Защо не получавам харесвания в Tinder

• 32 924
  • 525
  •   1
Отговори
# 360
Минавам да се похваля, че миналата седмица имам 21 съвпадения. Този уикенд ще се видя с три от дамите.

Чакането да те заговорят на каква логика почива?

# 361
  • Пловдив
Скрит текст:
Минавам да се похваля, че миналата седмица имам 21 съвпадения. Този уикенд ще се видя с три от дамите.

Чакането да те заговорят на каква логика почива?
Някои жени се борят за равенство и аз им го предоставям. Smiley Това - в кръга на шегата. Истинската причина е, че не ми се отделя време да заговарям всяка отметната жена. Ако иска и ѝ стиска, заговаря ме.
 Върви ти с жените. Аз в неделя се видях само с една жена от 20-ина. Smiley

# 362
Оо, пасивно-агресивна позиция! Ясно.
Аз не нося огнестрелно оръжие, с което да плаша чувствителните представители на силния пол, опази Боже пък, в тъмното. Просто ти подадох морковче, ама то пък взе, че се оказа лютичко.
Иначе, да, предполагам, че не е приятно да се продаваш за жребче, а да те вземат за камилче.
Ти колко си всъщност, че така смело боравиш с оценките ? 2, 3, ...11?

# 363
  • Пловдив
Скрит текст:
Аз не нося огнестрелно оръжие, с което да плаша чувствителните представители на силния пол, опази Боже пък, в тъмното. Просто ти подадох морковче, ама то пък взе, че се оказа лютичко.
Иначе, да, предполагам, че не е приятно да се продаваш за жребче, а да те вземат за камилче.
За да ти залюти, си си виновна сама. Simple Smile Да си внимавала какви ги пишеш.
 На въпроса ти: Съмнявам се да съм над 5-чка. Innocent Крокодилче съм си аз.

# 364
Аха. Ясно. А какво правим ако и тя чака да я заговориш?

# 365
  • Пловдив
Скрит текст:
Аха. Ясно. А какво правим ако и тя чака да я заговориш?
Писал съм - заговарям я след ден. Ако продължава да мълчи, я трия.

# 366
Скрит текст:
За да ти залюти, си си виновна сама. Simple Smile Да си внимавала какви ги пишеш.
Напротив. Аз обичам лютото.
Е, като имаш съмнение,  че не си над 5, как точно очакваш да ти се наниже сама някоя десятка? Че и без подобрения?
За тази цел са нужни поне някакви усилия...да не казвам конски сили.

# 367
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Напротив. Аз обичам лютото.
Е, като имаш съмнение,  че не си над 5, как точно очакваш да ти се наниже сама някоя десятка? Че и без подобрения?
За тази цел са нужни поне някакви усилия...да не казвам конски сили.
Къде си прочела да очаквам десятка? Smiley
 А "подобренията", както ги наричаш, са всъщност хирургички намеси с цел прикриване на разни недостатъци по физиката, които дадена жена не е харесвала у себе си, т.е. считала ги е за грозни и затова е прибегнала до изкуствените пълнежи и протези. Иначе познавам няколко жени, които след скалпела и спринцовките от хубавици станаха в най-добрия случай 4-рки. С разликата, че доста мъже не биха ги докоснали такива изкуствени и жабосани.

# 368
Не знам, Жребчо.
Просто ми се струва, че обръщайки толкова излишно внимание на тези със силикона, ще привлечеш откровено естествено несъвършени създания, озлобени и жадни за глътка внимание. А предполагам,  не искаш това.
И понеже съм добричка, ще ти споделя тайната на привличането. Постнал си крайно негативни неща, които отбягваш и не желаеш в никакъв случай. Но пишейки за тях,  привличаш именно нещо такова. Пиши за онова хубавото, което си представяш в мечтите си. Накарай жените да видят доброто и красивото в теб, а после и в себе си. Защото това, с което се рекламираш не те представя в особено приятна светлина, а сигурно имаш качества, които заслужават да обърнеш прожекторите към тях.

# 369
Ако е другояче, значи представи си как изгарят от интерес да комуникирате. Картинките, с които си накичил профила си, мен биха ме отблъснали на милимундата - твърде много агресия, горчивина, неприемане.

Цитат
И понеже съм добричка, ще ти споделя тайната на привличането. Постнал си крайно негативни неща, които отбягваш и не желаеш в никакъв случай. Но пишейки за тях,  привличаш именно нещо такова.

Абсолютно, директно плъзгам наляво при подобен негативизъм. Законът за привличането работи и е мега як!
За каквото мислиш, такова привличаш.
+ не намирам за привлекателни мъже, които използват картинки, присъщи на 16-годишна обсебена от Инстаграм кифла. А човекът не е сбирщайн от случайни качества, употребата им няма да е изолирано явление и ще е навързана с един куп други дефицити.
Вместо тия простотии (впрочем, отговарям на списъка на 100%, та не е това казусът), може спокойно да се напише едно хубаво описание с любими неща, дейности, филми. Далеч по-ефективно ще е за привличане на качествени хора.

А това със закъснялото здрасти... Изуми ме колко бързо хората очакват отговор - за мен това е правопорционално на темповете, с които се очаква да се развиват отношенията и ми е голям червен флаг (а аз съм от нетърпеливите и бързите принципно, не съм от канещите се по седмици наред за срещи).
Ми, извинявайте, ама в 10-11 часа сутринта в делничен ден нормалните хора работим. А въпросната вечер може пък да искам да правя нещо друго, а не да чатя. И оп, спокойно се получават и 24 часа без отговор. Сори.  случайни хора нямат никакво право на претенции върху времето ми, само защото са ми дали суайп или суперлайк. Нагло е.

# 370
  • Пловдив
Скрит текст:
Не знам, Жребчо.
Просто ми се струва, че обръщайки толкова излишно внимание на тези със силикона, ще привлечеш откровено естествено несъвършени създания, озлобени и жадни за глътка внимание. А предполагам,  не искаш това.
И понеже съм добричка, ще ти споделя тайната на привличането. Постнал си крайно негативни неща, които отбягваш и не желаеш в никакъв случай. Но пишейки за тях,  привличаш именно нещо такова. Пиши за онова хубавото, което си представяш в мечтите си. Накарай жените да видят доброто и красивото в теб, а после и в себе си. Защото това, с което се рекламираш не те представя в особено приятна светлина, а сигурно имаш качества, които заслужават да обърнеш прожекторите към тях.
Ще ти издам една малка тайна. Това решение преди два часа да създам онова изображение и да го кача в профила си беше следствие от факта, че в предишния ми профил бях писал именно за тези положителните неща, които си дала като пример за правилен подход, и тогава ме отмятаха знаеш ли какви жени? Именно тези, които покриват някои от изброените отрицателни качества. Smiley Преди не съм имал такива картинки в профила си, а само 3 мои снимки. Днес просто реших да си направя експеримент. Smiley Доста жени там използват подобни картинки, предимно на тема "Виж ме каква съм независима и отворена, а мъжете под ножа". Аз предпочетох не да се пъча като тях, а вместо това да напиша какви недостатъци не бих желал да видя у жената отсреща. Simple Smile Която се познае измежду онзи списък, сама ще ме предпази от особата си.
Скрит текст:

bambinnah, съгласен съм с втория ти абзац. Затова и предоставям повече от денонощие за отговор. Smiley Аз съм съобразителен мъж, влизащ в положение на заетите с къртовски труд жени.

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 19:03 от Жребчe

# 371
Аз от време на време разцъквам alo.bg, там дамите са много отзивчиви.Relaxed

# 372
Ми професионалистки са жените и са на принципа, че клиентът винаги е прав.

# 373
  • София
Пичове, тези 20...за какво време ги мачвате и как с такива картинки...? Аз като имах тиндър, в последно време тук таме нещо се мачваше, а до среща още по-рядко. И приятел същата работа. Мислех да тествам платено, но реших да си спестя парите Grinning
Последната среща беше една съкварталка, която след кафето изпи и 1 бира и няколко цигари... и бях до там с аппа.

# 374
За седмица. С платената версия съвпаденията стават поне двойно повече.

Общи условия

Активация на акаунт