ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 504

• 23 952
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Пришълец
Много се радвам за Хазал. Дано са добре и тя, и бебето. Въпреки синият биберон аз също си мисля, че май чакаме момиченце... Да е здраво пък пола не е от значение... Е, ако е момченце силно се надявам, че нашата няма да засвидетелства на Мишо голямата си любов като детето носи неговото име - Дурсун. Шегичка Joy

Оф, не ми се гледа такъв Чачун в новите сезони Rolling Eyes Дано го догоня с косачката.

Фемии Hug Прогони мрачните мисли.
Поста за който питаш уж щях да го редактирам, а взех, че го изтрих. Не съдържаше нещо важно, че да го пиша наново и така...
Ооо, ама ти още си спомняш, че ми дължиш една рецепта за пица Joy

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 22:51 от #m

# 646
  • Варненска клюкарка
Въх Марги, взе ми го от клавиатурата Shocked Точно писах почти същото за Дурсун и сега го промених като видях че си публикувала. Даже тези дни от някой от вървящите турски сериали с гърба си чух какво означавало Дурсун- видя ми се странно като значение, но забравих щото и бях заета с други неща....

Рори той Сашо още първия сезон и беше казал на Филиз че иска дъщеричка с нейните очи, така че там май нещата бяха предопределени Peace

Дуда едно че не вярвам да стигне до там с Ча и второ точно за такива като нея роли винаги ще се намират, защото тя е актриса... как да я нарека... обикновено играе деветата дупка на кавала в историята Peace Като не и се получи в един сериал и го закрият, веднага ще си намери роля в друг, докато за главните актриси нещата стоят по съвсем друг начин. За година я им предложат 1-2-3 роли, я една от тях става за нещо, я започнат да снимат, пък то сериала вземе че окапе...  ooooh! Въобще доста е сложно Peace

Ох Рори,
Скрит текст:
аз каква случка имам ама ми е неудобно да разкажа hahaha Подобно на твоето, с тази разлика че аз още не знаех за състоянието си. С нормален ръст съм 168 см и бях 54-55 кг, съвсем нормална фигура, даже доста плоска отпред, месецът вече октомври, не беше лято че да съм се разголила и да ми личи от пръв поглед. Има жени които много усещат тези неща при други жени. Не знам как става, но и на мен ми казаха че ще е момче. Според мен външния вид на бременните си е до ген и хормони но факт че някои от околните категорично усещат нещата Peace

# 647
Маргиии ,хаиде приготвяй се имаш опит като леля  ,ще ставаме в диспансера такива,може и какички Joy
Дорсун  не смешно име е . Любовта е зас виделствена вече  .

Още като подозирахме си мисля че ще е момиче , залагам на това .
Дано прилича на майка си . Важното да е здраво .  За кариерата ако поиска ще ги съчетава ,но заслужено ще си даде почивка . Се възстанови ,да свикне с майчинството.
Маргиии ,кажи за пицата направили  я .
Баджаначките сме опасна работа . Laughing  Как познах за нашия ,твоето кълбо кво казва . Телепатия .

# 648
Хаааай.
Охххх, че сладко и сияещо мамче Heart Eyes си имамеееееее. Party

# 649
Спам, не спам, Феми, давай рецептата направо в темата.

Марги, тя нашата каквато е оперирана от усет за красиво и подходящо кой знае какво име ще му избере. Тъй като очевидно за разлика от нея Мишо има усет и цени красотата разчитам да засвидетелства любовта си към него като го остави той да избере името.
Още не мога да й се "нарадвам" на късите чорапки. Мислех, че на премиерата на защитника е стигнала дъното с шивашкия метър за коланче, но очевидно има още на къде да смайва със стил на обличане.

# 650
  • Пришълец

Баджаначките сме опасна работа . Laughing 
Опасни сме, я Joy Феми, моето кълбо казва ”скоро” hahaha Лаконично е, нали Joy
Ох, имала съм опит аз hahaha

Така е, Рори. Мишо очевидно е човек с усет и е ценител на красотата.
А рецепта за пица не чакай.

Скрит текст:
веднъж сънувах, че Фема ми дава такава, бяхме седнали на чист въздух пред дома ми. После като й споделих установих, че и тя като мен малко пишман готвачка го раздава. Mr. Green Учудвам се, че още си спомня, беше преди близо четири години.

# 651
  • Варненска клюкарка
Ох как ще я налетят жълтурите на 24-ти, направо ще са като лешояди, пожелавам и търпение. За тоалета не ми се мисли, само съм сигурна че няма да ми хареса.

Фемо то с бебе е една почивка но какво да каже Хазал, просто това и дойде на устата, че се оттегля задълго Laughing И от бебе до бебе си е космос разлика Laughing Аз книга можех да напиша за неспането, лошия апетит и кривотиите на син ми, а племенницата ми, която е само с 4 месеца по-голяма от моето дете беше такова кротко бебе, брат ми и жена му живот си живееха- спяха, излизаха си, даже по почивки ходеха с бебе... Все ми даваха акъли ти така, ти онака, не го гледаш добре и бла бла... Ех като им се роди второто дете как от първа ръка видяха че за това рецепта няма, че то си е с уникален характер и просто се нагаждаш към детето си, а не то към теб  Peace

ПП Аз чудна рецепта за пица имам hahaha Бърза и лесна Crazy Не мога да меся теста, винаги купувам готови. Наскоро случайно открих на Лидъл готово тесто в правоъгълна форма, точно като за тавата на печката- разстилам го, поръсвам го с шунки, гъби кашкавали и домати, олио, готова подправка за пица и за минути е готова- бърза и чиста работа.

