш, освен да развиват основна дейност hahaha Та остава въпроса коя не го е ревнувала в такива сцени с колежките му. Аз си мисля за една с която според мен проживяха 2 негови проекта, ама няма да се повтнарям, много рязко приключиха там ... с "приятелството" Mr. Green

Не са спазени пропорциите, Хазал без токове му стига до рамото, но сложих колажа заради друго. Това е видът и от началото на миналия май на РД на Иляс Гюнгьор. Видно е че миналата година е била дори по-пълна от сега.
Иначе с Ча фигурите им доста си приличат и двамата са трътлести и късокраки, разликата им идва от ръста Peace Peace

Преди малко гледах фраг на НИ и там Хазал беше с корем, но не знам нейният собствен ли е или на бременната и героиня 33uu Предполагам че е на Хазал защото по турските сериали почти винаги бременните героини първите месеци на бременноста ги показват без кореми, а в последните им правят някое малко коремче Peace

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 18:56 от Беллора

# 68
  • I Love You 3000

Фрага на НИ- пак крадене на АФК.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Филка и Сашо се скарват , Филка отива да говори с него , ама пак зад вратата чува , че не избира нея уж и си тръгва  ooooh! ooooh! ooooh!

Тя както има и пари сега , че спечелиха 1 милион лири от лотарията, като нищо да хукне за 3 години.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Ама разликата е , че има багаж.

Бел, на някой клипчета личи корем, но не се разбира нейн ли е или не newsm78 На вечерята на болницата беше облечена с това:

Не мога да преценя от този тоалет дори newsm78 newsm78

# 69
Ааа, тоз милион вече не е при Филка.
Тъпите лапета й откраднаха банковия код и чрез интернет банкиране го прехвърлиха по сметката на Фикри баба.
Филка отказа да им купи къща с басейн, а Фикри им обеща за да му помогнат и прехвърлиха всичко до последната..... (не знам турския еквивалент на стотинките)

# 70
  • Варненска клюкарка
Рори, стотинката им се казва Куруш Peace
Ети гледахме я тук на видеата с черния костюм, според мен и там имаше корем, просто и бяха сложили колана по-високо. Но то не е само корема, цялата и стойка е променена, върви с изпъчен корем и по-широка клатушкаща се походка, типична за бременните. Мисля че след толкова халостни патрони този път жълтурите уцелиха...

# 71
Цитат
Проф кажи ни, кажи ни, аз ако имаше съответната икона сама щях да си поръся главата hahaha

Може и това да стане, щото в мрежите пишат  че никакви не си били щом не я хващал за ръка hahaha За ръка не знам, обаче Ча на няколко пъти разпери своите ръце, вървеше по петите на Дуда и аха да я хване... някак, като че ли не точно за ръката hahaha Много потребители  отбелязват че я следвал като опашка или кученце което и се радвало, вярно бая цъфнал беше Peace И пийнал, вижте му яката на якето, прилича ми когато се случва да го снимат с развързани връзки на обувките Laughing

Да, писаха че и другите били без половинките си но всъщност нито една камера не се обърна към гостите да видим кой е там. Ча чак от Америка дойдоха да го подкрепят приятели, но реално снимки от премиерата нямат 33uu
Двете Бел и двете да си поръсим  главите с пепел  Joy Joy тези емотки си скубим косите дето имам пет косъма на тиквата  Joy smile3511 smile3511 Banghead  Категорично писахме с теб няма да я заведе пред журналя да пелтечи  . Не е такъв досега не си позволявал такова нещо  Peace Като е влюбен прави като нормалните хора излиза с гаджето .   Харесва  ми да е загадъчен . За проекти е такъв  . Защо не каза преди да отлети кога го издебнаха се изниза не говорел за ЛЖ . Гледай го сега хитреца  кво направи.    Още съм на мнение  и усещане  на премиери Дуда ще си стои в къщи  . Няма да позира пред купища репортери  го питат  как живее с нея .
 Познахме   с Профи за сватбата ще я завлече .  Ча не се съмнявах ще присъства като гост .

