Радва ме да чета възприятията ти, усеща се, че са истински и осъзнати. Едни се озлобяват, други пък точно обратното, но не е до човека, а до избора, който правим. Във всеки един от нас живее и човекът, изпълнен с любов и смирение, и вулгарният, който приема нещастията като незаслужени удари и проектира собствената си неудовлетвореност върху целия свят. И, така завърта колелото - изказвайки недоволство от живота си, той получава същото насреща, а изпитвайки благодарност, нещата за, които да бъдем благодарни ще се увеличават с всеки изминал ден. Когато някой казва, ,,Да, лош съм, егоист съм, защото някога бях добър, но Еди си кой, или Еди си какво и болката ме направиха такъв.”. Не! Това ти го избираш, защото е лесно да си лош, трудно е да си добър (но, само на пръв поглед). И на 100% съм съгласна за религията, особено християнството и църквата. В по - преден пост го визирах, точно като средство за манипулация, просто хората имат нужда да вярват в нещо, без вяра за никъде не сме. Само, че някой винаги играе задкулисно и използва тази вяра за нечисти цели. Затова трябва да вярваш на Бога вътре в теб. Затова харесвам будизма, доближава се най - много до вярванията ми. Религия, но без божество, Буда си ти, Буда е любовта, разцъфващото цвете и пр. и пр.. Защо да не виждаме красотата, щом е въпрос на избор? 
Което е напълно нормално и човешко. Препоръчани теми