# 652
Шегувате се за страховете ми  като нищо ще стане .
МаргарелО  Joy Дуда ще ни научи ,ще идем с нея на готварски курс да готвим на Чачун .

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 10:37 от femmi2

# 653
  • в подножието на планината
 Привет! Hug

Оф, Чачко хич не ми се нрави с тази коса... ooooh! гледах по БТВ "Див мед" и там имаше подобна визия, а пък филма ми беше толкова лигав, че не можах да го изгледам докрай... Rolling Eyes
Радвам се много за Хазалче... да са живи и здрави и тя и бебето, пък за пола ...аз мисля, че ще е момиче... Laughing

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 23:53 от Илда - Нарциска

# 654
Илдеее  HugHugHeart Eyes
Спомена ,че пишеш в друга тема ,кой сериал те грабна ?

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 10:36 от femmi2

# 655
  • в подножието на планината

Феми, Heart Eyes чак да пиша в друга тема, само се записах... Laughing
Скрит текст:
Грабнали са ме Вятърничавите, ама яко ме отвяват това време... Grinning

# 656
  • Пришълец
Илде, за Хазалкиното отроче и ти с усещане, че ще е момиче Laughing

Ча като го видях на последната фотка и аз за Делибала се сетих Rolling Eyes Никак не го харесвам там. Е, изгледах го още когато излезе, ама през цялото време с едни неприятни усещания. Добре, че беше Лидия въпреки, че й куцаше играта ми служеше за оправяне на вкуса.

Фемо, не дърпай дявола за опашката Naughty Joy

Много си права, Бел, от бебе до бебе каква голяма разлика имало. Аз опознавам отблизо едно от не съвсем кротките Joy

Нося малко гифки, Емко 3. Има по-актуално в момента, ама сега ми попаднаха...
 Heart Eyes
Скрит текст:

# 657
  • Варненска клюкарка
Марги, прибрах реколтата от Емковци Laughing Heart Eyes

За Делибала майка ми беше почти във възторг че в почивния ден ще пуснат турски филм, а не обичайните 30 годишни американски или немски лигни. Казах и само че е с Ча, от рекламите не беше го познала, по име също не се сети веднага кой е, казах и за Емко. Възторга и нарастна още повече и се разбърза да си свърши там с домакинските неща и да гледа на спокойствие..... На другия ден като я питах каза че по-добре щяло да е да били обичайните лигни и ми даде пример с някакъв друг турски филм който не съм гледала но на нея много и беше харесал. Пак да кажа че за Делибала добре че са Чачовите фенове. Той реално няма и кой-знае каква разлика с бокс офиса на АО който е правен само няколко месеца след като Турция разбра за съществуването на Ча и нашия човек там беше по-скован дори от първите си стъпки на сета на АФК Peace В Делибала видът му на немит и небръснат щях да го преживея, дори инфантилния му образ на подрастващ, но лигава и безсмислена история не мога. Но добре поне че той беше щастлив там и с удоволствие се превъплати в нещо ново и както сам каза различно Peace Явно не случайно още първия сезон на мъпета е отишъл да иска от продуцента нова роля, нов проект, абе различно нещо... защо ли newsm48  И на него и на нас доста ни се наложи да чакаме.
Изледах  го когато излезе на турски, на другата сутрин едва го изтърпях до средата на руски. Нямаше как да благодаря и на българските му преводачки колкото и да го искаха от мен, защото макар че го дръпнах, така и не го пуснах 33uu  Не е нещо което ще гледам много пъти, дори не е нещо което бих гледала втори път, гледах го просто както гледам всичко с Ча Peace Изгледах го по Бтв и първия половин час едва останах будна макар че беше обедно време.

И друго имах за казване, но първо работата...

# 658
  • Пришълец
Фемо, виж Hug Хазал със Сонгюл Йоден и Джейда Дювенджи

Бел прибирай, прибирай Laughing Сетих се, че си ги запазваш, иначе в последно време намерих компромисен вариант и вместо да ги струпвам тук си ги запазвам направо на ЛС Crazy

Аз пък точно вида на Ча в Делибала едва преглътнах, много силно се надявам в Протектора визията му да не е подобна на онази Praynig
От чисто любопитство към дублажа щях да погледна по БТВ, но забравих кога ще го дават и го пропуснах Joy Иначе мразя да гледам нещо повече от веднъж, било то и с Ча. АФК е изключение hahaha А единственото с него, което ми стои в компа е втори епизод на Ичерде.  Joy

# 659
  • Варненска клюкарка
Аз с Ча съм гледала многократно АФК и към 3 пъти първия сезон на Защитника. Чисто като съдържание най-новия му сериал не ми допада, но Ча ми беше много сладък, даже наскоро си нагледах запазени кадри- онези с якето и ръце на кръста, заради които го заподозрях че има талант и за комик. Естествнено креватните му изпълнения в Защитника само от мен имат 2531632 преглеждания Laughing

Марги тя косата му може и да я поокастрят, изглеждаше влажна, а и е покрит като за подстригване. Не вярвам цялата да е гелосана чак и отзад, много педалско изглежда такова нещо. Но ще се разбере. Дори и да е с голяма коса, май брадата е по-скоро тип 3-4 дневна четина, а не обичайната му запусната козина.
Надявам се че Ча и тези от Нетфликс разбират че  80 % от успехът му се дължи на красотата и чара му, и в този смисъл да не погубват красотата му.

Хазал Сонгюл и Джейда са били някъде на някакво кулинарно шоу или и аз не знам как да го нарека.

Общи условия

Активация на акаунт