Видяхте ли къде е ключа от барачката  що са ги сбарали и Ча се разговорил  , ами щото са търсили колата в Огромния паркинг и се изгубили . Ако бяха я намерили бързо немаше се завимават с журналята  .Не знам кво мислите , като прочетох това за паркинга веднага ми светна тая мисъл  hahaha  Дуда е била шофьор като Ча е почерпен .   Гледах разширения репортаж   не е пиян но му е весело .    
 Така е не са фанати за ръка  , доста се коментира   Ча командва във връзката не пожелал да ги хване .   Няма поглед от негова страна , тя  го гледа влюбено .Ще рони  сълзи като я натири изчезне  идилията . Контакта се бъзикат каква семейна идилия , каква драма .  
Няма да посмее да я завлече на официални събития  ,вече претръпна  може ни изненада . Ще се фащаме на бас  hahaha  , само да доживеем .

Иво Аръков в Сблъсък   ролята на руски мафиот.

newsm68 newsm68

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 00:26 от femmi2

# 72
  • Пришълец
Калиспера на диспансера Stuck Out Tongue Winking Eye

Феми, щом се шегуваш, явно си преодоляла първоначалния шок. Дръж сЪ баджаначке, можеше и по-лошо да бъде, в смисъл такъв, че Чачови решиха да ни спестят представлението в асансьора :Д
”Тихата лудост” както обичаме да я наричаме при всички се проявява различно, аз примерно вчера много се изкефих на факта, че нашия го виждаме с някоя и вместо да стои на разстояние се въртеше като някакво пале край нея. Явно му е по-специална от предишните, че даже и официално реши да ни я представи на сватбата на Хазал.Joy Неофициално едва сега започват... Ама срамота, не се държат за ръце Joy
Вярно не е префърцунена, пък и упражняват една и съща професия, демек играят ама не се вкарват У филми Joy За да са заедно толкова време има защо явно и видимо им е добре така.

Хайде дано (по традиция) вдругиден да има нова порция Ча...

Бел, мерси за новата тема  newsm51

# 73
Баджаначке ,Калиспера  ти се излюпи Joy Искам да ме гушнеш силно и да ми кажеш нещо красиво . Не заради Ча и това също но имам мой вътрешни терзания .
Кво се кефиш   с тая акула ,не го е срам  си развява коня . Искам да си има някоя ,няма стои самотен но тази жестоко ме дразни . Как си бяхме добре като си няма никоя .
Дано сънувам идилията им свърши и се сбъдне . Или да идем Станбула и да го видим,ти ще ми напомняш за спиралата Joy. Ще му опрайм вкуса на нашия Супермен ,щом ни види  ще забрави  за лошия си вкус . Гледай с кво самочувствие сме ,нема само оная да вири нос .
Що си мислите че я пази изследва като пале ,просто се въртят и търсят колата .

Не прочете ли поста ,къде е ключа от бараката . Ако бяха намерили колата бързо ,нямаше се разправят с журналята Така е случва се на такива места . Пак щяха ги нащракат  щеше да им каже приятна вечер .  
Марги с кое се шегувам   ,тя мойта коса една....
Нерде ми е кафето  , давай  чичи Джак . Ча пак ще се пръкне   стига е влачил тая стана егати звездата .

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 00:13 от femmi2

# 74
  • Варненска клюкарка
Марги това за палето не само ти го казваш, при рускините в няколко групи пишат че бил "как маленький щенок"- като малко кученце, само опашка не размахвал hahaha

Така е Фемо, позамотаха се на паркинга, случва се, особено по това време на денонощието и ако е пийнал. Но според мен и да си бяха намерили колата пак щяха да разговарят с репортерите, Ча беше в настроение, можеше да се напъхат в асансьора и да се върнат откъдето дойдоха и ли да си влязат в асансьора и да продължат към друго ниво. Можеше освен поздрава дума повече да не кажат... много неща можеха да са различни но факт че го случиха в подходящо настроение. Според мен и друго по-лично да го бяха питали пак можеше да получат неочакван отговор, явно обаче жълтурите са решили да не си насилват късмета hahaha

Фемо бе, успокоявай се с това че можеше и много по зле да е, виж дамата на Бурак, която има куп снимки с Ча навремето. До нея кака ще ти се види кат принцеса hahaha

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 22:51 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт